tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin

helal olsun sana da eşine de :KK9: ağızlarının payı verilmedikçe daha çok türüyor bu yaratıklar. çok iyi yapmışsınız.

ya iyide ne yapacaktık hayır izleyemezsiniz diyemezdik ya tahmin edemedik kusura bakma canım
cnm günümüzde aile dizisi çok az kaldı günümüzde o yüzden ben eşimin ailesinin yanında izlememeye gayret ederim tv yi

cnm günümüzde aile dizisi çok az kaldı günümüzde o yüzden ben eşimin ailesinin yanında izlememeye gayret ederim tv yi
hayır izleyemezsiniz diyemezdim ,o zaman da bi film izleyecektikten girer ne kadar tutucusundan çıkarlardı

Kendileri yatak odasında o fantaziyi yaptıkları için normal gelmiştir o durum onlara. Bazı insanlar yaşamadan tecrübe edemiyorlar malesef

usagi91 usagi91
Yaaa şunu da yazmadan edemeyeceğim.
Senin yorumlarına denk geliyorum ve hoşuma da gidiyordu.
Ama bugün konu başlığını görünce ve acanin da sen olduğunu görünce şok oldum.
Allah Allah dedimm heyecanla girdim konuna.
Okuyunca rahatladım....
Tekrar tekrar Tebrikler size.

usagi91 usagi91
Yaaa şunu da yazmadan edemeyeceğim.
Senin yorumlarına denk geliyorum ve hoşuma da gidiyordu.
Ama bugün konu başlığını görünce ve acanin da sen olduğunu görünce şok oldum.
Allah Allah dedimm heyecanla girdim konuna.
Okuyunca rahatladım....
Tekrar tekrar Tebrikler size.
:63:günahımı almışsın sende

yalan yok tırsarak attım başlığı :KK17:

:KK9::KK9::KK9:
Acı ama gerçek bir konuya da parmak bastın.
Belki örnek olurda davranışınız sizin kadar cesaret gösterir yanında evinde böyle saçma sapan konuşanlara.
Bana da dahil tabii kii.

Terbiyesizlik hatta pisligin ta kendisi kari koca birbirini bulmuslsr iyi yapmissibn kovmussun esinde destek olmus tebrik ederim onu ne demek yaa zevk almak agzimi bozucam allah yola getirsin bunlari valla allah islah etsin bizi ve cocuklarimizn karsisina cikarmasin boylelerini

Terbiyesizlik hatta pisligin ta kendisi kari koca birbirini bulmuslsr iyi yapmissibn kovmussun esinde destek olmus tebrik ederim onu ne demek yaa zevk almak agzimi bozucam allah yola getirsin bunlari valla allah islah etsin bizi ve cocuklarimizn karsisina cikarmasin boylelerini
amin canım

O adam potansiyel tecavuzcu adayi.

Haberiniz olsun. Evinizin esiginden gecirmeyin.

Tecavuzu normallestiren, haklilastiran (mini etek giyiyordu), boyle les bir tavirla lakirdayan her kimse potansiyel bir tecavuzcu olmaya adaydir.

Katiliyorum sana oyke insanin akilli olmasina imkan yok karisida ondan aşağı degil yani
O adam potansiyel tecavuzcu adayi.

Haberiniz olsun. Evinizin esiginden gecirmeyin.

Tecavuzu normallestiren, haklilastiran (mini etek giyiyordu), boyle les bir tavirla lakirdayan her kimse potansiyel bir tecavuzcu olmaya adaydir.

Denilecek her şeyi demişsin zaten canım, bırak boşver düşünme.. Onlar düşünsün bakalım, belki akılları başlarına gelir.

Back
X