Aklınıza, önerilerinize ihtiyacım var

Sırf bu iş ise stres yaptın belki geçer işi öğrendikçe diyeceğim ama sürekli diyorsun o yuzden nörolojik olabilir..Bir gözükün..
Ama sana kendimden örnek vereyim.İlk iş ayımda bende istifa ettim aynı sebepten çok zor ve karışık geldi.Yapamayacağımı düşündüm.İstifamı verdiğim müdür çok ağır gripti şimdi kötüyüm yarın ver istifanı dedi.Sonra 1 hafta izin aldı. Geldiğinde de vermedim atlatmıştım o paniği.İş yerimde 20. senem şu an...Belki biraz kafanı rahatlatsan atlatırsın?
Evet biraz stres yaptım ilk iş hayatım değil daha öncede calıstım sadece biraz zaman geçmişti. Yapmam gereken iş bir sürü bir ona kosturuyorum bir ona belirli sabit birşey olmadığı için kafam karısıyor. Hoş diğer calısanların karısmıyor o ayrı.

Bence bı degerlerinizde eksiklik olmali. Gorumcemde sizin gibi o çalışmıyor ama günlük hayatta bile en basit konular ona çok karmaşık geliyor anlatma aklımda kalmıyor şuan diyor yada söyleneni anlamıyor 🤷
Aynen böyle aynen… bende günlük hayatta kalmıyor aklımda derim ya da anlamamam için 3-4 defa anlattırırım bazı seyleri.

dikkat eksikliğiniz olabilir. öncelikle not tutmaya başlayın fakat benim tavsiyem bir psikologla görüşmeniz.
20 günde her şeyi öğrenmenizi eminim kimse beklemiyordur sizden de, basit şeyleri de anlamıyorsanız bir sorun olabilir.
bir de kaygı durumunuz nasıl? belki bir iş yaparken kaygı ve stres yaşadığınız için ona odaklanıp, söylenene odaklanamıyor olabilirsiniz.
Evet çok stres oluyorum ellerim falan yanıyor resmen ateş çıkıyor stresten.

ben senelerdir calisiyosun sandim 20 gun neki sadece is temposuna alisamamissin sakin ol iyi beslen. en az 8 saat uyu ise gitmedende kahve ic
Aslında demek istediğim bu unutkanlık vs yüzünden işe de odaklanamıyorum. Kahvemi içiyorum zaten eve gelmemle uyumam bir oluyor anca kalkıp yine işe gidiyorum.

Daha önce çektirdim şükür temiz çıktı. Ben bir ara çoğu şeyi hep ama hep unutuyordum daha sonra telefon notlara ve arkaplana yazmaya başladım. Bir ara eşim gördüm bu ufak şeyleri nasıl hatırlamazsın yazmana gerek yok aslında demişti.
Kafanız doludur başka şeyler falan? Bir B12 ye baktırın öyle bir ara kullandım la tamamlanmayabiliyor erkek kardeşim kaç yıldır iğne oluyor hala daha eksik.Bol bol ceviz tüketin. Ayrıca daha işe yeni başlamışsınız iş konusunda öyle olması çok normal not alın sürekli. Bir de hafıza ve dikkatle ilgili oyunlar var telefonunuza öyle bişey indirin günde bir yarım saat oynayın. Yaşınız kaç?

Kafanız doludur başka şeyler falan? Bir B12 ye baktırın öyle bir ara kullandım la tamamlanmayabiliyor erkek kardeşim kaç yıldır iğne oluyor hala daha eksik.Bol bol ceviz tüketin. Ayrıca daha işe yeni başlamışsınız iş konusunda öyle olması çok normal not alın sürekli. Bir de hafıza ve dikkatle ilgili oyunlar var telefonunuza öyle bişey indirin günde bir yarım saat oynayın. Yaşınız kaç?
İzinli günümde gideceğim ama hangi birini yetiştireceğim bilmiyorum izin gününe :( oyunları indireceğim teşekkürler tavsiyeniz için. 24

Back
X