tecrubelerinize ihtiyacim var, kese, yolc sac

sagolun arkadaslar darisi basiniza olsun hemen Insallah. simtencim cok haklisin hic bilmesek cok daha iyiydi ama artik cok gec:)) Insallah kucagimiza almak nasip olur. :nazar:

arkadaslar sukurler olsun kalp atisini duydum, Allah saglikla kucagima almayi da nasip eder Insallah. eger kafaniz karisirsa gorundu gorunmedi diye kaygiya duserseniz kesinlikle cok gelismis ultrason aletleri olan bir merkeze gidin jinekologa gitmek yerine. ben oyle yaptim ve cok sukur sadece embroyoyu gorurmuyuz die beklerken kalp atisini alabildik:)) makinenin ileri duzey olmasinin katkisi buyuk. darisi isteyen bekleyen herkesin basina Insallah.

özlemcim seni uzun zamandır merakla takip ediyorum canım inan çok sevindim

allah bu yolda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım..bende sen gibi dond.emb.transferi yaptırdım.bizim gibi sonuç bekleyenlere de dua edermisin günler geçmiyor inan....

yicim Insallah darisi basina olsun onumuzdeki gunlerde kac gun kaldi canim? bugun inan ultrasondan ciktim esimle hemen bekleyen isteyen herkesin basina diye dua ettik ordayken. bugunlerde edilen baskasinin dualari insani rahatlatan tek seydir iyi bilirim, ederim canim tum kalbimle.

arkadaslar sukurler olsun kalp atisini duydum, Allah saglikla kucagima almayi da nasip eder Insallah. eger kafaniz karisirsa gorundu gorunmedi diye kaygiya duserseniz kesinlikle cok gelismis ultrason aletleri olan bir merkeze gidin jinekologa gitmek yerine. ben oyle yaptim ve cok sukur sadece embroyoyu gorurmuyuz die beklerken kalp atisini alabildik:)) makinenin ileri duzey olmasinin katkisi buyuk. darisi isteyen bekleyen herkesin basina Insallah.

biliyordum allah devamını getirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :emir_bebek:evet öyle erkenden sıradan bir jinekoloğa gidip sonra da 1 hafta boş kese mi geçiriyorum diye kafayı yememek lazım. sıradan jinekoloğa gidilecekse 7. haftayı beklemek lazım. rabbim dileyen herkese nasip etsin.

yicim Insallah darisi basina olsun onumuzdeki gunlerde kac gun kaldi canim? bugun inan ultrasondan ciktim esimle hemen bekleyen isteyen herkesin basina diye dua ettik ordayken. bugunlerde edilen baskasinin dualari insani rahatlatan tek seydir iyi bilirim, ederim canim tum kalbimle.

canım bugün 5.günüm ama günler geçmiyor valla:))sağol canım allah razı olsun inşallah o duyguyu rabbim hepiize sonuna kadar yaşatsın...

Merhaba arkadaslar, donmus embro transferiyle regle tarihinden hesaplayinca 5+4 gunluk hamileyim. bugun ilk kontorulum vardi doktor keseyi gordu. ama icinde embro veya yolc saci goremedi. ya gec gelisiyor bebek ya da bos gebelik yasiyorum. sizlerden ricam, ilk kontrolunuz ne zamandi? yolc sac denen seyi ne zaman gordunuz ya da bebegi, kalp atisinin gec alinabilcegini hatta bugun icin cok erken oldugunu biliyordum zaten giderken ama embroyonun hadi onu da gectim yolc sac in 5+4de gorulmemesi bos gebelik suphesini cok arttirdi.

