Tecrübeli anneler bebişlerinize verdiğiniz ilk ek gıdalar neler ?

merhaba benim 5 aylık kızım var sadece anne sütü veriyorum 6. aya dogru ek gıda vereceğim ama tavsiyelerinize ihtiyacım var sizler meleklerinize ilk ik gıda olarak neler yedirdiniz yardımcı olursanız sevinirim.

ben kızıma ilk yoğurt evde mayalanmış. çorbalar özellikle tarhana çorbası çok verdim yayla çorbası meyve sebze püreleri

yazdıklarınız çok faydalı gerçekten işime yarayacak benimde oğlum 5 ay bitti dr gittik sadece meyve suyu ve meyve püresi ver dedi günde kaç kez vericem sormadım oda söylemedi bi fikrim yok kaç kez vermeliyim ben yavaş yavaş yogurt falanda verömek istiyorum çorba falanda tattırayım sizce gün içerisinde öğünleri nasıl ayarlamalyım yardımcı olursanız çok sevinirim

benım bebegım de 5.5 aylık bende yenı baslıyorum muz ve hazır toz mamayla basladım gunde 2 tatlı kasıgı verıyorum sütüm yetmiyor galıba kızım hep emmek ıstıyor ne yapcam bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…