tecavüz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ilyadalar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
neredeyse tecavüze uğruyordum. bunu ne ailemle ne de başkasıyla yalnızca bir tane samimi olan arkadaşımla paylaşabildim malum instagramdan tanıştığım Berlin'de bir phD yapan bir adamla içtikten sonra evinde bir geceliğine beni ağırlaycaktı. Sonrasında bu kişi bana atak yapmak isteyip öpüşmek istedi ki o sıra ben pencerenin eşiğinde oturuyorum ve hiç de güvenli bir lokasyonda değilim. Kafamı çevirdim, bu noktada değilim diye tepki verdim. Benimle dalga geçti 'o noktada değilmiş' diye biraz asabi olduğunu fark ettim ve gidecek Berlin'de de başka o anda hemen gecenin bir saatinde yerim olmayacağından ötürü biraz ılıman davranmaya çalıştım ve akabinde boynumu koklamasına izin verdim ve boynumu öptü. Bu durum beni rahatsız etti ancak bir şey dersem diye kızışıp kötüleştirme riski almak da istemedim. Sonrasında bana koltukta uyuyabileceğimi söyledi. Yatarken bir anda gelip benimle uyumak ister misin? diye sordu ve ben de: Hayır, ben yalnız uyumak istiyorum dedim. Sonrasında gitti, ve tekrar geri geldi. Korkunçtu. Üstüme yığıldı, benim tepki vermemi beklemeden o kilolu vücuduyla beni ezip arkama geçti ben de napıyorsun, hayır hayır diye serzenişte bulundum. Korktuğum başıma gelecekti ve popomu elledi. Ben de can havliyle yataktan kendimi bir şekilde attım, bu kişi de kalktı. Bir anda S***** G** (Defol) bu evden git, zaten ucuzsun vs. gibi söylemler de bulundu. Beni taciz ettiğinin farkında mısın diye yükseldim ve de bu kişi bana yaklaşma diye kendini savunmaya geçti. Sonra kaydetmek istediğini söyledi ve korkup içeri gidip telefonunu aldı ve beni çekmeye başladı: Benden uzak dur vs diye mahal vererek. Kendimi can havliyle dışarı attım. Nereye gidiyorsun dedi? Burada kalmaktansa sokakta yatarım daha iyi dedim, ve hızlıca koşar adımlarla gittim. Başıma ilk kez gelmedi de öncesinde de Sri Lanka'da tacize uğramıştım. Kadın olmak böyle bir şey. Kendimden utanıyorum. Instagramdan statüsü fark etmeksizin herhangi birisinin beni ağırlayabileceğini düşünmem aptallıktı. Sizin de kulağınıza küpe olsun...

neredeyse tecavüze uğruyordum. bunu ne ailemle ne de başkasıyla yalnızca bir tane samimi olan arkadaşımla paylaşabildim malum instagramdan tanıştığım Berlin'de bir phD yapan bir adamla içtikten sonra evinde bir geceliğine beni ağırlaycaktı. Sonrasında bu kişi bana atak yapmak isteyip öpüşmek istedi ki o sıra ben pencerenin eşiğinde oturuyorum ve hiç de güvenli bir lokasyonda değilim. Kafamı çevirdim, bu noktada değilim diye tepki verdim. Benimle dalga geçti 'o noktada değilmiş' diye biraz asabi olduğunu fark ettim ve gidecek Berlin'de de başka o anda hemen gecenin bir saatinde yerim olmayacağından ötürü biraz ılıman davranmaya çalıştım ve akabinde boynumu koklamasına izin verdim ve boynumu öptü. Bu durum beni rahatsız etti ancak bir şey dersem diye kızışıp kötüleştirme riski almak da istemedim. Sonrasında bana koltukta uyuyabileceğimi söyledi. Yatarken bir anda gelip benimle uyumak ister misin? diye sordu ve ben de: Hayır, ben yalnız uyumak istiyorum dedim. Sonrasında gitti, ve tekrar geri geldi. Korkunçtu. Üstüme yığıldı, benim tepki vermemi beklemeden o kilolu vücuduyla beni ezip arkama geçti ben de napıyorsun, hayır hayır diye serzenişte bulundum. Korktuğum başıma gelecekti ve popomu elledi. Ben de can havliyle yataktan kendimi bir şekilde attım, bu kişi de kalktı. Bir anda S*** G (Defol) bu evden git, zaten ucuzsun vs. gibi söylemler de bulundu. Beni taciz ettiğinin farkında mısın diye yükseldim ve de bu kişi bana yaklaşma diye kendini savunmaya geçti. Sonra kaydetmek istediğini söyledi ve korkup içeri gidip telefonunu aldı ve beni çekmeye başladı: Benden uzak dur vs diye mahal vererek. Kendimi can havliyle dışarı attım. Nereye gidiyorsun dedi? Burada kalmaktansa sokakta yatarım daha iyi dedim, ve hızlıca koşar adımlarla gittim. Başıma ilk kez gelmedi de öncesinde de Sri Lanka'da tacize uğramıştım. Kadın olmak böyle bir şey. Kendimden utanıyorum. Instagramdan statüsü fark etmeksizin herhangi birisinin beni ağırlayabileceğini düşünmem aptallıktı. Sizin de kulağınıza küpe olsun...
Saçmalık.

