Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogum pozisyonu icin diyorsanz daha cok cok erken 30dan sonra dönuyorlar cünkü Ayrıca baş aşağı dönse bile tekrardan da Döne biliyorlar şimdiden onun stresini girmeyinBu gün doktora gittim 3 ' lü test için ölçümler yapıldı sorun yok fakat bebeğimin ayagı aşşagıdaymış doktor biraz ters dedi . Sizce düzelirmi yoksa bu şekilde büyümeye devam edermi ? Çok tedirginim ...
Galibaga haftaya tekrar kontrol edelim dedi bakalım tedirgin oluuoruz eşim ile hayırlısı olsn inşallahAnlamadim ayaginin asagida olmasi ne manaya geliyormus? Riskli bisey miymis bu?
İnşallah.Dogum icin soruyosunuz sanirim? Daha vakit var merak etmeyin donecektir
Dimi yaa ben de korkulacak bisey var sandim. Benim kizim ilk gunden son ana kadar bas asagi duruyordu. Normal zamanlarda sekil degistiriyorsa da her kontrolde bas asagi goruyordu dr. Oyle oldugu halde hic korkutmadi beni. Evham yapmayin lutfen siz de, yolun basindasiniz. Iyi seylere odaklanin bence kötüyü dusunmeyin.
dogum pozisyonu icin mi endiselendiniz?
daha onunuzde 20 hafta var doner elbet simdi yeri genis.
Bilmiyorum inşallah öyledirBu bebeler zaten genellikle 30 hafta civarı dönmüyor mu?
Sizinki normal olan yani şu an.
Hayırlısı olsun inşallahDogum pozisyonu icin diyorsanz daha cok cok erken 30dan sonra dönuyorlar cünkü Ayrıca baş aşağı dönse bile tekrardan da Döne biliyorlar şimdiden onun stresini girmeyin
Aynen katılıyorum arkadaşa zamn la düzeliyorDogum icin soruyosunuz sanirim? Daha vakit var merak etmeyin donecektir
Hımmbaş aşşagı degilki benimkinin ayakları aşagıdaymış bilemedim
Evet ilk bilmediğim için tedirgin oldum açıkçası eşim daha tedirgin korkuyor o yüzden böyle bir konu açayim danışayım dedim:) bas asagi olanlar icin genelde erken dogum riski soylenir ya kiyas yapmaniz adina yazdim. Ilk cocuk mu cok tedirginsiniz. Korkmayin o kendi yolunu buluyor siz kendinize dikkat edin yeter geri gelmeyecek gunlerinizi boyle ufak seylerle zehir etmeyin hamileliginizin tadini cikarin![]()
Hımm evet olabilir doktor zaten çok rahattı bi sorun çıkmicak gibi ya hayırlısı ☺☺Doğum pozisyonu icinse düzelir o. Canınızı sıkmayın. Hayirlica kucağınıza alırsınız inşallah zaten 30-35. Haftadan sonra baş aşağı döner. Benimki de öyleydi ne zaman döndü hatırlamıyorum ama. Bir gün aniden karnimda aşağı doğru bir hareket hissettim aşağı çekilme mi desem ne desem. Dönmüş meğer.
Evet ilk bilmediğim için tedirgin oldum açıkçası eşim daha tedirgin korkuyor o yüzden böyle bir konu açayim danışayım dedim