Tecrbelerinize htiyacm Var

_ptrck_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
299
0
96
İstanbul
Şimdi şöyle ki, topuklu ayakkabı giymedim hiç çünkü rahatsız olacağımı düşünüyorum.. ama dikkatimi şu sene moda olan stilettolar çekti ve alsam rahat edebilirmiyim,mutlaka ki giyenininiz vardır bana yardımcı olursanız mutlu olurum :1hug: a.s.

Mesela:

marie1+CL.jpg

christian+louboutin.jpg

medya.php

İşte bu tip ayakkabılar hakkında giyenlerin yorumunu merak ediyorum :asigim: alsam acaba rahat mıdırlar normalden fazlama rahatsızlar...

Bide sizce bavul çantalarmı yoksa daha orta boy çantalarmı daha rahat, pratik??

Ben senelerdir topuklu ayakkabı giyen biriyim ve bunlar beni bile rahatsız etti.
Çünkü topuğu çok fazla ve de tabi ince.
O yüzden daha oturaklı modeller öneririm canım.
Mesela dolgu topuk olup önü açık olan çok şirin ayakkabılar var onlar gerçekten rahat.
Hangisini alırsan güle güle giyopuyorumnanaktan

alışık olmadıgın için bunlar seni bir hayli rhatsız edecektir ama ayağında kalacak süresine bağlı biraz da

uzun saatler dayanamazsın bence
birde tarzına bağlı tabi bunlar yaşına ve tarzına uyar mı o da var

Çantalarla ilgili engin yorumumu da sunayım eksik kalmasınzemuszemus
Ben bavul çantayla rahat ediyorum,hiç yer sıkıntısı yaşatmadığı için çok pratik oluyor.

bende bavul kullanıyorum da sizede soriyim dedim:)) ayakkabılar konusunda sağolun bende dolgu topuğu severim de babet giyerim hep çok kıymetliyimdir canım tatlı yani rahatsız olurum diye almadım hiç kaydirigubbakcemile3 bunların duruşu çok hoş o yüzden dikkatimi çok çekiyo doğrusu..

evet benimde en çok o hoşuma gitti de beğenince olmuyo işte acaba giyebilirmiyim ben alışık değilim yol ortasında atarım ayaklarımdan onları ben kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

:-) simdiye kadar topuklu giymediysen bence baslangici daha az topulu bide kaldin topuklularla alistirmalar yaptirman gerek... emeklenmeden yürümek zordur

Ayakkabılar çok güzelde giymek biraz zor :) Özellikle daha önce hiç giymemiş biri olarak alırken iyice düşün derim.Ben şahsen dolgu topukla bile rahatsız oluyorum :)

Şimdi şöyle ki, topuklu ayakkabı giymedim hiç çünkü rahatsız olacağımı düşünüyorum.. ama dikkatimi şu sene moda olan stilettolar çekti ve alsam rahat edebilirmiyim,mutlaka ki giyenininiz vardır bana yardımcı olursanız mutlu olurum :1hug: a.s.

Mesela:

marie1+CL.jpg

christian+louboutin.jpg

medya.php

İşte bu tip ayakkabılar hakkında giyenlerin yorumunu merak ediyorum :asigim: alsam acaba rahat mıdırlar normalden fazlama rahatsızlar...

Bide sizce bavul çantalarmı yoksa daha orta boy çantalarmı daha rahat, pratik??

Bu öpücük burunlu ayakkabılara bende bayılıyorum heleki dar paça kotla çok güzel oluyor ama bende almaya cesaret edemiyorum.Çünkü giyemem biliyorum peki böyle öpücük burun doldu topuk ayakkabı bulabilirmiyim acaba?

bence alışman açısından şu tarz topukluyla başla opuyorumnanaktan çok rahat oluolar :) ayağın alışınca diğerlerinden alırsınkaydirigubbakcemile5

bayan_ayakkabi_24.jpg

ben bile okadar topuklu giyerim ama, bu ayakkabımı giydiğimde kendimi bir tuhaf hissederim. daha bir sex oluyorum onları giyince.
amaaaaaa süre uzadıkçada başlarım ülen böyle aşkın ızdırabına diyorum be fırlatıyorum ayaklarımdan. delikafadulden
özellikle geceleri giyerim kocişime serserim çok sever böyle şeyleri!!!...-tatlicadiarzu-Şeniz
sen eğerki topukluya alışık değilsen sakın ha bunlarla başlama derim soğursun topuklulardan!!!...senağlama

Bende yıllardır Topuklu ayakkabı giyerim artık bütünleştim derler ya aynen öyleyim
Düz,spor yada babet giydiğimde dengemi sağlayamaz oldum bu tarz ayakkabılardan hiç giymediysen önce daha normalini daha az topukluları ile yürümene bak ona göre böyle modeller al Ama modeller çok şık.

Back
X