Tecavüz!

İşte böyle her önüne gelen ceza vermeye kalkarsa (kendi yöntemleri ile) sonucunda bu tür yanlışlıklar olur.
Ne kadar kahredici......
Adaleti tam manasıyla sağlamak devletin görevi,hiçbir babanın,mahkumun,abinin,eşin görevi değil.

Kızın çocuğunun ondan olmadığı belirlenmiş, bu o kızla ilişki yaşamadığını göstermez. Ama her şekilde insanların adaleti kendi elleriyle sağlamaya çalışmalarına karşıyım.

Arkadaşlar şu an moralim çok bozuk. Az önce haberlerde izledim ve 13 yaşındaki kıza tecavüz etti hamile bıraktı diye kızın babası 16 yaşındaki çocuğu öldürüyor.
Daha sonra o kıza tecavüz edenin o olmadığı çıkıyor, çocuğun babası ağlıyor “ benim oğluma iftira attılar, beddualarla gömdüm, adalet istiyorum” diyor.
İçim parçalandı.
Kız ona kimin tecavüz ettiğini bilmiyor muydu da o günahsız çocuk çirkin bir suçtan öldürüldü? Hem de hiç günahı olmamasına rağmen?
Acaba kız sevgilisiyle birlikte oldu da ailesine mi söyleyemedi? Hamileymiş çünkü, bebeğin kimden olduğu DNA ile araştırılacakmış ama o öldürülen suçsuzmuş.
Çok moralim bozuldu ya. Dışarda o kadar kansız varken suçsuz bir insanın öldürülmesi?
Çok etkilendim ya ne bileyim :KK43: paylaşmak istedim.
Ölmek bedava biri bize iftira atabilir hiç sorgulamadan ölebiliriz.
Bugün bir konuda da 13 yaşında kızlar kocana iftira atarız diye kadını tehdit ediyorlardı.

Iste bu yuzden ulkede “SAGLAM” bir adalet olmali ki herkes kendi adaletini uygulamasin.. ama bakiyorsun engelli cocuga tecavuz eden 30 kisi serbest birakiliyor, millet de bunu gorup baska konularda suclu-sucsuz mahkeme etmeden infaz ediyor.. neyse siyasete girip banlanmayayim da neyse ki cok ilerleyen bir ulkeyiz, herkesler de bizi kiskaniyor bu yuzden..

Yazik kiyamam, rabbim rahmet eylesin gunahsiz yavrucaga..

Aklıma Amerika'da yıllar önce olan bir olay geldi.
Beyaz bir kıza biri tecavüz etmiş. Suçlu olarak iki siyahi genç öldürülüp meydana asılmışlar. Ama sonradan gerçek ortaya çıkmış kıza öz amcası tecavüz etmiş...

Burdaki hikaye ırk muhabbeti tabii ama olan iki olaya bakınca bizdeki olayda kızın babasının ya da akrabalarından birinin bunu yaptığı anlaşılıyor....

Kızın çocuğunun ondan olmadığı belirlenmiş, bu o kızla ilişki yaşamadığını göstermez. Ama her şekilde insanların adaleti kendi elleriyle sağlamaya çalışmalarına karşıyım.
İşte o da belli değil ki ama. Yani kızla ilişkiye girip girmediği belli değil. İş kızda bitiyor inşallah gerçeği söyler.

Ölmek bedava biri bize iftira atabilir hiç sorgulamadan ölebiliriz.
Bugün bir konuda da 13 yaşında kızlar kocana iftira atarız diye kadını tehdit ediyorlardı.
Yuh bu gerçek mi? İnanamıyorum nasıl bir gençlik yetişiyor? Çok acı.

İşte o da belli değil ki ama. Yani kızla ilişkiye girip girmediği belli değil. İş kızda bitiyor inşallah gerçeği söyler.

Yuh bu gerçek mi? İnanamıyorum nasıl bir gençlik yetişiyor? Çok acı.
Kızları öpüşürken görmüş kadın o evden kaçmış evine gelmiş teki baya bişeyler zorla yaptırıyor demiş söylersen eşine iftira atacak demiş .

