Tecrübelerinize ihtiyacım var :( Sizce ne yapmalıyım? Artık çözüm bulamıyorum...

O msjı ben ona gönderdim üzerine gitmek istedim o yüzden biraz abartılı bi msj o bana öyle yazamaz :)

canım anladım sen yazdın ama mesajda onun sana dediklerininde yamışsın hani onları diyorum

Küfür şöyle ay ben kendimin ....... Diye başladı ben nereden açtım bu konuyu falan diye :) kendine etti yani

Ama saygı çerçevesini aştığı için çok sinirlendim öyle yazdım

Küfür şöyle ay ben kendimin ....... Diye başladı ben nereden açtım bu konuyu falan diye :) kendine etti yani

ayrılmıycaksan yapıcak tek şey süründürmek ,ağlasada acıma onlar acımaz çünkü

Sonucta herkesin bir gorusu var bir tuttugu takim var arada sevgi varsa hicbirsey boyle saygisizliga varacak boyutta olamaz yani hayati boyle yasayamaz bir insan ve paylasamaz ayrica iş konusundada ortak noktada bulusamassiniz gbi,kendi dogrularini hayatin merkezi yapmissa cok zor başa çikilmazki ya hep alttan alacaksiniz yada sizde tartisip hayati boyle surdureceksiniz ama ozamanda huzur olmazki o evde yani cnku size karsi suan bile saygisizlik yapiyorsa evlenince bu bitmez suan rengini belli:etmis malesef mi desem sizin adiniza dahami hayirli desem bunu sizin karariniz belli edecek olanlari goz ardida etmeyin bnce biliyorum seviyorsunuz nisanlisiniz ama ya sonrasi hep boylemi olacak sizce duzelirmi bu saygisizligi ortada sevgide varken onun biraz ilimli ve yapici olmasi gerekir ama yok gibi yani demekki huyu suyu boyle bir insan degismesi zor gibi,insan her dusuncesinde hür olabilir ama saygi cercevesinde olmak zorunda aranizda aşk ve sevgi var cnku bunu bu sekilde yasayamaz sizinle bence bunu iyi sorgulayin kendi icinizde yine son karar sizde ve yureginizde.

Mükemmel yazından dolayı teşekkür ederim nurcancım tam olarak ta bu kendi doğrularını hayatının merkezi yapmış tam olarak bu ya bunu törpüliyicem yada çıkmaz bi yola giricek bu ilişki

Aynen sonucta bir seyleri sizde yasayip goruyorsunz herseyin hayirlisi tabiki ama size karsi bu yapilan saygi sınırı aşilmasina gerek yok buna hakkida yok sizinde gorusleriniz vardir onunda bazi seyler varki korunmasi gerekir saygi sevgiyi dogurur bnce saygisizlik sevgiyi köreltir malesef

Kesinlikle bu böyle. Kesinlikle doğru dedikleriniz. Ya törpülenicek ya da Allah sonumuzu hayır etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…