- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.878
- 218
- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.181
cost: 39445319 .!.:Çünkü o erkek, nasıl dolu dolu söyleniyor değil mi? Errrkek, bizse kadın, tecavüze edilmeye, şiddet görmeye, öldürülmeye reva canlılar.
şunların suratına bakın nur'un n'si yok pislikler. Ama şu kızın güzelliğine, masumluğuna bakın. yazık gerçekten çok yazık...
Kaan Boyan @EgosuzBoy 55 dk.55 dakika önce
Bu vicdansızları herkes görsün retweetleyin. Özgecan Aslan'ın katillerine 13 yıl hapis cezası verildi. #ÖzgecanAslan
- arkadaşlar lütfen bunun yalan olduğunu söylesin birileri
sanmıyorum, daha mahkemeleri olmadı ki? ancak nöbetçi mahkemeye çıkmışlardır, nöbetçi mahkeme de zaten tutuklar. her şeyden önce can güvenlikleri yok salmazlar, suçları tutuksuz yargılanabilecekleri bir suç değil, üstelik savcı daha iddianeme yazmadı, kızcağızın otopsisi yapılmadı, tanıklar dinlenmedi, mahkemeyi nasıl yapacaklar.
Bu vicdansızları herkes görsün retweetleyin. Özgecan Aslan'ın katillerine 13 yıl hapis cezası verildi. #ÖzgecanAslan
keşke...
ben artık kadınları geçtim, minik kız çocuklarını kollarıma alıp, kaçırmak istiyorum. çocuk olabilecekleri, erkenden büyümek zorunda olmadıkları, çocukların bilmemeleri, tanımamaları gereken acılarla tanışmadıkları bir ülkede gülsünler, mutlu olsunlar, oynasınlar istiyorum.
9 yaşında taciz edilmeye başlanıp 14 yaşında "kocaya verilen" 15 yaşında oyuncak bebeğini bırakıp kendi bebeğini alan bütün çocukları, bunlara fırsatı bile kalmadan tecavüze uğramış, cinsel organı parçalandığı için kanamadan ölmüş çocukları, bu acılardan uzakta ama her an tehdidi altında olan çocukları kaçırmak istiyorum.
oğlan çocuklarını kaçırmak istiyorum, tecavüzcü değil, bilim adamı, sanatçı...vs olarak yetişebilecekleri bir ülkeye kaçırmak istiyorum.
geri kalanlar... Allah onlara kolaylık versin.
sanmıyorum, daha mahkemeleri olmadı ki? ancak nöbetçi mahkemeye çıkmışlardır, nöbetçi mahkeme de zaten tutuklar. her şeyden önce can güvenlikleri yok salmazlar, suçları tutuksuz yargılanabilecekleri bir suç değil, üstelik savcı daha iddianeme yazmadı, kızcağızın otopsisi yapılmadı, tanıklar dinlenmedi, mahkemeyi nasıl yapacaklar.
yalan haber elbette. twitter trollerinden biri yine insanların acısından nemalanmaya çalışıyordur.
yok nasıl doğru olacak? savcı kaç yıl istemiş de hakim 13 yıl vermiş, hangi suçla yargılanmış, diğer ikisi hangi suçtan yargılanmış, kaç yıl almmış.ne yanı dogru degıl dımı 13 yıl olayı ?????????????????????
ben de çok korkuyorum maalesef. hiç iyi bir yere gitmiyoruz çünkü.Beni mahveden bu zaten, nasil gonderecegim okula, ogretmenine, servis soforune nasil emanet edecegim? Küçücük bedenine her an zarar verilebileceği korkusuyla hayatima nasil devam edecegim... cok cok uzgunum...
defnedildi ama. otopsi yapmadan mı defnettiler
otopsi yapılmıştır da açıklanan ön otopsi sonucudur, hatırlayın Defne Joy Foster'ın ölümünde ön otopsisi hemen gelmişti, ayrıntılı otopsi bir, bir buçuk ay sonra açıklandı.
otopsisi tabii yapıldı ama DNA sonuçları falan bekleniyordur daha diye düşünüyorum. kızda sperm vs örneği var mı varsa o herifin mi bunlar açıklanmadı daha.
Yalnız resim yanlış
Necmettin altindoken in resmi çıkmadı bi yerde 50 yaşında adam, o resimde Necmettin diye verilen fatih gökçe
Hayır canım mahkemesi bile olmadı daha kızın. Ne 13 yılı. :)ne yanı dogru degıl dımı 13 yıl olayı ?????????????????????
yok yok, senin eşin polisti değil mi? o biliyordur mesela, daha o herifi alacaklar olay yerine götürüp yediği haltı anlattıracaklar, sonra bilirkişi gidecek o inceleyecek falan fişmekan.ne bileyim artık korkar olduk onu da mı yapmadılar dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?