- 3 Temmuz 2021
- 10
- -4
- 16
- 25
- Konu Sahibi Birvarbiryok12
-
Dalga geçmeyin lütfen ciddi bir cevap bekliyorum.
İnşallah öyledir.Bu kadar bilgisiz olamazsınız heralde. O öyle tangayla bozulacak bişey değil.
Ahh canim benim.Mastürbasyon yaparken kilot tanga gibi oldu ortasına girdi diyorum ve baskı yaptı. Baktığımda derindeydi yani. Bu yüzden telaşlandım. Yaşıma göre bunları bilmemem normal bence. Henüz ciddi bir sevgilim bile olmadı
Cidden dalga geçmeden bir cevap verir misiniz yahu...Ahh canim benim.
Cinsellikle ilgili şeyleri araştırmadım çünkü? Tacize uğrasanız siz de iğrenir ve c sini bile bilmek istemezdiniz.Kesmişsin bir yerini kanamış 20 yaşına nasıl geldin acaba.
Erkek bu
Jilet kesince kanaması cinsellik mi? Neyi konuşmak istiyorsan ona göre konu aç.Cinsellikle ilgili şeyleri araştırmadım çünkü? Tacize uğrasanız siz de iğrenir ve c sini bile bilmek istemezdiniz.
Jilet kesmemiş olabilir. Bundan bahsediyorum.Jilet kesince kanaması cinsellik mi? Neyi konuşmak istiyorsan ona göre konu aç.
Elinde jilet varken kan gelmesi başka ne olabilir. Akıl tutulması yaşıyor olman lazımJilet kesmemiş olabilir. Bundan bahsediyorum.
Elinde jilet varken kan gelmesi başka ne olabilir. Akıl tutulması yaşıyor olman lazım
Jiletle kesilmemiş olabilir belki de bozuldu ve kan duşta geldi?Biliyorum komik. fakat internette en ufak bir şeyle bile bozulabileceğini okudum. 1 2 cm bile yeterli yazıyor. lütfen yazdıklarımı bir dikkatlice okuyun.
İyi o zaman öyle oldu!Jiletle kesilmemiş olabilir belki de bozuldu ve kan duşta geldi?
Mastürbasyon yapmayı bilen bunu da bilirMastürbasyon yaparken kilot tanga gibi oldu ortasına girdi diyorum ve baskı yaptı. Baktığımda derindeydi yani. Bu yüzden telaşlandım. Yaşıma göre bunları bilmemem normal bence. Henüz ciddi bir sevgilim bile olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?