• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe

Boşanma aşamasındayım onun dışında bir derdim yok çok şükür. O da dert sayılırmı bilemedim 🤔
Öyle demeyin herkesin derdi kendine agırdır mutlu bir evlilik olsa boşanırmısınız. Hakkinizda hayirlisi olsun

Eşime güvenmek ve evlenmek sonra görümceler sayesinde terkedilmelmek
2 ay oldu boşanalı
Tüm süreç çok ağır tecrübem oldu!
Evet bende o süreçteyim gerçekten zor. Bazen İnsanlara güvenmenin bedeli ağır oluyor böyle...

valla benim şu ana kadar iş yerinden arkadaş edinmek oldu. yakınlık, samimiyet kurmak, dost olmak, iyi niyetli davranmak maalesef işimdeki performansın azalmasına etki etti. tek sebep bu değildi tabii ama önemli bir payı oldu diyebilirim. o yüzden ne zaman konusu açılsa söylerim, iş hayatında kimseye fazla güvenmeyin, kimseyle dostluk kurmayın diye. iş yerinde tabii ki insanlarla iletişim olacaktır bu çok normal ama özel hayatlara fazla müdahale etmemek, fazla bilgi vermemek, iş yerindeki insanı özel hayatına taşımak üzülmeye sebep oluyor. kazık atıyorlar zira. kimseye asla davranmayacağım biçimde davranışlar gördüm iş yerinde değer verdiğim kişilerden. bir ablamız vardı kulakları çınlasın, öğle aralarında sohbet ederdik ben çay, o çay sigara içerken. hep şey derdi, iş yerinde insanlarla magazinel konuş. yani klasik herkesin bildiği şeyleri konuş, gündemde olup bitenler, önemsiz konular vs. sakın dedikodu yapma, yapılan ortamda sen yapanlara uyma ve kimseyle kendin hakkında fazla bilgi paylaşma, özel hayatını anlatma, boşver sende kalsın, başka ortamlardan tanıştığın arkadaşlarına anlat iş yerindekilere anlatma, derdi.

ne doğru söylemiş.

Back
X