- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Allah ailesine sabırlar versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ölmek bedava biri bize iftira atabilir hiç sorgulamadan ölebiliriz.Arkadaşlar şu an moralim çok bozuk. Az önce haberlerde izledim ve 13 yaşındaki kıza tecavüz etti hamile bıraktı diye kızın babası 16 yaşındaki çocuğu öldürüyor.
Daha sonra o kıza tecavüz edenin o olmadığı çıkıyor, çocuğun babası ağlıyor “ benim oğluma iftira attılar, beddualarla gömdüm, adalet istiyorum” diyor.
İçim parçalandı.
Kız ona kimin tecavüz ettiğini bilmiyor muydu da o günahsız çocuk çirkin bir suçtan öldürüldü? Hem de hiç günahı olmamasına rağmen?
Acaba kız sevgilisiyle birlikte oldu da ailesine mi söyleyemedi? Hamileymiş çünkü, bebeğin kimden olduğu DNA ile araştırılacakmış ama o öldürülen suçsuzmuş.
Çok moralim bozuldu ya. Dışarda o kadar kansız varken suçsuz bir insanın öldürülmesi?
Çok etkilendim ya ne bileyimpaylaşmak istedim.
İşte o da belli değil ki ama. Yani kızla ilişkiye girip girmediği belli değil. İş kızda bitiyor inşallah gerçeği söyler.Kızın çocuğunun ondan olmadığı belirlenmiş, bu o kızla ilişki yaşamadığını göstermez. Ama her şekilde insanların adaleti kendi elleriyle sağlamaya çalışmalarına karşıyım.
Yuh bu gerçek mi? İnanamıyorum nasıl bir gençlik yetişiyor? Çok acı.Ölmek bedava biri bize iftira atabilir hiç sorgulamadan ölebiliriz.
Bugün bir konuda da 13 yaşında kızlar kocana iftira atarız diye kadını tehdit ediyorlardı.
Kızları öpüşürken görmüş kadın o evden kaçmış evine gelmiş teki baya bişeyler zorla yaptırıyor demiş söylersen eşine iftira atacak demiş .İşte o da belli değil ki ama. Yani kızla ilişkiye girip girmediği belli değil. İş kızda bitiyor inşallah gerçeği söyler.
Yuh bu gerçek mi? İnanamıyorum nasıl bir gençlik yetişiyor? Çok acı.
Yazık, Allah ıslah etsin.Kızları öpüşürken görmüş kadın o evden kaçmış evine gelmiş teki baya bişeyler zorla yaptırıyor demiş söylersen eşine iftira atacak demiş .
Yani tecavüz etmemiş mi?Çok üzücü. Bugün yine bir haber vardı. Adam 14 yaşındaki kuzenine tecavüz den 30 Aydı sanırım hapis yatmış. DNA sonucu çocuğun ondan olmadığı anlaşılmış. Şimdi karşı dava açmış
Aslında ben de izlemiyordum da bugün açtım o kızcağızların cenazeleri gelmiş mi merak etmiştim. Derken hepsini de izledim. Çok üzüldüm bu aralar zaten hiç iyi şeyler olmuyor dünyada. Ama haklısın izlememem lazım. Bebek gerçekten etkileniyor.Janetcim ben hamileyken hic haber izlemezdim , tavsiye ederim
Su anda tum uzuntunu bebegin de hissediyor , yapma
Maalesef koekunc insanlar ve korkunc olaylar var , okuyunca benimde gozlerim doldu ama senin izlememen lazim tatlim
çocuk ondan çıkmamış gerisi bilinmiyor. Olaydan sonra korkmayıp polise gidilebilinse o an ki DNA lardan herşey çıkar. Haber linkiYani tecavüz etmemiş mi?
İlk duydugumda ben de sizin gibi hissettim. Ancak bir arkadasim “belki birden fazla tecavuzcu vardir” deyince kafam karisti.Arkadaşlar şu an moralim çok bozuk. Az önce haberlerde izledim ve 13 yaşındaki kıza tecavüz etti hamile bıraktı diye kızın babası 16 yaşındaki çocuğu öldürüyor.
Daha sonra o kıza tecavüz edenin o olmadığı çıkıyor, çocuğun babası ağlıyor “ benim oğluma iftira attılar, beddualarla gömdüm, adalet istiyorum” diyor.
İçim parçalandı.
Kız ona kimin tecavüz ettiğini bilmiyor muydu da o günahsız çocuk çirkin bir suçtan öldürüldü? Hem de hiç günahı olmamasına rağmen?
Acaba kız sevgilisiyle birlikte oldu da ailesine mi söyleyemedi? Hamileymiş çünkü, bebeğin kimden olduğu DNA ile araştırılacakmış ama o öldürülen suçsuzmuş.
Çok moralim bozuldu ya. Dışarda o kadar kansız varken suçsuz bir insanın öldürülmesi?
Çok etkilendim ya ne bileyimpaylaşmak istedim.
Gittik canim , 2 tane goz doktoru , ustune apar topar istanbula cocuk beyin cerrahina gittik , eeg cekildi muayeneler vs , sonuc bizim minnos goz kirpmayi ogrenmisAslında ben de izlemiyordum da bugün açtım o kızcağızların cenazeleri gelmiş mi merak etmiştim. Derken hepsini de izledim. Çok üzüldüm bu aralar zaten hiç iyi şeyler olmuyor dünyada. Ama haklısın izlememem lazım. Bebek gerçekten etkileniyor.
Teşekkürler bu arada senin kızın nasıl oldu? Göz doktoruna gittiniz mi?
Ya inanmıyorum çok tatlı. :) maşallah. İyi önemli bir şeyi olmamasına çok sevindim. Geçmiş olsun tekrardan.Gittik canim , 2 tane goz doktoru , ustune apar topar istanbula cocuk beyin cerrahina gittik , eeg cekildi muayeneler vs , sonuc bizim minnos goz kirpmayi ogrenmis![]()