- 10 Ağustos 2009
- 26.178
- 18.333
- 823
- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.001
Canım ne kadar duyarlı olduğunu biliyorum arkadaşım benim...eger ayaga kalkmam yask olmasaydı kadıkoye gıderdım porostesto ıcın cok uzuldum gercekten allah aılesıne sabır versin
Kimse alamaz o cihazı. Kendimizi koruyamayacağız mı ?
Yok o yasak
Yok bu yasak
Yok şu yasak diye diye katlediliyoruz, mahvoluyoruz. Gerekirse delici, kesici aletler taşırım hapishaneye gireceğimi bile bile.
Lütfen güzel araştırmalarınız sonucunda beni de bilgilendirirseniz sevinirim. Çünkü bu korkuyu yaşamış insanım. Benim elimde ne şok cihazı ne de biber gazı vardı.
Valla istediğii kadar yasak olsun benim de umrumda değil.
En azından tecavüz edilip bıçaklanıp yakma vakaları minimuma iner.Benimde şu şok aletlere ve göz spreylerine yanında taşayanlarında tehlikede olduğunu varsayıyorum ,eğer ki bunu taşıyorsan günün birinde bunu kullanacaksın sanki gizli bir güç üstüne bu belayı salıyor aynı evdeki silah gibi , bu evdeki silahlarda nedense hep masumların eline geçiyor hayal dahi edemediğin vakalar oluyor
Ben de bunu diyecektim. Şimdi ucuz milliyetçilik yapmak gibi olmasın ama böyle olaylar Türkiyeye has değil, her yerde yaşanıyor. Ama tabi ateş düştüğü yeri yakar hesabı biz başımıza geleni duyup biliyoruz. Neyse tabi bizi en başta kendi ülkemiz ilgilendirir.Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın. Dünyanın her yerinde böyle manyaklar var. Adam hasta, deli. Böyle adamların yaşamaması lazım.
yasakŞok cihazını aLmamız yasak mı yaniii şimdii kızlar ...?
Yani onu yanımızda taşıdığımızı gördüklerinde sorun olabilirmiş.Şok cihazını aLmamız yasak mı yaniii şimdii kızlar ...?
Özgecan kendini korumaya çalışırken bu pisliğin yüzünü tırmalamış, adam kızın ellerinde DNA örnekleri kalmasın diye ellerini ... biliyorsunuz işte. Aslında polisiye vs... filmleri bu manyaklara yapacakları konusunda fikir veriyor. Yoksa nereden bilecek bu hayvan DNA' yı bilmem neyi...
Kardeşim adam sağlıklı değil. Allah bilir evde karısı bunu adamdan bile saymıyordur. Böylelikle erkekliğini kanıtlamış oldu işte. Lanet olsun ya...Ben de buraları hic anlamam.. Kızı otobüse bindir indirme gaz sıkınca da saldır. E bırak be adam iste... sen saniyor musun bu kizi kesip yakip bicince yakalanmayacagini hani bu ego bu zeka nereden ben hic anlamadim baştan beri...
Kardeşim adam sağlıklı değil. Allah bilir evde karısı bunu adamdan bile saymıyordur. Böylelikle erkekliğini kanıtlamış oldu işte. Lanet olsun ya...
canım benım boyle bı konuda duyarlı olmamak mumkunmu ınan cok uzuldum neler yaşadı nasıl acı cektı aılesın neler yaşıyor yuregımde hıssettım butun acıyı ıcım paramparça oldu turkıyede adelet yok yazık hemde çok yazıkCanım ne kadar duyarlı olduğunu biliyorum arkadaşım benim...
Doğru söylüyorsun... hastaneden cikarken saldiranlara tepki gosteriyor....sinirleniyor ustune ustluk hadsiz... İşkencelerin en büyüğünü hak ediyorken itelenmeye sinirleniyorKardeşim adam sağlıklı değil. Allah bilir evde karısı bunu adamdan bile saymıyordur. Böylelikle erkekliğini kanıtlamış oldu işte. Lanet olsun ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?