Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar sukurler olsun kalp atisini duydum, Allah saglikla kucagima almayi da nasip eder Insallah. eger kafaniz karisirsa gorundu gorunmedi diye kaygiya duserseniz kesinlikle cok gelismis ultrason aletleri olan bir merkeze gidin jinekologa gitmek yerine. ben oyle yaptim ve cok sukur sadece embroyoyu gorurmuyuz die beklerken kalp atisini alabildik:)) makinenin ileri duzey olmasinin katkisi buyuk. darisi isteyen bekleyen herkesin basina Insallah.
arkadaslar sukurler olsun kalp atisini duydum, Allah saglikla kucagima almayi da nasip eder Insallah. eger kafaniz karisirsa gorundu gorunmedi diye kaygiya duserseniz kesinlikle cok gelismis ultrason aletleri olan bir merkeze gidin jinekologa gitmek yerine. ben oyle yaptim ve cok sukur sadece embroyoyu gorurmuyuz die beklerken kalp atisini alabildik:)) makinenin ileri duzey olmasinin katkisi buyuk. darisi isteyen bekleyen herkesin basina Insallah.
yicim Insallah darisi basina olsun onumuzdeki gunlerde kac gun kaldi canim? bugun inan ultrasondan ciktim esimle hemen bekleyen isteyen herkesin basina diye dua ettik ordayken. bugunlerde edilen baskasinin dualari insani rahatlatan tek seydir iyi bilirim, ederim canim tum kalbimle.
Merhaba arkadaslar, donmus embro transferiyle regle tarihinden hesaplayinca 5+4 gunluk hamileyim. bugun ilk kontorulum vardi doktor keseyi gordu. ama icinde embro veya yolc saci goremedi. ya gec gelisiyor bebek ya da bos gebelik yasiyorum. sizlerden ricam, ilk kontrolunuz ne zamandi? yolc sac denen seyi ne zaman gordunuz ya da bebegi, kalp atisinin gec alinabilcegini hatta bugun icin cok erken oldugunu biliyordum zaten giderken ama embroyonun hadi onu da gectim yolc sac in 5+4de gorulmemesi bos gebelik suphesini cok arttirdi.
ozlaem, cok ama cok sevindim inan..allah yavrunu sana bagislasin..bu boyle 9 ay gidecek.. yavrularina zor kavusmus insanlar icin panik ve korku hic bitmiyor..bebegin hareketlerini 1 gun boyunca hissedemedgm icin dun apar topar hastaneye kostuk..ilk basta kalp atisi duylmadi tabiri caizse omrumuzden omur gitti..o ani hatirlamiyorum bile..cok sukur her sey yolunda simdilik..allah hepmize yavrularimizi kucagimiza sagsalim almayi nasip estin...bizlere de ferahlik tabiki
ya ben hıcbısey bılmıyorum yok yol kesesı yok embyo bız keseyyı gorduk ama ne ben sordum ne dr.soyledı herhalde olumsuz bı sey olsa soylerdı oyle degılmı sızmı sordunuz hep[/QUOT
ben dün doktora gittim.6 hafta 4 günlük hamileyim.ultrasonda kese görüldü.ama bebek ve yolk sac görülmedi..çok ağladım.böyle bir duruma kendimi hiç hazırlamamışım. daha doğrusu hiç düşünmedim.daha önce doktora gittiğimde keseyi görmemişti doktor.15 gün sonra gel demişti.o zaman 3-4 haftalık hamileydim.şimdi kese var ama bebek görülmedi.doktor 5 gün daha bekleyelim dedi.ben ne düşüneceğimi şaşırdım.acaba bebek görülebilir mi tabi yolk sac da.allah hepimize sağlıklı hayırlı olanı nasip etsin ama çok zor bir durum yine de.bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
Cnm bnde aynı yim senin gebelki devam etmismiydiben dün doktora gittim.6 hafta 4 günlük hamileyim.daha önce de 4 haftalıkken gitmiştim doktora.ama 4 haftayken kese görülmemişti.15 gün sonra tekrar gittim.doktor ultrasonda keseyi gördü.kese 18 ml.ama yolk sac ve bebeği görmedi.ben çok ağladım.5 gün sonra yine gideceğim.acaba 6 haftalıkken yolk sac ve bebeğini görmeyen ama sonrakı haftalarda gören var mı.bildiklerinizi paylasırsanız çok sevinirim