- 11 Mayıs 2025
- 24
- 5
- 1
- Konu Sahibi Birisi2504
-
Sapık mı istedi adresi, kim istedi? Anlayamadım. Kim kimin adresini istedi?Twitter da sesimi duyurmak için yaşadığım kaçırılma taciz olayını anlattım baya destek geldi ancak biri sapığın adresini istedi versem başım belaya girermi bide o sapık bizim mahallede oturuyor çok korkuyorum ceza aldı aslında mahkemede, 1 senedir içerideydi Ama bugün polis aradı 10 günlüğüne ailesini ziyarete gelmiş sonra da 1 sene açık cezaevinde kalicak eğer af yasası çıkarsa bikac ay sonra serbest
Twitterda bir adam o sapigin adresini istedi dövmek için fln galibaSapık mı istedi adresi, kim istedi? Anlayamadım. Kim kimin adresini istedi?
Sürekli karşılasacak mesafede yakın değiliz ama evimi biliyorVermeyin adresi zaten devletin verdiği bir ceza var.(asla yeterli degil).ama birde sizin mahallenizmis ordan sizi de bulursa daha kotu olaylar yasayabilirsiniz.Sapiga bir şey yaparsa oda size bilenebilir ayrıca.Birde bence yaşadığınız yerden tasinmaniz gerekiyor.Yoksaa sürekli karşılaşacaksınız.
Tabiki basin belaya girer sakin verme ayrica bu 10 gun boyunca ordan bi sekilde uzaklasTwitterda bir adam o sapigin adresini istedi dövmek için fln galiba
Paramız yok fakiriz ailem bidaha bisey yapmaya cesaret edemez diyorTaşının oradan mutlaka. Neden hâlâ o adrestesiniz?
Aaaa ben bunu demin gördüm size o tweetin altına yazan kadın hakları hesabına sorun onlar avukatlarla çalışıyorlarTwitter da sesimi duyurmak için yaşadığım kaçırılma taciz olayını anlattım baya destek geldi ancak biri sapığın adresini istedi versem başım belaya girermi bide o sapık bizim mahallede oturuyor çok korkuyorum ceza aldı aslında mahkemede, 1 senedir içerideydi Ama bugün polis aradı 10 günlüğüne ailesini ziyarete gelmiş sonra da 1 sene açık cezaevinde kalicak eğer af yasası çıkarsa bikac ay sonra serbest
Tacizciler aftan mı yararlanacakmışTwitter da sesimi duyurmak için yaşadığım kaçırılma taciz olayını anlattım baya destek geldi ancak biri sapığın adresini istedi versem başım belaya girermi bide o sapık bizim mahallede oturuyor çok korkuyorum ceza aldı aslında mahkemede, 1 senedir içerideydi Ama bugün polis aradı 10 günlüğüne ailesini ziyarete gelmiş sonra da 1 sene açık cezaevinde kalicak eğer af yasası çıkarsa bikac ay sonra serbest
Siyasi suçlular hariç herkes aftan yararlanacak diye biliyorum.Tacizciler aftan mı yararlanacakmış
Hesabı söyleyebilir misiniz?Aaaa ben bunu demin gördüm size o tweetin altına yazan kadın hakları hesabına sorun onlar avukatlarla çalışıyorlar
Ek: çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?