Tecavüze uğrayan birini duydum

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
Bir gece çığlık sesleri duydum çok küçüktüm ve napcağımı bilemedim orman tarafından geliyordu uyudum keşke uyumasaydım polisi falan arasaydım bir kaç gün sonra o tarafa gittik ve yerde gazeteler birde kızın kilodunu asmışlardı o an anladım ve çok pişman oldum ama iş işten geçmişti yıllar geçti belki üstünden ama her gece vicdanımla baş başa kaldığımda boğuluyorum kızın çığlık sesleri kulağımdan gitmiyor bende bir bayanım ve kendimi kötü hissediyorum sizce bu benim suçum mu

Bir gece çığlık sesleri duydum çok küçüktüm ve napcağımı bilemedim orman tarafından geliyordu uyudum keşke uyumasaydım polisi falan arasaydım bir kaç gün sonra o tarafa gittik ve yerde gazeteler birde kızın kilodunu asmışlardı o an anladım ve çok pişman oldum ama iş işten geçmişti yıllar geçti belki üstünden ama her gece vicdanımla baş başa kaldığımda boğuluyorum kızın çığlık sesleri kulağımdan gitmiyor bende bir bayanım ve kendimi kötü hissediyorum sizce bu benim suçum mu

tecavuz bir canli varligin hayatta yasayacagi en agir imtihanlardan biri. bu konuda hissettiginiz sucluluk duygusunun onune gecebilecek yegane sey bu konuya maruz kalmis insanlara destek olan vakiflara manevi - belki maddi - destek vermektir. hayatta ne yazik ki her sey, her an insanlar icin. bunu unutmadan yasar ve cevremizi de buna inandirirsak daha guzel bir dunyada yasariz belki.

ve elbette ki sizin sucunuz degildi ama sizin sucunuz, sizin meseleniz olmamasi baska insanlari kurtarmaya yonelik faaliyetlerde yer almaya engel mi?

Evet keşke şimdiki aklım olsaydı kendimi o bayanın yerine koyunca baya acı çekiyorum açıkçası

Bence gonlunu ferah tut vicdan azabi cekme. Senin bir sucun yok. Kucuk bir cocuk onu dusunemez ki. O anda korkmussundur bile anlam verememissindir. Simdi olsa zaten durmazsin yardim edersin. Ben duysam belki bende aynisini yapardim. Emin ol hepimizin keske oyle yapmasaydim dedigi utandigi cocukluk anilari var. Adi ustunde cocukluk... O pislikler zaten cezasini bulmustur. Biliyorum senin kalbin cok guzel bak yillar gecmis hala dert ediyorsun. Ama gecmis gecmiste kalsin, uzulme arkadasim :*

Teşekkür ederim içim ferahladı 10 yaşında falandım o zamanlar bende tam hatırlamıyorum ki

Yorumlarınız ne kadar iyi geldi anlatamam çok saolun bundan sonra unutmayı denicem :)

Sen küçükmüşsün zaten,arasanda belki polisi de inandıramayacakyın,ciddiye almayacaklardı belki seni.İnsanı çok yaralayan kelimedir keşke. Allah insana vicdan versin.Bak sen seneler geçmesine rağmen unutamamışsın,O pislik veye pislikler yakalanmadıysa belki de hiç hatırlamıyor,hatırlıyorsa da övünülecek birşey gibi görüyordur.Allah bizleri ve çocuklarımızı art niyetli kişilerden korusun.

Amin inşallah o kadar kötü insan varki karpuz değilki kesip içine bakasın Rabbim kötü insanların zulmünden iyi insanları korusun

Hayır bende 10 yaşında falandım bizim dükkanın yanında boş bi dükkan vardı camında gazeteler falan yapışıktı içerde tangur tungur sesler geldi bende baktım aralık yerden bi adamla bi kadın kadın itilip yere düştü adamda yanında heralde zorla sahip oldu ama ozamanlsr bilmiyodum tabii ne olduğunu dövüyo sandım heralde büyüyüp aklım erince dank etti sende bişey yspamazdın pişman olma boşuna

10 yaşında bir cocukken ben bilmezdim tecavüz falan cok cekingen cocuktum polisi arayamazdım .Çevirmeli telefonlar vardı beceremezdim ..şimdiki cocuklar zehir tabi kıyas edilince gerixekalı gibi duruyorum farkındayım.ama demek istediğim şimdiki aklınla o zamandaki aklın bir değilki..korkmuşsun belliki ne olduğunu bile bilmemissin.

Hayır bende 10 yaşında falandım bizim dükkanın yanında boş bi dükkan vardı camında gazeteler falan yapışıktı içerde tangur tungur sesler geldi bende baktım aralık yerden bi adamla bi kadın kadın itilip yere düştü adamda yanında heralde zorla sahip oldu ama ozamanlsr bilmiyodum tabii ne olduğunu dövüyo sandım heralde büyüyüp aklım erince dank etti sende bişey yspamazdın pişman olma boşuna
Hadiya malesef ne çok kötü insan var allah ıslah etsin

10 yaşında bir cocukken ben bilmezdim tecavüz falan cok cekingen cocuktum polisi arayamazdım .Çevirmeli telefonlar vardı beceremezdim ..şimdiki cocuklar zehir tabi kıyas edilince gerixekalı gibi duruyorum farkındayım.ama demek istediğim şimdiki aklınla o zamandaki aklın bir değilki..korkmuşsun belliki ne olduğunu bile bilmemissin.
Aynen öyle saolun görüşleriniz için

O pislik o hayvan sizin kadar vicdan azabı çekiyormudur acaba..Hiç sanmam boşuna kendinizi yıpratmayın sizin suçunuz değil.

O pislik o hayvan sizin kadar vicdan azabı çekiyormudur acaba..Hiç sanmam boşuna kendinizi yıpratmayın sizin suçunuz değil.
O değilde ben kıza üzülüyorum bayanız sonuçta şerefsiz işte saolun benim de içim rahat artık

Back
X