- 24 Ocak 2021
- 12.974
- 29.791
- 548
Allah razı olsunBaşınız sağolsun çok üzüldüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunBaşınız sağolsun çok üzüldüm![]()
Bir seylerin zamanla duzelecegini beklemekHayatta edindiğiniz en acı tecrübe nedir?
Katılıyorum size, arkadaş veya aile içinde geçen olayları bile bilmesine gerek yok, siz unutuyorsunuz ama eş kişisi unutmuyor ve pot kırabiliyor.Evlendigin kişiye asla herşeyi anlatmamak ve koşulsuz güvenmemek lazımmış...
Birde
Herkesi kendimiz gibi sanmamak gerekiyor o çocuksu saf masumiyetten çıkıp kurt olmak lazım şimdi yeni anladım...
Tesekkur ederim, sanirim 1 genc kizin basina gelebilecek en kotu seylerden 1ini yasadim, yasattilar. Size de gecmis olsun.Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ben fiziksel değildi ama benimde tam düğün günümde en yakınımdan biri sırf kıskançlık yüzünden düğünümü iptal ettirmeye çalışmıştı![]()
Hayatimin en kotu gunuydu.En mutlu günün zehir olması ah ne kadarda kötü!![]()
Tabikide çok zor kuzum Allah yaşatmasın kimseye en mutlu gününde mutluluğun yerini endişe üzüntü alıyor bütün düğün boyunca kimseye belli etmemeye çalıştım ama hüngür hüngür ağlamamak için kendimi zor tuttum düğünümü bozamayınca o şahıs ben evden çıkarıldıktan sonra sinir krizi geçirip hastanelik olmuş çok şükür o olaydan sonra hayatımızdan çıktıTesekkur ederim, sanirim 1 genc kizin basina gelebilecek en kotu seylerden 1ini yasadim, yasattilar. Size de gecmis olsun.
Kesinlikle öyle , boşanma aşamasında herşeyi saydı yüzüme saolsun (!) Aslında kötü bişey değildi anlattiklarim ama o kendince farklı yorumlamışKatılıyorum size, arkadaş veya aile içinde geçen olayları bile bilmesine gerek yok, siz unutuyorsunuz ama eş kişisi unutmuyor ve pot kırabiliyor.
Annemle birlikte ablamın dedikodusunu yapmıştık, sonra bunu eşime anlattım, gitti şaka yollu bunlar senin dedikodunu yapıyor dedi ve konuyu söyledi ya... Yerin dibine girdim resmenKesinlikle öyle , boşanma aşamasında herşeyi saydı yüzüme saolsun (!) Aslında kötü bişey değildi anlattiklarim ama o kendince farklı yorumlamış
Eşinizde ama yaniiAnnemle birlikte ablamın dedikodusunu yapmıştık, sonra bunu eşime anlattım, gitti şaka yollu bunlar senin dedikodunu yapıyor dedi ve konuyu söyledi ya... Yerin dibine girdim resmen
:) Erkeklerin beyni farklı çalışıyor , kesinlikle bizden çok çok farklılarAnnemle birlikte ablamın dedikodusunu yapmıştık, sonra bunu eşime anlattım, gitti şaka yollu bunlar senin dedikodunu yapıyor dedi ve konuyu söyledi ya... Yerin dibine girdim resmen
Aklınca espri yapacak gülecekti ama sıvadı resmen:) Erkeklerin beyni farklı çalışıyor , kesinlikle bizden çok çok farklılar
Güzel Bi dersmiş gerçekten iş hayati rekabet ortamı herşey beklenebilir...valla benim şu ana kadar iş yerinden arkadaş edinmek oldu. yakınlık, samimiyet kurmak, dost olmak, iyi niyetli davranmak maalesef işimdeki performansın azalmasına etki etti. tek sebep bu değildi tabii ama önemli bir payı oldu diyebilirim. o yüzden ne zaman konusu açılsa söylerim, iş hayatında kimseye fazla güvenmeyin, kimseyle dostluk kurmayın diye. iş yerinde tabii ki insanlarla iletişim olacaktır bu çok normal ama özel hayatlara fazla müdahale etmemek, fazla bilgi vermemek, iş yerindeki insanı özel hayatına taşımak üzülmeye sebep oluyor. kazık atıyorlar zira. kimseye asla davranmayacağım biçimde davranışlar gördüm iş yerinde değer verdiğim kişilerden. bir ablamız vardı kulakları çınlasın, öğle aralarında sohbet ederdik ben çay, o çay sigara içerken. hep şey derdi, iş yerinde insanlarla magazinel konuş. yani klasik herkesin bildiği şeyleri konuş, gündemde olup bitenler, önemsiz konular vs. sakın dedikodu yapma, yapılan ortamda sen yapanlara uyma ve kimseyle kendin hakkında fazla bilgi paylaşma, özel hayatını anlatma, boşver sende kalsın, başka ortamlardan tanıştığın arkadaşlarına anlat iş yerindekilere anlatma, derdi.
ne doğru söylemiş.
Bende bunları tecrübe ettim.1. Güvenmek
2. İnanmak
3. Çok konuşmak, anlatmak,
Bunlar bana hep kötü bir tecrübe oldu.
tabii yani özellikle işini düzgün yapan, takdir gören, çalışkan, azimli ve gelecek vaat eden biriyseniz size iyi niyetle yaklaşan sayısı pek az oluyor.Güzel Bi dersmiş gerçekten iş hayati rekabet ortamı herşey beklenebilir...
Amin Ecmain Tesekkurler, kimsenin hakki kimsede kalmiyor lakin bana bunu yasatanlar simdi kendi canlariyla ugrasiyorlar.Tabikide çok zor kuzum Allah yaşatmasın kimseye en mutlu gününde mutluluğun yerini endişe üzüntü alıyor bütün düğün boyunca kimseye belli etmemeye çalıştım ama hüngür hüngür ağlamamak için kendimi zor tuttum düğünümü bozamayınca o şahıs ben evden çıkarıldıktan sonra sinir krizi geçirip hastanelik olmuş çok şükür o olaydan sonra hayatımızdan çıktı