Olmadi canimçocuk oldu mu ?
İyi ki olmamış o zaman.Olmadi canim
Degistirdim canim umarim ailem olsun gerisi boscanım durumunu degistir .
hayırlısı olsun . umarım kendini toparlarsın be devam edersin yoluna
Amin canm allah razi olsun bende artik oyle diyorumİyi ki olmamış o zaman.
Allah yolunu bahtını açık etsin.
Insallah sagol allah razi olsunHerseyde bi Hayır vardır üzme kendini kimbilir daha ne güzellikler çıkacak karşına hersey bitmiş gibi düşünme iyi düşün iyi şeyler seni bulsun inş
Kisir ve obez demisarkanızdan ne dedikodusu yapmıştı ?
Amin dogru soyluyosun allah razi olsunÜzülmeyin. Sizin şer gördüğünüz şeyde hayır olabilir. Allah yolunu açık etsin. Her şey gönlünce olsun.
terbiyesizler! bence dua edin kurtulduğunuzaKisir ve obez demis
Kurbanimi bile kestim ama tepetaklak oldum kimseye guvenim kalmadi artik herkese bakis acim degistiterbiyesizler! bence dua edin kurtulduğunuza
İnşallah çok teşekkür ederimDoğru sonuca varmışsınız, inşallah sizi sevip arkanızda dimdik duracak bir 'adam' çıkar karşınıza zamanla. Bekarlığın tadını çıkarın, boşandıktan sonrası çok keyifli olabiliyor
Katiliyorum allah herkesin kalbine göre versinaman o kadar iftira atsinlarki allah buyuk hersey donup dolasir sahibini bulur
canımmmmm Allah yardımcın olsun kuzum çektiğin sıkıntıları en ıyı ben bılırım geçtiğin zorlu yolu hiç üzme kendini bitanem sen rabbim hakkında hayırlısını versin diycek söz bulamıyorum inankiMerhaba Arkadaslar
Uzun bir suredir buraya girmiyordum burada cok guzel arkadasliklar edindim burasi bana cok sey katti bir sureligine yasadigim sorunlardan dolayi giremedim simdi yeniden burdayim...
2013 yilinda deli divane oldugum kisiyle evlendik gel gelelim 3 asilama ve ekimdeki tup bebegimize ragmen bosandik... cok zorlu bi surecten geciyorum cok yiprandim kendimi cok yasli hissediyorum bir yandan anne olmak icin cabalarken bir yandan kayinvalide ve gorumculerimle ugrastim ama yanimda her zaman beni desteklemeyen hakli bile olsam sesini cikarmayan esim vardi herseye katlandim ama son yaptigi beni bitirdi arkamdan yaptigi dedikodu ortaya cikinca oglunun evliligini de bitirdi mucadele edicem diyen adam ailemin karsisina cikti ve dilekceyi sizmi verirsiniz benmi vereyjm dedi tek celsede bitti bu bana hayatimin en aci tecrubesi oldu artik tek biseye inaniyorum allah aski ve ailemin sevgisi gerisi bos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?