Doğuma Hazırlık tecrübeli anneler bı sorum olacak?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

arzu0661

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
44
1
36
Bursa
merhaba hamışler 38. haftama bugün gırdım kontrolum vardı catı muayenesı yapıldı dogum seklıne karar verıldı doktor normal dogum olacagını soyledı ve 1 parmak acıklıgım oldugunu soyledı heran da gelebılır 1 hafta sonrada dedı cok hafıf sancım var ama cok az, sızce acıklık olunca kac gun sonra gelır bebegım ılk dogumum ve meraktan ölüyorum:18:

merhaba hamışler 38. haftama bugün gırdım kontrolum vardı catı muayenesı yapıldı dogum seklıne karar verıldı doktor normal dogum olacagını soyledı ve 1 parmak acıklıgım oldugunu soyledı heran da gelebılır 1 hafta sonrada dedı cok hafıf sancım var ama cok az, sızce acıklık olunca kac gun sonra gelır bebegım ılk dogumum ve meraktan ölüyorum:18:

hıc bellı olmaz sen hazır ol her an hayırlı dogumlar

canım benim ,o açıklık bazen gebeliğin başındanda süregelebiliyor.. açıklık doğumunun tarihini belli edemez.. Sen her an hazırlıklı ol!! Eğer belli aralarla,yani 20 dk bire düşerse ağrı (çok şiddetli olmak zorunda değil bu belki adet sancısı kadarda olabilri)o zman doktoruna ulaş ve tavsiyesiyle hastaneye git.. Ya da tam tersi de olabilri benim ilk bebeğim öyle oldu.. önce bardaktan boşalırcasına suyunda gelebilri.. Normal doğum çok kolay ve hızlı gelişenbir evre.. Herşey tahmininden dahada kolay olacak buna inan..Bu arada sancı çekerken ne dilersen oluyor..:61::71::70:

kızlar cevabınız ıcın tesekkur ederım artık heran gelebılır dıye beklemekten baska carem yok ınsallah tum bekleyenlerın dogumu güzel kolaycacık olur

Back
X