Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Caddeler karanlık caddeler ıpıslak
Yalnız geçen ilk gecemde
gökler ağlıyor gökler ağlıyor gökler ağlıyor

özgecan'imizin ablasinin profilinde paylastgi bi sarki , "senin cok sevdigin bi sarki son geceni anlatiyor sanki gelecegi gördün , evet gökler agliyor" diye yazmis .

her dinledigimde icim parcalaniyor gözlerim doluyor:KK61:

O masum namusu icin savasarak can verdi , o bir sehit , onun yeri cennet , bu dünyadan cok daha güzel ve huzurlu bi yerde . tek tesellimiz bu .

Bu gece haberlerde vardı istanbul ümraniyede çöp konteynırımda kadın cesedi bulunmuş kızlar...

15620_920373311316005_7854769524490492332_n.jpg

hala kılık kıyafete takanlar allah akıl fikir vicdan versin herşey ortada:KK11:
Bune ya bune ya pis sapıklar ahh elimde olsa da o pis gözlerinizi oysam.

özgecan ilk değildi. Hergün onlarca aynı şiddet olayları oluyor. Bir kısmı duyruluyor , bir kısmı kaybolup gidiyor.
Özgecan ' a yapılan canilik insanların son damlası olsun. Vazgeçmesinler direnmekten.
Anayasa ağır şartlar getirene kadar vazgeçilmesin.
Bu caniye verilecek ceza içimizi soğutmaz. Bu davayı örnek dava olarak görüp içimiz rahatlamaz.
Hepsi değişmeli. Yanmasın canlar artık.

"Kadın cinayetleri" diye meşrulaştırılmış bir başlığımızın olması ne acı.

Başlık haline gelecek kadar çok şiddet var ancak bir tekinin bile ağır bir cezası yok.

Şimdi kalkıp bana " özgecan için gereken yapılacak" denilir tabi. Çok kişi tarafından duyruldu. Sıkıyorsa yapmayın, ayağa kalksın herkes. Diğer özgecanlara ne olacak ?
Siz bu davayı bu kadar uzun tutarsanız daha çok kişinin canı yanacak.

http://m.radikal.com.tr/turkiye/mudur_yardimcisindan_kisa_etekli_ogrencilere_taciz_timi-1296748

Bizden hiçbir şey olmaz gerçekten, ülkeyi toptan kapatıp gidelim diyen insanlara hak vermemek elde değil.

"Taciz edilip rahatsız olacaklarından düzgün giyinmeyi öğrenecekler."miş.

Birilerinin kafasında bi imaj, bi kalıp var. O kalıba öyle veya böyle gireceksiniz, girmezseniz de lisede bile olsanız tacize uğrayacaksınız. Hem de okulunuzda hocam dediğiniz insanların teşvik etmesiyle.

Belki tecavüz edip öldürecekler, belki yakacaklar, belki de cesediniz parçalayıp bi çöpe atarlar. Sebebi de bulunur muhakkak, düzgün giyinmemişsinizdir, erkeklerle görüşmüşsünüzdür vs. vs.

http://m.radikal.com.tr/turkiye/mudur_yardimcisindan_kisa_etekli_ogrencilere_taciz_timi-1296748

Bizden hiçbir şey olmaz gerçekten, ülkeyi toptan kapatıp gidelim diyen insanlara hak vermemek elde değil.

"Taciz edilip rahatsız olacaklarından düzgün giyinmeyi öğrenecekler."miş.

Birilerinin kafasında bi imaj, bi kalıp var. O kalıba öyle veya böyle gireceksiniz, girmezseniz de lisede bile olsanız tacize uğrayacaksınız. Hem de okulunuzda hocam dediğiniz insanların teşvik etmesiyle.

Belki tecavüz edip öldürecekler, belki yakacaklar, belki de cesediniz parçalayıp bi çöpe atarlar. Sebebi de bulunur muhakkak, düzgün giyinmemişsinizdir, erkeklerle görüşmüşsünüzdür vs. vs.
yalnız bu müdür hakkında suç duyurusunda bulunulmalı. taciz bir suçtur ve reşit olmayan öğrencileri resmen suça teşvik etmiş bu da bir suç.
Allah'ım bir öğretmen böyle düşünüyorsa, toptan kapatalım kepengi gidelim biz.

yalnız bu müdür hakkında suç duyurusunda bulunulmalı. taciz bir suçtur ve reşit olmayan öğrencileri resmen suça teşvik etmiş bu da bir suç.
Allah'ım bir öğretmen böyle düşünüyorsa, toptan kapatalım kepengi gidelim biz.
Haberdeki iddialar çok korkunç. Kesinlikle suç duyurusunda bulunulmalı ve bu durum soruşturulmalı.

Eğer iddialar doğruysa benim buraya terbiye sınırları içinde bi şey yazabilmem için önce bi yarım saat oturup sakinleşmem gerekiyor.

Ki tutanaklarda kayıtlı olduğu söylenmiş, o toplantı yaptığı ögrencilerin ifadeleri var ortada. Yani yalan olduğunu hiç düşünmüyorum. En fazla "ben öyle demek istemedim aslında." ile biter Nihat Doğan misali.

Haberdeki iddialar çok korkunç. Kesinlikle suç duyurusunda bulunulmalı ve bu durum soruşturulmalı.

Eğer iddialar doğruysa benim buraya terbiye sınırları içinde bi şey yazabilmem için önce bi yarım saat oturup sakinleşmem gerekiyor.

Ki tutanaklarda kayıtlı olduğu söylenmiş, o toplantı yaptığı ögrencilerin ifadeleri var ortada. Yani yalan olduğunu hiç düşünmüyorum. En fazla "ben öyle demek istemedim aslında." ile biter Nihat Doğan misali.
evet evet aynen.
hayır yani nasıl bir akıldır. haber olmuş zaten gazetede umarım aklı başında bir savcı ihbar sayıp gerekeni yapar.

Kızlar bu kampanya paylaşıldı mı bilmiyorum ama çok sinirlendim duruma..

https://www.change.org/p/barış-sedat-akgül-potansiyel-bir-tecavüzcüdür?msg&fb_ref=Default
imzaladım.
nasıl bir insan yahu.

Back
X