Tecrübeli ablalarım 20 yaşındayım bakabilir misiniz korkuyorum?

Cinsellikle ilgili şeyleri araştırmadım çünkü? Tacize uğrasanız siz de iğrenir ve c sini bile bilmek istemezdiniz.
Biz mi taciz ettik sizi Allah Allah sordunuz söyledik bize ne tacizden macizden. Mantıklı değil diyoruz tacize uğradım araştırmadım diyorsunuz. Sonrada araştırdım 1-2cm bile yeter diyorsunuz. Mantıklı birşey söyleyin de cevap verelim. Okadar iğreniyorsanız matürbasyon nasıl yapıyorsunuz?

20 yaşında bir kızım. 1 2 gün önce Mastürbasyon yaparken külodum tanga gibi araya girdi ve bir baskı yaptı. Fark edemedim baktığımda külodum baya içerideydi.kan gelmedi.sonraki gün banyo yaparken özel bölgemi jiletle aldım ve alırken vajinamın ön taraflarından damla damla kan geldi ama 1 2 damla olarak değil baya çok aktı parmak kesilince kanar ya öyle oldu ve rengi koyu bildiğimiz kan rengiydi. Çok korkuyorum kızlığım bozuldu diye araştırıyordum ama kesin bir şey bulamadım.
Yarın annemle göz doktoruna gideceğiz ama baktıramam anneme bu konuyu diyemem tabi ki. Sizce ne yapmalıyım çok korkuyorum. Kilot araya baskı yaptı ve baktığımda içerideydi.
Bozulmuş gitmiş tabi. Tüh ya tanga giymek çok sakıncalı zaten bilmiyormusunuz

20 yaşında bir kızım. 1 2 gün önce Mastürbasyon yaparken külodum tanga gibi araya girdi ve bir baskı yaptı. Fark edemedim baktığımda külodum baya içerideydi.kan gelmedi.sonraki gün banyo yaparken özel bölgemi jiletle aldım ve alırken vajinamın ön taraflarından damla damla kan geldi ama 1 2 damla olarak değil baya çok aktı parmak kesilince kanar ya öyle oldu ve rengi koyu bildiğimiz kan rengiydi. Çok korkuyorum kızlığım bozuldu diye araştırıyordum ama kesin bir şey bulamadım.
Yarın annemle göz doktoruna gideceğiz ama baktıramam anneme bu konuyu diyemem tabi ki. Sizce ne yapmalıyım çok korkuyorum. Kilot araya baskı yaptı ve baktığımda içerideydi.
neden saf gıbı yazıyo cakma soru soranlar:D masturbasyon da oyle hayvanlardakı gb ıc guduyle gelmıyor malum . o kadar bılıp ben biçey bilmiyom ablalayyy gibi yapanlara ayrı kızıyorum 20 yas yahu :D trol gb . yanlıs anlama karşimm. genelleme yaptım.

Bisikletten düşmüşsündür sen tanga olsa dayanamazdın....
CDC1E976-50B9-4713-909B-DB824746F3AF.jpeg

Back
X