- 18 Mart 2021
- 11.869
- 62.048
- 548
Yok gerçekten üzülecek durumu kalmadı artık.ama beterin beteri var iste.her dert bir tecrübe.Anladım hatırlamanıza sebep oldugum içinde üzüldüm şimdi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gerçekten üzülecek durumu kalmadı artık.ama beterin beteri var iste.her dert bir tecrübe.Anladım hatırlamanıza sebep oldugum içinde üzüldüm şimdi..
Öyle demeyin herkesin derdi kendine agırdır mutlu bir evlilik olsa boşanırmısınız. Hakkinizda hayirlisi olsunBoşanma aşamasındayım onun dışında bir derdim yok çok şükür. O da dert sayılırmı bilemedim![]()
Anket mi yapıyorsunuz?Hayatta edindiğiniz en acı tecrübe nedir?
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ben fiziksel değildi ama benimde tam düğün günümde en yakınımdan biri sırf kıskançlık yüzünden düğünümü iptal ettirmeye çalışmıştıDugunumde darp edilmek!
Annemin vefatıHayatta edindiğiniz en acı tecrübe nedir?
Tabiki öyle amin inşallahÖyle demeyin herkesin derdi kendine agırdır mutlu bir evlilik olsa boşanırmısınız. Hakkinizda hayirlisi olsun
Başınız sağolsun çok üzüldümAnnemin vefatı
Evet bende o süreçteyim gerçekten zor. Bazen İnsanlara güvenmenin bedeli ağır oluyor böyle...Eşime güvenmek ve evlenmek sonra görümceler sayesinde terkedilmelmek
2 ay oldu boşanalı
Tüm süreç çok ağır tecrübem oldu!
En mutlu günün zehir olması ah ne kadarda kötü!Dugunumde darp edilmek!