tecrübelerinizle yardımcı olurmusunuz :(

mrve1309

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
11
4
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım buda ilk sorum :) 19 aylık bir ilişkim vardı. güya ciddiydi beyefendi. ama en ufak bir nedenle ayrılıyordu. sonradan pişman olup özür diliyordu bende salak gibi her defasında affettim. ilk çıktığımdı son olsun istedim. şimdi ise 7 aylık asker Tekirdağda. 2 ay öncesinde kuzenimle(kız) facete konuşurken samimiyetimizden kuzenimin bana söylediği bi laf için ayrıldı. 'sana neden böyle birşey söylüyor' diye altında başka şeyler aradı. 2ay 3 gündür ayrıyız. ablasının facebook şifresini biliyorum. önceden vermişti bana. 2 aydır hergün ablasının facesine girip bana bakıyor. ben paylaşımlarımı açmıyorum herkese onu da zaten sildim. şimdiye kadar aslında iyiydim ama artık dayanamıyor gibiyim her yerde anılar falan. ayrılmadan bir hafta öncede evciye gelmişti bana 'biz bu kadar olaya rağmen hala beraberiz Allah yazdımı acaba bizi birbirimize demişti'..ooff.. aşkımdan ölsemde msj atmam ama o asker nasıl dayanabiliyorki? ordayken sevgisimi bitti yani? yardımcı olun lütfen..

canm sevgiliyken durumlar başka oluyor evliyken başka , sevgiliyken herşey çok daha kolay bence

çıkarken kendini zorlayan kadınlar daha çekici geliyor ulaşılmaz hissettikçe çekici geliyor gizem daha çok çekiyor , o gelgitlerde galiba, seni gizli gizle takip edip sayfanı izlediğine göre aklından çıkarmış değil ama aklı bi şekilde de karışmış olabilir ikilemde kalmış ta olabilir , gayette güzel fotolarını koy bence biraz kıskansın merak etsin kaybetme korkusu bi yerleşsin içine , ona ihtiyacın olmadığını anlayınca daha çok endişelenip üstüne düşer diye düşünüyorum ...

yine de sen bilirsin

teşekkür ederim önerilerin için canım :) uygulıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…