Bizlerin ve sizlerin yaşadığı dünya aynı mı ? Hani kimseye güvenmeyin diye bahsedilen dünya , yoksa hikaye uydurmayı mı seviyorsunuz , bu ciddi bir konu yani.

Adam sapığın teki bu başka da, siz her instagramda tanıştığınız kişinin evine kalmaya mı gidiyorsunuz? Kalmaya gittiğinizde ne bekliyordunuz kardeş kardeş oturup cips falan yemeyi mi?

Acılara yürüyorum, korkmuyorum diyorsun yani. Öldürülmediğine şükrediyor musun peki?

Şikayet etmelisin yapacağın başka bir şey var mı?

Emin ol burda herkes senin gibi davranmıyordur.

Bizlerin ve sizlerin yaşadığı dünya aynı mı ? Hani kimseye güvenmeyin diye bahsedilen dünya , yoksa hikaye uydurmayı mı seviyorsunuz , bu ciddi bir konu yani.
Bana da ciddi gibi gelmişti o an.. :D Sanırım buraya yazıp benzer durumu yaşamış hem cinslerimi bulacağımı düşünerek yazmak hata oldu..

Kurgu gibi duruyo değilse büyük salaklık çünkü. tanımadığın elalemin evinde bir gece geçireceğini nasıl düşünebildin bu güveni nerden aldın.
Teşekkür ederim .d Yaptığım hatayı anonim bir şekilde paylaşmak istedim. Açıklamak gerekirse: Bu kişiyle bilim vb. konular üzerine konuşmuştuk. Ben de ünlü bir enstitüde staj yapıyordum ve arkadaşımın yanına Berlin'e gidecektim. Kendi halimden anlar bir Türkü bulduğum için hasbelkader biraz tartışmak istemiştim ve yazılarına da güvenmiştim lakin gerçekten de Müge Anlı olayları gerçekmiş. Ben de salak derdim böyle insanlara ancak ben de yaptım. Bu şekilde

Adam sapığın teki bu başka da, siz her instagramda tanıştığınız kişinin evine kalmaya mı gidiyorsunuz? Kalmaya gittiğinizde ne bekliyordunuz kardeş kardeş oturup cips falan yemeyi mi?
Her instagramda tanıştığım kişinin evine gitmiyorum :D ? hayır Berlin uzak bir yerdi kaldığım yere ihtiyacım vardı da

Böyle uzun uzun detaylıca anlattın kii millet neden nasıl falan desin de polemik çıksın dimii 🫠
Hayır ama bence bazı arkadaşlar öyle anlamış. Ben kimseye anlatamadım, içimi dökmek istedim ve hatta bir mesaj beklentim de yoktu. Bunun benden çıkmasını istedim sadece. İnanılıp inanılmaması pek de gayem değil.

Bunun pek kadınlıkla da alakası yok.

Hmm...
Ben öyle deneyimlemiştim dediğim gibi içimi döktüm. Berlin'de yaşadığım olay benim fitil vermemdi ancak aynı durumu Alman bir arkadaşıma azıcık paylaşabilmiştim-erkekti- ve ne yazık ki buradaki arkadaşlara benzer bir tepkinin yanından bile geçmedi. Sanırım aradaki kültür farkı daha net belli oluyor .d Sri Lanka'da yaşadığım durum ise sadece beyaz tenli olmamdan ötürü bir otobüs durağında birisinin bana bakraak kendisini tatmin etmesiyle olmuştu..

Şikayet etmelisin yapacağın başka bir şey var mı?

Emin ol burda herkes senin gibi davranmıyordur.
Şikayet edebileceğim bir donem yok maalesef zaten o kendisini kurban gibi gösterip mahal verdi. Ayrıyetten Anmeldung diye bir şeyim de yoktu o sırada Almanya'da. Yeterli delil olmayınca dosya kapanıyor ve ne yazık ki yok.

Senin gibi davranmıyordur derken? Herkes umarım tabi ki de benim gibi bir aksiyon almamıştır buradaki kıstas zaten hemcinslerim ile bunu paylaşabilmek ve benzer durumdan geçen varsa anlayabilmekti. Neden yargılandığımı anlayamadım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X