Tecrübelerinize ihtiyacım var :)

rahmetidinle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
48
31
88
35
Merhabalar sevgili kk üyeleri :)
Gün itibari ile bat'a 1 gün var. dayanamayıp test yaptım ama çok çok silik çıktı..beni endişelendiren adet olacakmisim gibi kasik ağrılarım oluyor zaman zaman..Neler oluyor acaba :) kan testi yaptirmak icin idrarda daha net bi sonuc mu beklesem acaba? Hayal kirikligina ugramak istemiyorum cunku..Ayrıca testin fotoğrafını ekleyecektim ama foto eklemeyi yapamadım nedense..o konuda da yardım rica etsem :/

Adetin geçsin bi bence daha net çıkar herhalde yada git kan ver bide kanda haktır ama şimdi olsada 4 haftalık oluyo o stres çok zor kese varmı yokmu bebek varmı kalp atışı varmı bence sabret bir kaç gün bende senden farksız değilim bugün adet günüm ama gelen yok karın ağrısı yok bir iki damla pembe bi leke oldu pedle dolaşıyorum valla gidiyorum bakıyorum wc ye yok yok yok ama olmazsam da sabretcem çünkü geçen yıl 2 buçuk aylık kürtaj oldum o stresi yaşayamam bidaha

Merhabalar sevgili kk üyeleri :)
Gün itibari ile bat'a 1 gün var. dayanamayıp test yaptım ama çok çok silik çıktı..beni endişelendiren adet olacakmisim gibi kasik ağrılarım oluyor zaman zaman..Neler oluyor acaba :) kan testi yaptirmak icin idrarda daha net bi sonuc mu beklesem acaba? Hayal kirikligina ugramak istemiyorum cunku..Ayrıca testin fotoğrafını ekleyecektim ama foto eklemeyi yapamadım nedense..o konuda da yardım rica etsem :/
Canim mesaj yazarken cevaplanin yaninda dosya ekle var ordan fotograf ekleyebilirsin galerinden secip

Yüklemeyi başardım :)

Eklentiler

• 20161122_170703.webp
    20161122_170703.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 77
  • 20161122_170724.webp
    20161122_170724.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 70
Yüklemeyi başardım :)
canımmmm gözünaydın şimdiden hayırlı olsun bana kalırsa hamilesin çünkü bende adetime 2 gün kala idrar testi yaptım aynı senin gibi çıktı silikti baya..erken yaptım çnkü bi çok belirti vardı hissediyordum yani ..sonra adetim bi gün geçince yaptım yine silikti ..3 gün geçince yaptığımda daha belirgin olunca hastaneye koştuk hemen ve kanda da kesinleşti hamileliğim :) darısı isteyen herkesin başına ve evet benimde hala kasık ağrılarım devam ediyor.. :anneadayı: şuan son adet tarihine göre 5 haftalık ama doktor geç döllenme olabilir dedi hcg değerim ilk düşük çıktı şimdi katlayarak yükseliyor..:KK68:

canımmmm gözünaydın şimdiden hayırlı olsun bana kalırsa hamilesin çünkü bende adetime 2 gün kala idrar testi yaptım aynı senin gibi çıktı silikti baya..erken yaptım çnkü bi çok belirti vardı hissediyordum yani ..sonra adetim bi gün geçince yaptım yine silikti ..3 gün geçince yaptığımda daha belirgin olunca hastaneye koştuk hemen ve kanda da kesinleşti hamileliğim :) darısı isteyen herkesin başına ve evet benimde hala kasık ağrılarım devam ediyor.. :anneadayı: şuan son adet tarihine göre 5 haftalık ama doktor geç döllenme olabilir dedi hcg değerim ilk düşük çıktı şimdi katlayarak yükseliyor..:KK68:
Sağlıkla huzurla kavuşursun inşallah bebegine:KK36: kasik agrisi konusunda soylediklerin beni rahatlattı,inşallah yakinda güzel haberleri alıriz bebek bekleyen herkese Rabbim nasip etsin bu duyguyu yaşamayı :))

Canim cok yuksek ihtimal hamilesin.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.. benim tavsiyem hic kan tahlili filan verme.. bu sefer de ikiye katladi mi stresi olacak.. bir hafta bekle.. gebelik varsa vardir yoksa yoktur.. beklenen bi gebelik sonucta bence eczaneden folik asit al icmeye basla.. gebe olmasan da ic mutlaka çünkü gebelik oncesi icilmesi cok daha önemli. gebeysen de zaten 3 aylik oluncaya kadar içeceksin.. ben evde idrar testimi yaptim pozitifi görünce iki hafta sonra kadin doguma gittim yani 6 haftalikti gittigimde. hem bebegi gorduk hem kalp atisini :).. eger icim rahat etsin dersen de bence iki gun daha bekle sabah ilk idrarinla bi test daha yap o zaman daha da koyulasmis olur..

Canim cok yuksek ihtimal hamilesin.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.. benim tavsiyem hic kan tahlili filan verme.. bu sefer de ikiye katladi mi stresi olacak.. bir hafta bekle.. gebelik varsa vardir yoksa yoktur.. beklenen bi gebelik sonucta bence eczaneden folik asit al icmeye basla.. gebe olmasan da ic mutlaka çünkü gebelik oncesi icilmesi cok daha önemli. gebeysen de zaten 3 aylik oluncaya kadar içeceksin.. ben evde idrar testimi yaptim pozitifi görünce iki hafta sonra kadin doguma gittim yani 6 haftalikti gittigimde. hem bebegi gorduk hem kalp atisini :).. eger icim rahat etsin dersen de bence iki gun daha bekle sabah ilk idrarinla bi test daha yap o zaman daha da koyulasmis olur..
Ben de yaklaşık 2 aydır içiyorum folik asit :) tesekkur ederim tavsiyelerin için,dayanabilirsem bekliycem ama hiç sanmıyorum :KK49: çok başka bi heyecanmış bu,ihtimali bile güzel :)

Şuan yaptirsanda çıkar canım kan tahlili 2 gün sonra tekrar isterler ama çıkar kanda şuan bile

R rahmetidinle gözünaydın demek istedim görünce başlığını çünkü bence de hamilesin :)
Benim kasıklarım belim inanlımaz ağrıyordu. Kesin oldum olacam diyordum. Göğsüm fln da büyümüştü az biraz iştah Artmıştı. Direk premens dönem belirtileri yani :) meğersem hamileymişim

Ayyy bizede dua edin inşallah bende göreyim o günleri hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah saglikla

Back
X