Tecrübelerinize çok ihtiyacım var :(

bak kardesım sana küfür eden bırı sana asla değer vermeyendır bunu aklındancıkarma. Öyle sonradan özür dılemek bunları külahıma anlatsın. Al karsına konus baktın akıllanmıyor sende küfür et bakalım olucak. Sevgısız yaşanır da SAYGISIZ YAŞANMAZ UNUTMA

Öncelikle aramiza hosgeldin.

Yakisikliymis.... onun guzeligi bes para etmezki ,
adam gibi bi bayana el kaldirmaz.. Kaldiramaz..

Seviyorum diyosun , iyi hosta bir ömür bu adamla gecmez
Daha aranizda resmi hic birsey yokken , sana hakaret
eden ve seno doven , kufur eden bir adam ilerde neler yaomaz??

Sen bu kadar degersizmisin ???
Hicmi kendine deger vermiyosun ???

Hadi herseyi gectim , bu adamin kusuru bi iki degilki
Aile bile sorunmus.

Ve seni kimse kisitlayamaz buna izin verme.
Insanlar ÖZGÜRLÜK icin ne savaslar veriyor...
sende özgürlüğünü bi adam icin , birakma !!

Ay çok komiksln yakışıklı ama dayakçı yüz güzelliği geçici ama karekter kalıcı ,adam seni iyice sindirmiş, doğruyı yanlışıda unutmuşsun , böyle aşk olmaz olsun

Nasıl oluyor da gözleriniz bu kadar kararıyor.
Seni döven,söven,hayatına ambargo koyan bi adamla
ilgili ne önermemizi bekliyorsun ki??
Aaa çok yakışıklışmış o zaman affet bari mi diyeceğiz.
Arkadaşım kendinizi bu adamlara bu kadar kaptırmayın yahu.
Dağılıyosunuz resmen.
Şuurunuz mu kapanıyor nedir yani.

inanamıyorum size yaaa..... dışarı çıktığınız için küfreden hatta DÖVEN!!!!!! birini ÇOK SEVİYORSUNUZ!!!! yok artık bu şaka olmalı!!! hala ne yapmalıyım diye soruyorsunuz evlenmeden sana şiddet gösteren adam evlendiğinizde katilin mi olsun bunu mu beklyiorsun.

kesinlikle bu bir şuursuzluk olmalı konuyu okuyunca bile sinirlerim bozuldu bu nedir yaa erkek arkadaşı dövüyor küfrediyor o adama nasıl sevgi beslenir ki gerçekten şuursuzluk

Tövbe Yarabbi töbe töbeee sabah sabah.

Dayak yiye yşye evlenirsin, sonrada şiddet var diye ayrılırsın.

Lütfen bari sevgiliyken şiddete dur deme özelliğine sahip olun. Zaten evlenince çocuğum var dovuyor ama yavrum babasiz kalmasın moduna gireceksiniz ister istemez. AMa sevgilisiniz ayrilin aşk acısı dışında cekeceginiz hiçbir aciniz olmaz ne dayak ne de küfür. Yani böyle bir ilişkide evlenince nasıl bir mutluluk bekliyorsunuz ki. Şunu unutmayin evlilik sihirli değnek değil ki optugunuz kurbağa prens olmayacak. Kendinize değer verin kendinizi sevin siz kendinize değer vermeyip bu insandan ayrilmadikca bu muameleye maruz kalmaya devam edeceksiniz. Yol yakın dönebilirsiniz. On yıllık sevgililikten dönülür ama emin olun bir yıllık evlilikten donerseniz aciniz daha büyük olur.

sırf yakışıklı diyemi çekiyorsunuz bu adamı ?

Hepiniz çok haklısınız bende sonunda hatamı anladım hattımı numaramı bile değiştirdim sonunda..

eger dayak yemekten hoşlanmıyorsan, bir gün duzeleceğini umuyorsun..
ama o hiç düzelmeyecek, giden yıllarına ve özguvenıne yazık olacak,, bir an önce şu bağımlılıktan kurtulmanı önerırım..

ALLAH size akıl fikir versin,ruh sağlığından bir an şüphe ettim,sırf yakışıklı diye dayak atan ve kendine dayak attıran biri hakikaten aciz biridir.İstiyorsan evlen,ben bu gerzeği ömür boyu çekerim dersen dayağını yer oturursun ,bir gün bir yerde bir kadın vahşeti diye haber çıkarsa hiç şaşırmam...

Hepiniz çok haklısınız bende sonunda hatamı anladım hattımı numaramı bile değiştirdim sonunda..

Kac yasinda oldugunu biliyorum ama anladigim kadariyla yasin kucuk. Daha onunde ne yasanacak yillarin var ve bununlami harcamak istiyorsun
Zaten simdilik kararini vermis aurilmis gorunuyorsun, insboyle devam eder.
Tahmin ederimki bu olanlari pekkimseye anlatamamissindir. Amamutlaka anlatki bu adama yaklasmaya kalkisriginda seni durduracak birileri olsu.annene kiz kardesine yakin bir arkadasina anlat. Ve onlarin sozynden cikma. Bu adam iyicehayatindan cikana kadar kendini baska seylere ver, okuluna git, yoksa kursa yazil, hobi bul. Aklini mesgul et ve unut bu adami.
Kimle ne yapiyorsa yapsin. Bir senebelkide daha kisa zmn sonraaklina bile gelmeyecek inan.
Allah Kolayliklar versin

20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim .. Artık vazgeçtim ve ciddi anlamda midemi bulandırıyor

daha sımdıden el kaldırıyosa canm evlenınce neler yapar... yakısıklı dıye bırıyle beraber olunamaz kı zamnala boyle gıttıkce yakısıklılıgını da gozun gormez.....

Umarım kararından dönmezsin yazık etme kendine. Daha karşına kimler kimler çıkıcak. Beraberken mutlu olmayı becarebileceğin bir erkek karşına çıktığında geçirdiğin vakte üzüleceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…