Merhaba Arkadaşlar siteyi uzun süredir takip ediyordum ama üyelik yeni nasip oldu benim 4 yıllık bir ilişkim var, hem ailesi hem kendisi çok sorun ama ben ayrılamıyorum çok seviyyorum ve çok yakışıklı bi insan başkalarıyla düşünmek bile beni kahrediyor yaımda bile kızlar dönüp bakıyo sorunumuz şu beni sürekli yalana itiyor çünkü beni çk kısıtlıyor ailemle bile dışarı çıkartmıyor dövüyor küfür edip belaa okuyor ama sonra pişman olup özür diliyor beni sevdiğini söylüyor on a söylediğim yalanları sürekli aklına getirip suni sorun yaratıyor bugün bile bitti herşey dedi ama biliyorum ki yarın yine aynı şeyler olacak sizce ne yapmalıyım seneye evlenicektik
Aslında iyi bi insan-dı.. Ama zaman geçtikçe çok değişti artık sinirlenince kendine vurmaya falan başladı ve korkuyorum.. Allah belanı versin tez zamanda geber diyip duruyor bana.. Ve hastayım bunu bilerek yapıyor sonra sakinleşince ben böyle demek istemedim aslında ama gerçekten çok sinirlendiriyosun beni dayanamıyorum ben böyle biri değilim benden korkmanı istemiyorum diyo bir değil iki değil trafikte bile oluyor bunlr yan arabalardan korna çalıyorlar.. Ben mi suçluyum diye düşünüyorum kız arkadaşlarımla görüşmemi ve internete girmemi istemedi ama ben onlarla görüştüm ve internet hesaplarımdan görüştüğümü hatta beraber kızkıza başka şehirdeki arkadaşımızın yanına gittiğimi öğrendi o gün bugündür böyleyiz..
Merhaba Arkadaşlar siteyi uzun süredir takip ediyordum ama üyelik yeni nasip oldu benim 4 yıllık bir ilişkim var, hem ailesi hem kendisi çok sorun ama ben ayrılamıyorum çok seviyyorum ve çok yakışıklı bi insan başkalarıyla düşünmek bile beni kahrediyor yaımda bile kızlar dönüp bakıyo sorunumuz şu beni sürekli yalana itiyor çünkü beni çk kısıtlıyor ailemle bile dışarı çıkartmıyor dövüyor küfür edip belaa okuyor ama sonra pişman olup özür diliyor beni sevdiğini söylüyor on a söylediğim yalanları sürekli aklına getirip suni sorun yaratıyor bugün bile bitti herşey dedi ama biliyorum ki yarın yine aynı şeyler olacak sizce ne yapmalıyım seneye evlenicektik
Napayim yakisikli adami karaktersiz olduktan sonraAdam olsun adam. Dovup sovuyor,sen de yakisikli diye seviyorum(!) diye yanindasin hala.E hayirli isler bize edecek laf kalmadi.Boyle konular acilinca cok uzuluyorum.Gidip yanlarina kurtarasim geliyor.Boyle sevgi olmaz.Bu kadar kor asik olmayin.Kendinize boyle mi deger veriyorsunuz? Dunyada 3 milyar erkek var,birak ne halt ederse etsin.Kizlar once icine duser,sonra ne mal oldugu anlasilinca terk edilir.Gozunu seveyim yapma.
canım benimde böyle bi sorunum vardı, dövmüyordu ama paranoyaktı. diğer yaptıkları aynıydı. sonra dayanamadım ayrıldım. 9 ay oldu ayrılalı. anladım ki insanın özgürlüğü çok değerli. sen hayatının sonuna kadar bi kafeste yaşamayı göze alabilecek misin? alabilirsen devam et. ama unutma ki evlenince bu değişmez daha da artar belki seni ailenle bile görüştürmez. herşeyi göze alıp yoluna devam et. ya onunla ol ya kendin. devam edersen değişecek diye düşünme sakına o haliyle kabul edip devam et. ayrılacaksanda o acı geçiyor bi süre suyun altında yaşıyo giibi olursun ama özgürlüğün tadı sana acını unutturur tabi benim gibi özgürlüğüne düşkünsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?