Tecavüz Zanlısına Linç Girişimi, Küçük Kız Baygın Bulundu

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.100
18.286
m.haberler.com/kayseri-de-tecavuz-zanlisini-linc-girisimi-7480030-haberi/
Tecavüz Zanlısına Linç Girişimi,
Küçük Kız Baygın Bulundu
Kayseri'de 18 yaşındaki Halil T.'nin,
8 yaşındaki kıza tecavüz etmesi
infiale neden oldu. Tecavüze
uğrayan küçük kız ise baygın
bulundu.
Yeni Trend Meyve Demetleri ile
Sevdiklerinizi Şaşırtın!
Kredi Kartı Başvurusu İçin Hemen
Tıklayın Biz Sizi Arayalım!
Kayseri'nin Develi İlçesi'nde 18
yaşındaki Halil T.'nin, 8 yaşındaki
kıza tecavüz etmesi infiale neden
oldu. Mahalle halkının linç
girişiminde bulunduğu Halil T.'yi
jandarma güçlükle kurtarıp
gözaltına aldı.
HARABE EVE GÖTÜRÜP TECAVÜZ ETTİ
Olay dün akşam Develi ilçesinin
Sindelhöyük Mahallesi'ndeki boş ve
harabe haldeki bir evde meydana
geldi. 18 yaşındaki Halil T, aynı
mahallede oturan 8 yaşındaki kız
çocuğu E.E.S'yi harabe eve
götürerek iddiaya göre tecavüz etti.
Olayı gören mahalle sakinleri
kıyasıya dövdükleri Halil T.'yi, gelen
jandarma ekibi linçten kurtardı.
BAYGIN HALDE BULUNDU
Halil T. gözaltına alınırken, tecavüz
ettiği ileri sürülen E.E.T. harabe
evde baygın halde bulundu. Küçük
kız kaldırıldığı Develi Devlet
Hastanesi'nde ilk tedavinin
ardından ambulansla Kayseri Eğitim
ve Araştırma Hastanesi'ne sevk
edildi

Kudurdu insanlar artık. Şu çocukları yalnız sokağa bırakan ailelere de pes diyorum artık. Devir özgürce sokakta çocuğun oynaması devri değil, yok öyle bir dünya. Daha dün bir parkta kısacık etekle sıyrılmış külotuyla kayan 4 yaşlarında bir kız gördüm. yanımızda bir srü insan çocukları izliyoruz, hemen etrafıma bakındım kıza bakınan bir yetişkin var mı diye. noluyo bu ailelere benim tedirgin olduğum kadar tedirgin olmuyorlar demek ki.. Bişey söylesen; sana ne dese, yobaz mısın dese, hadiii üstüne suçlandığınla kalırsın. Lütfen dikkat ortalık sapık kaynıyor.

Bazı kadınlar sadece yemek pişiriyor ,pembe dizi izliyor ama haber okumuyor sanıyor ki dünyamız toz pembe
Kudurdu insanlar artık. Şu çocukları yalnız sokağa bırakan ailelere de pes diyorum artık. Devir özgürce sokakta çocuğun oynaması devri değil, yok öyle bir dünya. Daha dün bir parkta kısacık etekle sıyrılmış külotuyla kayan 4 yaşlarında bir kız gördüm. yanımızda bir srü insan çocukları izliyoruz, hemen etrafıma bakındım kıza bakınan bir yetişkin var mı diye. noluyo bu ailelere benim tedirgin olduğum kadar tedirgin olmuyorlar demek ki.. Bişey söylesen; sana ne dese, yobaz mısın dese, hadiii üstüne suçlandığınla kalırsın. Lütfen dikkat ortalık sapık kaynıyor.

Bazı kadınlar sadece yemek pişiriyor ,pembe dizi izliyor ama haber okumuyor sanıyor ki dünyamız toz pembe
ema genelde konuların böyle aşağıya doğru uzun ya okuyamıyorum, şimdi farkettim bu konuda öyleymiş ve açan kişi senmişsin, konu çocuk olunca hiç farketmeden bi çırpıda okuyuvermişim.

niye durdurmuşlar bıraksaydılar da paramparça etseydiler pis sapığı:KK11:

Keşke linçten kurtarmasaydi jandarma.pislik

Allahımmmm...nasıl bir pisliktir bu...aynı mahallede kardeşi olacak yaştaki küçücük kıza tecavüz ediyor...ben kızımı yanlız başına bakkala bile göndermiyorum ,bazı arkadaşlarım paranoyak olduğumu söylüyor..işte yaşananlar ortada..allahım sen koru yarabbimmm...kimselere yaşatma bu acıyı...bu pislikler için idam gelsin inşallahhhh...

X