- 1 Eylül 2013
- 1.194
- 241
- 173
Merhaba Arkadaşlar siteyi uzun süredir takip ediyordum ama üyelik yeni nasip oldu benim 4 yıllık bir ilişkim var, hem ailesi hem kendisi çok sorun ama ben ayrılamıyorum çok seviyyorum ve çok yakışıklı bi insan başkalarıyla düşünmek bile beni kahrediyor yaımda bile kızlar dönüp bakıyo sorunumuz şu beni sürekli yalana itiyor çünkü beni çk kısıtlıyor ailemle bile dışarı çıkartmıyor dövüyor küfür edip belaa okuyor ama sonra pişman olup özür diliyor beni sevdiğini söylüyor on a söylediğim yalanları sürekli aklına getirip suni sorun yaratıyor bugün bile bitti herşey dedi ama biliyorum ki yarın yine aynı şeyler olacak sizce ne yapmalıyım seneye evlenicektik
Merhaba Arkadaşlar siteyi uzun süredir takip ediyordum ama üyelik yeni nasip oldu benim 4 yıllık bir ilişkim var, hem ailesi hem kendisi çok sorun ama ben ayrılamıyorum çok seviyyorum ve çok yakışıklı bi insan başkalarıyla düşünmek bile beni kahrediyor yaımda bile kızlar dönüp bakıyo sorunumuz şu beni sürekli yalana itiyor çünkü beni çk kısıtlıyor ailemle bile dışarı çıkartmıyor dövüyor küfür edip belaa okuyor ama sonra pişman olup özür diliyor beni sevdiğini söylüyor on a söylediğim yalanları sürekli aklına getirip suni sorun yaratıyor bugün bile bitti herşey dedi ama biliyorum ki yarın yine aynı şeyler olacak sizce ne yapmalıyım seneye evlenicektik
Nasıl oluyor da gözleriniz bu kadar kararıyor.
Seni döven,söven,hayatına ambargo koyan bi adamla
ilgili ne önermemizi bekliyorsun ki??
Aaa çok yakışıklışmış o zaman affet bari mi diyeceğiz.
Arkadaşım kendinizi bu adamlara bu kadar kaptırmayın yahu.
Dağılıyosunuz resmen.
Şuurunuz mu kapanıyor nedir yani.
Hepiniz çok haklısınız bende sonunda hatamı anladım hattımı numaramı bile değiştirdim sonunda..
Kac yasinda oldugunu biliyorum ama anladigim kadariyla yasin kucuk. Daha onunde ne yasanacak yillarin var ve bununlami harcamak istiyorsun
Zaten simdilik kararini vermis aurilmis gorunuyorsun, insboyle devam eder.
Tahmin ederimki bu olanlari pekkimseye anlatamamissindir. Amamutlaka anlatki bu adama yaklasmaya kalkisriginda seni durduracak birileri olsu.annene kiz kardesine yakin bir arkadasina anlat. Ve onlarin sozynden cikma. Bu adam iyicehayatindan cikana kadar kendini baska seylere ver, okuluna git, yoksa kursa yazil, hobi bul. Aklini mesgul et ve unut bu adami.
Kimle ne yapiyorsa yapsin. Bir senebelkide daha kisa zmn sonraaklina bile gelmeyecek inan.
Allah Kolayliklar versin
20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim .. Artık vazgeçtim ve ciddi anlamda midemi bulandırıyor
Cok sevindim senin adina :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?