Tecrübelerinize ihtiyacım var :( Sizce ne yapmalıyım? Artık çözüm bulamıyorum...

demek istediğim şey,mesela çok kazanacağını bilse de öpüşme,yakınlaşma yaşamaz mı?
Hayır olamaz çünkü bunun anlaşmasını daha sevgili olmadan yapmıştık. Her role her şeye izin veririm ama öpüşme ve sonrasında gelen aşamalar yasak.

Mesela tek bir sinema filminde tek bir sahnede öpüşme olsa bir milyon dolar alacak olsa bana dahi sormadan ya öpüşme sahnesi çıkar ya da kabul etmez.

Hayır olamaz çünkü bunun anlaşmasını daha sevgili olmadan yapmıştık. Her role her şeye izin veririm ama öpüşme ve sonrasında gelen aşamalar yasak.

Umarım canım,anlaşmaya uyar.Çünkü çoğu erkek sözler verir.Ama karşısına büyük fırsat çıkınca dinlemezler bu benim için şans falan derler.Hayırlısı olsun.Ama hakaret etmesi hoş değil saygıyı götürür.

Ya eğer bu kuralı çiğnerse benim kesinlikle boşanacağımı bilir. O yüzden yapmaz diyebiliyorum. İnşallah. Ya çoook uzun bi msj yazdım. Pişmanlıkla haklısın birşey diyecek bi yüzüm yok yazmış. Ama benim kırgınlığım geçmiyor çünkü bu kaçıncı artık...

Siyaset bizimde aramızda sevgilimle sorun olduğundan konuşsada cevap vermiyorum oralı olmuyorum karşısında muhattap bulamayınca uzatamıyor tartışmıyoruz o yüzden.He he sensin kralsın okey diyorum resmen yani.Boş işler müdürü vallahi.Neyse oyunculuk konusuna gelince kolay kolay herkes über ünlü olamıyo hayatı boyunca en fazla 2-3 dizide oynar zaten düşündüğüne değmez.He diyosanki yoo çok dizide oynar hemde başrol oynar bilmemne ben pek kolay olmadığını düşünmekle birlikte,o zaman sen bilirsin diyorum.ne diyiim.

gözlemlemen lazım tek siyaset ve takım mı kavga sebebiniz. bazı insanlar çok takık olabilir belli başlı şeylere. o konular açılmamaya çalışılır ama hakaret ediyor diyosunuz bilemedim şimdi. benim sevgilimde fanatiktir ben uyuzluğuna üstüne gelirim onun yaa takım mı tutuyosun cocuk musun sen , şikecilerin yandaşı, bağımlı insan... neler diyorum sinirlenir çok üstüne gidersemde hiç konuşmaz benimle yada üzerine daha da gitsem çekip gider. bi kaç gün önce fb atkısı almış bana, bi kere takarım onu kırmamak için takım ondan kıymetli mi? sende böyle söyle beni kırıyosun böyle şeyler için de uzun bir sürede barışma. anlasın önemli olan takım mı, siyaset mi yoksa sen misin?

özelliğini sen biliyosun nişanlının. başka konularda da böyle hakaret falan ediyor mu kızınca? tek delirdiği şeyler bunlarsa sende çok seviyorsan o konuları açma aşkım kavga edicez gerek yok düşüncelerimi tahmin ediyosundur de kapat konuyu.

oyuncu olmak falanda istiyor demişssin bence hiç inanma öpüşmiyceğine falan, öyle bir rol verseler sen bile gelmezsin aklına. adamın hedefi belli zaten. ya kıskançlık yapmıycaksın yada ayrılıcaksın bütün bunları düşüp ayrılabiliceksen.

Ya bende o kadar yol alacağını tahmin etmiyorum zaten iş güç evlilik çoluk çocuk olunca ilarlemez o konuda sıkıntı yok. Hevesini alsın oyunculuktan yeter zaten. Artık hatasını anlamış özür diliyor. Ama bende bundan sonra asla tartışmaya girmem. Kulaklarımı tıkarım. Öyle yaparım heralde yapcak bişe yok ama saygısızlığının bedelini ödeticem. Ödemeye başladı :/

Yok sadece bu iki konuda kendinden geçti dün artık. Konuşmuyorum zaten şu an özürdilemelere başladı cevap vermiyorum. Oyunculukta ise öpüşme olursa boşanacağımı biliyor o yüzden yapacağını düşünmüyorum.

hemen yelkenleri indirme şimdi indirirsen tekrar yapar aynılarını. diren yazdıklarına bile yanıt yazma, bi kaç gün dayan #direnSena

Benimkide saldırganlaşıyo ya.O saldırganlaşınca bende saldırganlaşıyorum.Baktım bunun sonu yok,dedim seçim sandığında görüşmek üzere Hayatta polemiğe girmiyorum.

Neden hiç birşey olmamış gibi sanki bana saygısızlık yapmamış gibi beni aşağılamamış gibi benim düşüncelerime sözlerime önem vermeyip umrundaymış gibi davranıyorsun. Bu ilişki de saygı oldukça sevgi olur. Saygını kaybettin sen bana hakaret ettin küfrettin. Neden hiç birşey olmamış gibi beni arayıp nasılsın diye nasıl sorabiliyorsun.? Bana diyorsun ya nasıl kadınsın diye cahilsin diye başkalarının eşleri kocalarının yanında diye keşke tek bir zerren bana benzeseydi sende biraz saygılı olur benim düşüncelerimi önemser yanlışıyla doğrusuyla saygı gösterirdin. Ben bana söyleneni ikiletmem bana senin beğenmediğin birşeyi söyleyince ben onu terkediyorum artık yapmıyorum. Çünkü sana saygı duyuyorum. Ama sen saygıyı sadece kendine aynada gösteriyorsun. Ben böyle bi adamım şöyle bir adamım diyorsunya seni dışından gören imreniyor ya..... İçini sadece ben biliyorum senin her zerreni ben biliyorum. Ben aileme itaat etmediğim kadar sana ediyorum. Bunun karşılığını değil hakettiklerimi bekliyorum sadece. Çok şey istiyorsam bana söyle. İstemeyeyim. Beklemeyeyim senden artık birşey....... Bunu yazdım o milyonlarca yazdı ama cevap vermedim

Ne güzel çok elit tartışıyosun maşallah. Ben direkt saldırı. Yırtarım.

küfür de mi etti, üstelik hep onu savunmanı bekliyor, ben bilmem beyim bilir mi demeliymişsin? ya bu adam mesleği buraksın yeminle ben sinirlendim. alınmada bundan bi cacık olmaz. yaptığı müzikte boş olur oynağı filmede anca p... olur net. sözlerinden belli zaten nasıl biri olduğu ve olmanı istediği. itaat etme falan nedir? ben anlattığın kadarına yorum yapıyorum genel olarak sen biliyosun nişanlını. benim anladığım gibi biriyse barışma derim ben. eğer yok normalde çok iyidir anlaşırız bana saygılıdır , düşüncelerimi dinler saygı duyar diyosan biraz süründür anlasın

Saygi bence herseyden once gelir.. Gelmeli... saygi yoksa hicbisey olmaz. O yuzden evlenme o adamla. Simdiden boyleyse evlenince ohooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…