tecrubelerinize ihtiyacim var, kese, yolc sac

gizemlicim sagol canim 5+4de gittim, 6.haftanin ortasi yolc sac gorulmeliydi artik. doktor kese capi olcmedi ben de inanamiyorum niye olcmedi orda sinirrden de nutkum tutuldu yolc sac yok die degil ultrasonu 10 saniye yapmasina ah ah orda nie demedim kese capi vs die!!!!!!!!! ustune sorunca yolc sac falan oyle ogrendim yoksa demeyecek bile. aslinda sunu da demem lazim adam beni panik etmedi hatta erken dedi baska bir sey demedi ama ben ilk hamileligimin ultrasonlarini cikarinca erken olmadigini biliyorum die israr edince baktiki biliyorum, bazen boyle oluyor sonradan gorunuyor demeye basladi:(( neyse kan testi yaptirt ikiye katiyor mu bu bakalim cok iyi bir isaret dedi, yaptirdim bugun 16 bin kusur cikti, son testime gore 10 agustosta yaptirmistim katlamis hep.

neden bi başka doktora daha gitmiyorsun

canım şimdi gördüm ben de bi bakayım dedim inşallah hakkında hayırlısı olsun. inşallah kötü bir şey yoktur

canim pazartesi gidecegim, zaten bu bakan doktora herkes tatilde diye gittim mecburen transferi yapan beni gicik eden doktordu adamdan kurtulamiyorum:( kendi asil jinekologumlda carsamba geliyormus. o da tatilde o olsa incik cincik bakardi

canim ya senin bu ornegin benim icin cok onemli, bebegin olcagina dair iyi bir isaret sayilan yolc sac diye bir sey gorunuyor once kesede, bebekten once, sanirim doktorun bu konuda 5+2de var ya da yok dememis sana. bizde bu yolc sac in gorunmemesi supheli yoksa bebekte gec gorunebiliyor. daha net hatirlarsan bekliyorum cevabini.

canım ne yalan söyleyeyim hatırlamıyorum ki yolk sac olayını ilk defa senden duyuyorum desem yeridir sadece kese var bebek yok 15 gün sonra gel dedi o kadar inş bebişin ordadır ve kalbi atıyodur canım ...

sagol canim merak etme iyilerinden umutlanmak icin actim topigi:)) Insallah canim benzer hikayeler sonu mutlu biten okurum da benim de sonum mutlu olur Insallah.

canim ya senin bu ornegin benim icin cok onemli, bebegin olcagina dair iyi bir isaret sayilan yolc sac diye bir sey gorunuyor once kesede, bebekten once, sanirim doktorun bu konuda 5+2de var ya da yok dememis sana. bizde bu yolc sac in gorunmemesi supheli yoksa bebekte gec gorunebiliyor. daha net hatirlarsan bekliyorum cevabini.

benim başıma aynısı geldi. ben de 5+4 de sadece kese görmeye gittim. dr kese var 6 haftalık (ultrasona göre) ama ne embriyo ne yolk sac var dedi. bende de hiçbir belirti olmadığı üstelik adet kanamasının üstüne hamile kaldığımı anladığım için (hafif ağrıyan göğüslerimden bunun dışında hiçbirşey yoktu) bu da boş kese oldu dedim. 5 ay önce de tüp sonucu bebeğin kalbi durmuştu. dr 1 hafta sonra kürtaja hazır gel hala bebek yoksa alırız dedi. hafif lekelenmem devam ediyordu dr un verdiği progesteronu da kullanmadım nasılsa boş kese bari düşecekse kendi düşsün yine kürtaj olmayayım diye. eşimin işi çıktı 1 hafta sonra değil 10 gün sonra gittim. adete göre tam 7+0 dı. hala belirti yoktu. dr baktı ve haftasıyla uyumlu bebeği ve yolk sac ı gördü. o günden sonra da bebeğim önce 2-3 gün 3. aydan sonra 1-1;5 hafta önce gitmeye başladı. :nazar:ileri yaş nedeiyle amniosentez yaptırdım detaylı ultrasonu geçtim 25. haftaya geldim. :nazar:

sonuç olarak 5+4 de yolk sac yok diye zırvalayan doktorlara aldırma. sakın 7. haftayı doldurmadan da bebek yok diye kürtaj olmaya falan kalkma. 1 hafta bekle. bence 6+4 ile 7. haftalar arası bebeği görürsün.

