• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve fikirlere ihtiyacım var sanırım :)

jasmine93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
289
108
63
31
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

6 aylık evliyim. Ama evlendiğimizden beri eşimin ailesi sürekli her telefon konusmamızda gelin diye tutturuyorlar.
Annesi de babası da çok iyi insanlar çokta seviyorum kendilerini ama fazla düşünüyorlar.
İkimizde yoğun çalışıyoruz. Eve geç geldiğimizden kendimize ayırabileceğimiz 1 2 günümüz oluyor ondada eşimin ailesine gitmek zorunda kalıyoruz.
Artık ayrı bir ev var bu evinde bir düzeni , yapılması gereken işleri var diye hiç düşünmüyorlar.
Evlendim 6 ay oldu ama yeni evliliğimden birşey anlamadım nerdeyse evimde misafir ağırlama dışında zaman geçiremiyorum desem yeri yani.
Bizide düşünmeleri açısında rahatsızlığımı belirteyim diyorum ama bu sefer de huzursuzluk çıkmasından çekiniyorum.
Ne yapsam nasıl bir standart getirsem bilemedim :44:

Arkadaşlar Merhaba,

6 aylık evliyim. Ama evlendiğimizden beri eşimin ailesi sürekli her telefon konusmamızda gelin diye tutturuyorlar.
Annesi de babası da çok iyi insanlar çokta seviyorum kendilerini ama fazla düşünüyorlar.
İkimizde yoğun çalışıyoruz. Eve geç geldiğimizden kendimize ayırabileceğimiz 1 2 günümüz oluyor ondada eşimin ailesine gitmek zorunda kalıyoruz.
Artık ayrı bir ev var bu evinde bir düzeni , yapılması gereken işleri var diye hiç düşünmüyorlar.
Evlendim 6 ay oldu ama yeni evliliğimden birşey anlamadım nerdeyse evimde misafir ağırlama dışında zaman geçiremiyorum desem yeri yani.
Bizide düşünmeleri açısında rahatsızlığımı belirteyim diyorum ama bu sefer de huzursuzluk çıkmasından çekiniyorum.

Biz her cuma akşamı gider yemeğimizi yer biraz oturur sonra eve dönerdik. Böylece hem gönüllerini alırdık hem de hafta sonu için elimiz dolu yemekle dönerdik eve. Her gitmemize sarma börek köfte yapardı bende dondurucuya atardım. Cuma planımız varsa pazar sabah kahvaltıya giderdik. Bence haftada 1 gün gitmenin bir zorluğu olmaz. Ama sen istemiyorsan eşinle konuş davetlerini o reddetsin sen hiç bir şey deme.

Biz her cuma akşamı gider yemeğimizi yer biraz oturur sonra eve dönerdik. Böylece hem gönüllerini alırdık hem de hafta sonu için elimiz dolu yemekle dönerdik eve. Her gitmemize sarma börek köfte yapardı bende dondurucuya atardım. Cuma planımız varsa pazar sabah kahvaltıya giderdik. Bence haftada 1 gün gitmenin bir zorluğu olmaz. Ama sen istemiyorsan eşinle konuş davetlerini o reddetsin sen hiç bir şey deme.

İstememekle alakası yok aslında.. hafta da bir gitmekte benim içinde bir sıkıntı yok.
ama ben hal hatır sormaya hergün arıyorum , her aradığımda da akşama gelin diye emrivakilerle karşılaşıyorum.
sorun yaşadığım insanlar değiller gitmek bana mutluluk bile veriyor onlarda mutlu oluyorlar çünkü ama hergün bu şekilde olması sıkıyor insanı. ne evime ne eşime zaman ayıramıyorum , her gittiğimizdede kalmadığımızdan dolayı şakayla karışık sitem ediyorlar.

Arkadaşlar Merhaba,

Canım bence bu kadar ince düşünmene gerek yok biraz bencil ol yoksa iyice tepene binerler bırak onlar düşünsün bu kadar ince ayrıntıyı.Zaten ikinizde çalışıyorsunuz size kalan 1-2 gun onu da beraber gecırmek en doğal hakkınız ikinizin de.Hayır bir de sadece kayınvalidenler senin de ailen var belki onlara gitmek istiyorsun sonuçta canın kanın kaynanan kırk kat el bence kendi ailenin yanında.Bir dahakıne eşin kendi anasına gitsin sen kendi ailenin yanına git bence güzelim..

Back
X