Tecrübelerinize ihtiyacım var...

City_of_angels

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
1
0
16
İzmir
Hepinize merhaba. Uzun zamandır forumunuzu çok beğenerek takip ediyorum, en sonunda üye olmaya karar verdim ve size danışacağım ilk konu belkide yeni evlenecek her bayanın endişe duyduğu genel bir konu... Ben bu yıl 1,5 ay sonra evleneceğim. Büyük bir heyecan ve mutlulukla hazırlıklarımı sürdürmekteyim fakat korktuğum bir konu var, "ilk gece".... yani nişanlımı çok seviyorum :) amaa ilk gece acı çekip, eşimden soğursam diye çok korkuyorum. Tecrübelerinize ve samimiyetinize inanarak soruyorum. Ne yapmalıyım o gece, nasıl davranmalıyım, gerçekten canım çok yanacak mı?

Hepinize merhaba. Uzun zamandır forumunuzu çok beğenerek takip ediyorum, en sonunda üye olmaya karar verdim ve size danışacağım ilk konu belkide yeni evlenecek her bayanın endişe duyduğu genel bir konu... Ben bu yıl 1,5 ay sonra evleneceğim. Büyük bir heyecan ve mutlulukla hazırlıklarımı sürdürmekteyim fakat korktuğum bir konu var, "ilk gece".... yani nişanlımı çok seviyorum :) amaa ilk gece acı çekip, eşimden soğursam diye çok korkuyorum. Tecrübelerinize ve samimiyetinize inanarak soruyorum. Ne yapmalıyım o gece, nasıl davranmalıyım, gerçekten canım çok yanacak mı?
Endişe etmene gerek yok Soğuyacak bi durum değil Bence Nişanlınla birlikte bi jinekoloğ'a gidebilirsin... Acı dediğin 3-5 saniyelik bir olay yapman gereken kendini kasma ön sevişmeyi uzun tutun zaten kendiliğinden olacaktır herşey...

olaya birlikte olmak ilk gece gözüyle bakma.. olaya sevdiğinle bir bütün olucaksın seveceksin sevileceksin gözüyle bak... bakış açını değiştirirsen daha rahat edersin.

Çevrendeki abuk sabuk sözler var ise sil bunları önce aklından. Acı duymayacaksın ve şöyle düşün sevdiğin ile tamamen bi bütün olacaksın ruhen ve bedenen.

Şu anda bunları düşünmek çok gereksiz

hatta hayatı boyunca bunu bi kereden fazla düşünmek çok mantıksız

insanlar ölmüyorlarsa havvadan beri demek ki korkacak birşey yoktur.

Seviyorum diyorsun ; insan sevdiğinden korkar mı ?

Abartılacak bir şey değil bu, milyonlarca insan her gün yaşıyor

İlk diye şartlama kendini, paylaşmaya ve tadını çıkarmaya bak, hepsi bu

Acıdan insan eşinden soğumaz...
Ten uyumsuzluğu varsa soğur..Çok önemlidir ten uyumu...

Ve illaki biraz acıyacak yani, ama büyütülecek bir şey yok...
Ne yapman gerektiğini müstakbel eşin söyler sana...Sen kendini ona bırak:ssz:

Back
X