zaten 1 önceki tüpte de doktorum bebeği görmek için pozitif betahcg den 2 hafta sonra çağırmıştı. öncesi yanıltıcı oluyor

canım inşallah bebeğin bu defa seninle kalır. ben pozitif sonucu aldıktan 10 gün sonra doktor kese için çağırmıştı yani 7. hafta kalp atışı için ise 8. haftada gitmiştik.dualarım seninle umudunu yitirme.

özlemcim doktor çok kısa süre baktı demişsin,belki farkedemedi inşallah herşey yolundadır canım,kendini erkenden üzme boşyere , herşeyin hayırlısı,ben inanıyorum bu kez yüzün gülecek

benim başıma aynısı geldi. ben de 5+4 de sadece kese görmeye gittim. dr kese var 6 haftalık (ultrasona göre) ama ne embriyo ne yolk sac var dedi. bende de hiçbir belirti olmadığı üstelik adet kanamasının üstüne hamile kaldığımı anladığım için (hafif ağrıyan göğüslerimden bunun dışında hiçbirşey yoktu) bu da boş kese oldu dedim. 5 ay önce de tüp sonucu bebeğin kalbi durmuştu. dr 1 hafta sonra kürtaja hazır gel hala bebek yoksa alırız dedi. hafif lekelenmem devam ediyordu dr un verdiği progesteronu da kullanmadım nasılsa boş kese bari düşecekse kendi düşsün yine kürtaj olmayayım diye. eşimin işi çıktı 1 hafta sonra değil 10 gün sonra gittim. adete göre tam 7+0 dı. hala belirti yoktu. dr baktı ve haftasıyla uyumlu bebeği ve yolk sac ı gördü. o günden sonra da bebeğim önce 2-3 gün 3. aydan sonra 1-1;5 hafta önce gitmeye başladı. :nazar:ileri yaş nedeiyle amniosentez yaptırdım detaylı ultrasonu geçtim 25. haftaya geldim. :nazar:

sonuç olarak 5+4 de yolk sac yok diye zırvalayan doktorlara aldırma. sakın 7. haftayı doldurmadan da bebek yok diye kürtaj olmaya falan kalkma. 1 hafta bekle. bence 6+4 ile 7. haftalar arası bebeği görürsün.

zaten 1 önceki tüpte de doktorum bebeği görmek için pozitif betahcg den 2 hafta sonra çağırmıştı. öncesi yanıltıcı oluyor

canim ya morel oldu yazdiklarin ama bu hamileligin dogal yoldan olmus anladigim kadariyla. dogal hamileliklerde tam da senin yasadigin o kadar cok yasaniyorki dollenme gunu bilinmedigi icin. yine de cok morel verdi yazdiklarin.olur da haftaya da gorulmesse zaten 8.haftayi gecene kadar asla el surdirtmem Insallah guzel haber alirim da bunlari dusunmeme gerek kalmaz cok sagol; saglicakla kavus bebegine vaktinde Insallah :nazar:

canim ya morel oldu yazdiklarin ama bu hamileligin dogal yoldan olmus anladigim kadariyla. dogal hamileliklerde tam da senin yasadigin o kadar cok yasaniyorki dollenme gunu bilinmedigi icin. yine de cok morel verdi yazdiklarin.olur da haftaya da gorulmesse zaten 8.haftayi gecene kadar asla el surdirtmem Insallah guzel haber alirim da bunlari dusunmeme gerek kalmaz cok sagol; saglicakla kavus bebegine vaktinde Insallah :nazar:

doğal ile tüp aynı hatta tüpte bebek daha da geç görülüp gelişebiliyor. ikisinde de hafta son adet tarihine göre hesaplanıyor. normalde tüpte de doktorlar bebeği ve kalp atışını görmeye pozitif sonuçtan 2 hafta sonra çağırıyorlar ki bu da 6-7. haftalar ediyor yani. kısaca 5+4 de yolk sac falan görmemen çok doğal. 6+4 olsaydı şüphelen derdim ama henüz erken. bekle öyle git. inşallah sen de bebeğini göreceksin.

