- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi braindamage
-
bütün bilgiler verilmiyor tecavüzü bile söylemediler neden bend bilmiyorum
yanlış anlamışım yaBen de onu yazmaya çalıştım aslında .
Bende baktım şimdi paylaştım ki o kaçak olan it ye bulunsun hemen inşallahÖzgecan Aslan Ölümsüzdür facebook sayfasında şerefsizlerin profilleri paylaşılmış..
Hayatım boyunca hiç etmediğim ve edemiceğim kadar küfür yağdırdım.. bi nebze olsun geçmedi öfkem..
Büyük konuşmak istemiyorum ama bunların ailelerinden biri olsaydım intihar ederdim.3. adi köpek yakalanmış
düşünemiyorum ya, gerçekten.Ben tatlı su hümanisti denen insanlardanım.İdama karşı, canlı hayatına azami düzeyde değer veren biriyim. Ama böyle olaylarda idam olmasın diyememekle birlikte bu kişilere ne ceza verilse azdır diyorum. Etlerini lime lime etmeli, gözlerinin önünde etleri kopartılmalı. evet bu kadar vahşileşiyorum. Niye mi LANET olası empati duygum yüzünden. o kızın yerinde olabilirdim! Çığlık atsam kimse duymuyor napabilirsin ki 3 adet .... ??? hangi sıfat tanımlar ki? 1 olsa belki ama 3 tane... tecavüz mü evet hayatım boyunca unutmam ama hayallerim olurdu gerçekleşebilecek ama şimdi? ölüysem ben? lütfen kimseye söylemicem diye mi bağırırdım.. yoksa kendimi ölüme mi bırakırdım? empati bile buraya kadar!! daha ötesi yok işte... Korkunç olmalı çünkü. dönüp dolaşıp buraya yazacağım çünkü unutamıyorum aklımdan çıkmıyor...
5 dakika daha yaşamak isterdim tüm ölen kadınlar gibi...
Belkide ailesi istememiştir söylenmesinibütün bilgiler verilmiyor tecavüzü bile söylemediler neden bend bilmiyorum
olay kamuya mal olunca nasıl da hemen yakalıyorlar3. adi köpek yakalanmış
olay kamuya mal olunca nasıl da hemen yakalıyorlar
Büyük konuşmak istemiyorum ama bunların ailelerinden biri olsaydım intihar ederdim.
Büyük konuşmak istemiyorum ama bunların ailelerinden biri olsaydım intihar ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?