Canım şimdi gördüm çok sevindim çok şükür bu sefer her şey yolunda gibi görünüyor inşallah sonuna kadar da böyle gidecek ben de ikinci hamileliğimde aynı endişeleri taşımıştım hatta 5+5 günlükken embriyo falan yoktu ortada ben de boş gebelik teşhisi koymuştum kendime sonra her şeyi gördük sırasıyla tabii inşallah çok güzel bir hamilelik geçirir ve sonunda kucaklarsın yavrunu sağlıkla özlemciğim.

denizbulut tatlim, pelusecim guzel arkadasim cok sagolun amin, Insallah saglikla kollarima almak da nasip olur. yicim dualarim seninle.

ozlaem, cok ama cok sevindim inan..allah yavrunu sana bagislasin..bu boyle 9 ay gidecek.. yavrularina zor kavusmus insanlar icin panik ve korku hic bitmiyor..bebegin hareketlerini 1 gun boyunca hissedemedgm icin dun apar topar hastaneye kostuk..ilk basta kalp atisi duylmadi tabiri caizse omrumuzden omur gitti..o ani hatirlamiyorum bile..cok sukur her sey yolunda simdilik..allah hepmize yavrularimizi kucagimiza sagsalim almayi nasip estin...bizlere de ferahlik tabiki

ozlaem, cok ama cok sevindim inan..allah yavrunu sana bagislasin..bu boyle 9 ay gidecek.. yavrularina zor kavusmus insanlar icin panik ve korku hic bitmiyor..bebegin hareketlerini 1 gun boyunca hissedemedgm icin dun apar topar hastaneye kostuk..ilk basta kalp atisi duylmadi tabiri caizse omrumuzden omur gitti..o ani hatirlamiyorum bile..cok sukur her sey yolunda simdilik..allah hepmize yavrularimizi kucagimiza sagsalim almayi nasip estin...bizlere de ferahlik tabiki

canim cok tesekkur ederim, okurken cumlenin sonuna gelene kadar odum patladi cok sukur, sorun yokmus :nazar: saglicakla kucaklarimiza aliriz Insallah. cok haklisin kollarimda gorene kadar hep stres, bugunlerimize cok sukur. bir yandan surekli sukrederken bir yandan gecmisin kotu tecrubeleri birakmiyor insanin pesini, Rabbim sonuna kadar su gb akmasini nasip etsin zamanin Insallah, saglikla.

ya ben hıcbısey bılmıyorum yok yol kesesı yok embyo bız keseyyı gorduk ama ne ben sordum ne dr.soyledı herhalde olumsuz bı sey olsa soylerdı oyle degılmı sızmı sordunuz hep[/QUOT

ben dün doktora gittim.6 hafta 4 günlük hamileyim.ultrasonda kese görüldü.ama bebek ve yolk sac görülmedi..çok ağladım.böyle bir duruma kendimi hiç hazırlamamışım. daha doğrusu hiç düşünmedim.daha önce doktora gittiğimde keseyi görmemişti doktor.15 gün sonra gel demişti.o zaman 3-4 haftalık hamileydim.şimdi kese var ama bebek görülmedi.doktor 5 gün daha bekleyelim dedi.ben ne düşüneceğimi şaşırdım.acaba bebek görülebilir mi tabi yolk sac da.allah hepimize sağlıklı hayırlı olanı nasip etsin ama çok zor bir durum yine de.bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim

ben dün doktora gittim.6 hafta 4 günlük hamileyim.daha önce de 4 haftalıkken gitmiştim doktora.ama 4 haftayken kese görülmemişti.15 gün sonra tekrar gittim.doktor ultrasonda keseyi gördü.kese 18 ml.ama yolk sac ve bebeği görmedi.ben çok ağladım.5 gün sonra yine gideceğim.acaba 6 haftalıkken yolk sac ve bebeğini görmeyen ama sonrakı haftalarda gören var mı.bildiklerinizi paylasırsanız çok sevinirim

ben dün doktora gittim.6 hafta 4 günlük hamileyim.daha önce de 4 haftalıkken gitmiştim doktora.ama 4 haftayken kese görülmemişti.15 gün sonra tekrar gittim.doktor ultrasonda keseyi gördü.kese 18 ml.ama yolk sac ve bebeği görmedi.ben çok ağladım.5 gün sonra yine gideceğim.acaba 6 haftalıkken yolk sac ve bebeğini görmeyen ama sonrakı haftalarda gören var mı.bildiklerinizi paylasırsanız çok sevinirim
Cnm bnde aynı yim senin gebelki devam etmismiydi

Back
X