Çok üzücü. Bugün yine bir haber vardı. Adam 14 yaşındaki kuzenine tecavüz den 30 Aydı sanırım hapis yatmış. DNA sonucu çocuğun ondan olmadığı anlaşılmış. Şimdi karşı dava açmış

Janetcim ben hamileyken hic haber izlemezdim , tavsiye ederim
Su anda tum uzuntunu bebegin de hissediyor , yapma
Maalesef koekunc insanlar ve korkunc olaylar var , okuyunca benimde gozlerim doldu ama senin izlememen lazim tatlim
Aslında ben de izlemiyordum da bugün açtım o kızcağızların cenazeleri gelmiş mi merak etmiştim. Derken hepsini de izledim. Çok üzüldüm bu aralar zaten hiç iyi şeyler olmuyor dünyada. Ama haklısın izlememem lazım. Bebek gerçekten etkileniyor.
Teşekkürler bu arada senin kızın nasıl oldu? Göz doktoruna gittiniz mi?

Arkadaşlar şu an moralim çok bozuk. Az önce haberlerde izledim ve 13 yaşındaki kıza tecavüz etti hamile bıraktı diye kızın babası 16 yaşındaki çocuğu öldürüyor.
Daha sonra o kıza tecavüz edenin o olmadığı çıkıyor, çocuğun babası ağlıyor “ benim oğluma iftira attılar, beddualarla gömdüm, adalet istiyorum” diyor.
İçim parçalandı.
Kız ona kimin tecavüz ettiğini bilmiyor muydu da o günahsız çocuk çirkin bir suçtan öldürüldü? Hem de hiç günahı olmamasına rağmen?
Acaba kız sevgilisiyle birlikte oldu da ailesine mi söyleyemedi? Hamileymiş çünkü, bebeğin kimden olduğu DNA ile araştırılacakmış ama o öldürülen suçsuzmuş.
Çok moralim bozuldu ya. Dışarda o kadar kansız varken suçsuz bir insanın öldürülmesi?
Çok etkilendim ya ne bileyim :KK43: paylaşmak istedim.
İlk duydugumda ben de sizin gibi hissettim. Ancak bir arkadasim “belki birden fazla tecavuzcu vardir” deyince kafam karisti.
Olayda adi gecenlerin ikisi de cocuk. Bir cocuk hamile kaldi bir cocuk mezara girdi. Cok cok aci :KK43: Keske son bulsa bunlar. Cocuklarimizin hepsi cocukluklarini tüm masumluguyla doyasiya yasasa.

Aslında ben de izlemiyordum da bugün açtım o kızcağızların cenazeleri gelmiş mi merak etmiştim. Derken hepsini de izledim. Çok üzüldüm bu aralar zaten hiç iyi şeyler olmuyor dünyada. Ama haklısın izlememem lazım. Bebek gerçekten etkileniyor.
Teşekkürler bu arada senin kızın nasıl oldu? Göz doktoruna gittiniz mi?
Gittik canim , 2 tane goz doktoru , ustune apar topar istanbula cocuk beyin cerrahina gittik , eeg cekildi muayeneler vs , sonuc bizim minnos goz kirpmayi ogrenmis :mad:

Sucu olmayan bir cocugun oldurulmesi cok aci ama gereken cezalarinda verilmesi lazim insanlarin kendi adaletini kendisinin aramasini bu sebeple anliyorum benim cocuguma Allah korusun biri istismarda bulunacak bende kendim vermek isterim cezasini cunku goruyoruz ki gereken cezalar verilmiyor..burda ki olayda olan sucsuz bir cocuga olmus ama insanim cocugu gelip bana su tecavuz etti dese o an dusunemez insan hicbirsey ya cok zor

Gittik canim , 2 tane goz doktoru , ustune apar topar istanbula cocuk beyin cerrahina gittik , eeg cekildi muayeneler vs , sonuc bizim minnos goz kirpmayi ogrenmis :mad:
Ya inanmıyorum çok tatlı. :) maşallah. İyi önemli bir şeyi olmamasına çok sevindim. Geçmiş olsun tekrardan.

Back
X