- 20 Ağustos 2020
- 779
- 5.756
- 53
Kızlar merhaba iyi geceler. 23 yaşındayım. Bir insan kendini nasıl geliştirir nasıl çözer ? Yeteneklerini nasıl anlar nasıl ortaya koyar ? Geçmişte okulda basketbol, voleybol aklınıza ne gelirse oynadım ama tam anlamıyla beceremedim ve yapamadığım bir işte uzun süre geçmesine rağmen ilerleyemeyince sıkılıp bırakıyorum. Beceriksizim. Birşeyleri yapmam için çok uğraşmam gerek. Uğraş uğraş baktım olmuyor bırakıyorum. 3. kez ehliyet sınava gireceğim artık çok sıkıldım çok bunaldım gitmek istemiyorum! Ama 'birşeyi beceremedin' lafını kendime yediremediğim için duymamak için hala zorluyorum kendimi. Yani birşeyi tam yapsam öbür günü eksik oluyor. Eşim şunu söyledi: Dikkat ettim insanlarla konusurken çok kasılıyorsun bir görsen kendini dedi. Her zaman böyle olmasa bile kelimeleri seçemem ağzımda dolandırırım. Kendimi çocuk gibi yaparım. Bir işe girmek istiyorum artık kendimi geliştirmek istiyorum ama çok unutuyorum ve utanarak söylüyorum ki bazen beynim duruyor çalışmıyor saçma salak durumlara düşebilirim ki daha önce kafadan şak diye hesap yapamadığım için kasada çok bilmiş bir adam kendince laf etmişti bana. Psikoloğa gidin diyecekseniz ama şuan malesef verecek bütçem yok! Çünkü Aylar aylar önce yazıldığım direksiyon derslerine yatırdım hepsini malesef! Bazen ağzım laf yapar biri bana ters birşey dersin burnundan getiririm bazende pısırık pısırık kalırım olduğum yerde. Kitap okur, film izler gezmeyi görmeyi severim. Çoğu şeyin hakkında yorum yapamam, anlayamam bazen gerçekten zekamdan, aklımdan şüphe ederim. Genelde çevreme, aileme göre olgun biriyimdir herşeyde olmasada işin sonunu düşünür tartarım. Bana göre en iyi yaptığım şey fotoğraf çekmek çünkü mutlu oluyorum. Ama bu yönde nasıl ilerlerim yani ne artısı olur bana bilemem. Belki sizinde böyle zamanlarınız olmuş üstesinden gelmişsinizdir bana verebilceğiniz bir tecrübeniz vardır. Şimdiden teşekkürler.