sagol denizcim Insallah oyle olur, kan sonucum 16 binden 25 bine cikmis 48 sattte ikiye katlamamis:(

ben seni neredeyse 9 aydır takip ediyorum canım hamile olduğuna çok sevindim.bence kendini üzme.bhcg gebelik ilerledikçe 2 ye katlamayabilir.o çok sorun değil.en güzeli 2 hafta daha beklemek ve sınra yine usg ye gitmek.o zamana kadar başka şeylerle uğraşmak. bebeklerin rn güzeli senin

ben seni neredeyse 9 aydır takip ediyorum canım hamile olduğuna çok sevindim.bence kendini üzme.bhcg gebelik ilerledikçe 2 ye katlamayabilir.o çok sorun değil.en güzeli 2 hafta daha beklemek ve sınra yine usg ye gitmek.o zamana kadar başka şeylerle uğraşmak. bebeklerin rn güzeli senin

canim cok sagol. Insallah. evet 2 ya da 3 gunde ikiye katlayabilirmis belli bir degerden sonra. hayirlisi olsun. pazartesi sabahi ultrason kontrolum var Insallah guzel haberlerle gelmek nasip olur.

arkadaslar sukurler olsun kalp atisini duydum, Allah saglikla kucagima almayi da nasip eder Insallah. eger kafaniz karisirsa gorundu gorunmedi diye kaygiya duserseniz kesinlikle cok gelismis ultrason aletleri olan bir merkeze gidin jinekologa gitmek yerine. ben oyle yaptim ve cok sukur sadece embroyoyu gorurmuyuz die beklerken kalp atisini alabildik:)) makinenin ileri duzey olmasinin katkisi buyuk. darisi isteyen bekleyen herkesin basina Insallah.

arkadaslar sukurler olsun kalp atisini duydum, Allah saglikla kucagima almayi da nasip eder Insallah. eger kafaniz karisirsa gorundu gorunmedi diye kaygiya duserseniz kesinlikle cok gelismis ultrason aletleri olan bir merkeze gidin jinekologa gitmek yerine. ben oyle yaptim ve cok sukur sadece embroyoyu gorurmuyuz die beklerken kalp atisini alabildik:)) makinenin ileri duzey olmasinin katkisi buyuk. darisi isteyen bekleyen herkesin basina Insallah.

opuyorumnanaktanözlemcim tebrik ederim seni başardın..Allahım bebişini saglıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsin...Herşey gönlünce olsun..Dikkat et kendine...darısı bizlerin başına tatlım....(şafak 9 transferde)

tekrardan gözün aydın canım inan çok sevindim sonuna kadar güzel gitsin inşallah darısı başıma inşallah

ayy canım ya ben girmeyeli neler olmuş. neyse ki sondan okudum da önce sevindim kaydirigubbakcemile3 sonra canının sıkılmasına üzüldüm. demek heç bi şeyi takmıyacakmışsın bu bebiş konusunda ya ne tuhaf şeyler yaşıyoruz. millet adeti gecikince doktora gidiyor kalp atışını duyuyor bir de bize bak. her anı stres. adamların keseden haberi yok bizimse bilmediğimiz halt yok. hayatımı artık cahilce yaşayacam ben karar verdim sırnaşık şey . ne öğrensek başımıza bela vallahi. inşallah sorunsuz bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız da unuturuz bu günlerii boshayallersmile

Back
X