Beni tanıyanlar yani konularımdan bilirler.Fakat asıl sorunlarımı paylaşıp tecrübelerinizle bana yol göstereceğinizi umuyorum..Burayı cok seviyorum..En yakın arkadaslarım bile bu kadar içimi bilmezler.Öncelikle evin tek cocuguyum artık..digerleri ewlendi.Cok sorunlu bi kız haline geldim 18den sonra..bilmiyorum daha yolun basındayım ve inanın dertli biri olmaktan nefret ediiyorum ve deiştirmek için kendimi her yolu deniyorum.Küçücük şeyleri sorun ediyorum ama bagırarak cagırarak deil belki öle olsa öfkem gecer bi huyum var her ama herseyi içimde yasarım ben söylemem kmseye aglayacaksam odamda gece aglarım mesela.annem babam cok degerli bi dedigim iki olmaz ama cevremden bıktım usandım.Ack ögrtm okuorum heralde tüm sebebim bndan basladı cok ii calısmama ragmen heycandan kazanamadm snavı..snrada pes ettm ellermn titremesi her sınavımı mahvetti..snrada istemedigim bi cok şey abimn arkadasımla evlenmesi fln..snrada eve kapanmam yanlızlklarm..hatrlarsanz kzlk zarı konusu acmstm ben o bile bana dert etmem için bi sebebti..cevremn yüzünden..ve maalesef hiç tat alamıorum bana sebebler sölein ltfen yasm daha 21 takmamak umursamamak istiorum artık hayattan zevk almak istiorum..