Çocuk Hastalıkları Tecrübeli anneler bir bakabilir mi ?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Kızlar canım oğlum hastalandı. Dün gece 40 dereceyi gördük ateşi hiç düşmedi. Acile götürdüm kulaktan ölçüm yaptılar 36 çıktı ateşi yok dedi. O sırada bile ateş içinde yanıyordu yavrum baygın baygın sayıklıyordu! Antibiyotik ve Ateş düşürücü yazıldı ve eve geldik. Hala sürekli ateşleniyor. Özellikle çok öksürüyor. Öksürmekten helak oldu kuzum Bu öksürüğü kesebileceğim bitkisel bir yöntem var mı acaba bildiğiniz? Bal,limon,zencefil denedim hala aynı. Sizin tecrübe edindiğiniz öksürüğü kesen bir tarif varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim

Siyah turbu üstünden oyuklu bir şekilde kapak gibi kes , oyuk oluşan yere bir kaşık bal koy kapağı da kapat , bi tabağın içine koy turbu , yavaş yavaş kendi kendine öz su bırakacak , o Sudan bir kaşık ilaç gibi içirebilirsin , bi aktara da sorun yine .
Geçmiş olsun ..

Teşekkürler bunu unutmuşum hemen yapıcam

Geçmiş olsun oğlunuz hasta ilk olarak sen panik yapmayacaksın burada dikkat edilmesi gereken ilk şey
Sonra
sıvı tüketilmesi
Meyve sebze ile vitamin takviyesi
Sağlıklı beslenme
Temizlik
İlaçların düzenli kullanımı
İyi olacaktır merak etmeyin
Öyle mucize de beklemeyin hastalığın iğleşmesi zaman alacaktır sabırlı olun

Bildigim bir yontem var denemistimde
Zeytinyagi ile sirtini yaglayin ve kuru naneyi iyice toz haline gelince sırtına serpistirin uzerine de hava almayacak sekilde bir kumasla kapatin.Ayrica yatagin bas ucuna da sogan kırıp koyun.
Cok gecmis olsun

Turp soyulacak mı

Oglunuz kac yasinda? Benim kurtaricim bal limon. Serum fizyoloji ve buhar. Abla krese gittigi icin 4-5 aydir surekli hastalaniyorlar. Antibiotic vermiyotum,grip normalde 2 hafta surer. Yurtdisina yerlesen bir doktor var, 'oksuruk ates burun tikanikligi icin turk doktorlarina gitmeyin.Onlar hicbir zaman grip teshis etmezler.Gecici iyilik hali icin size alerji ilaclari antibiyotikler verip kendilerine bagimli hale getirirler' diyor. Ben yasadim gordum, siz de dogal yollara basvurup ilacsiz 2 hafta sabredin.Arada aile hekimine de goturup hiriltisi varmi diye baktirabilirsiniz. Balgam varsa 1 cay kasigi tereyagini eritip 1 tatli kasigi pekmezle karistirip verin. Balgami kusarak ya da diskiyla cikariyor. Bu arada benimkiler de hasta,rabbim hepsine sifa versin

Pekmez ile tereyağı yapıp şurup gibi içiriyorum ben kesiyor öksürüğü.
Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Benim oğlum da geçen hafta aynı anlattığınız gibiydi. İki gün yandı atesler içinde. Öksürüyordu da. Fitil şurup fayda etmiyordu. Antibiyotige başlayınca yavaş yavaş normale döndü. Dediginiz yöntemleri ben de denedim ama çok fayda etmedi. Maalesef ilaçla düzeldi. Bol bol ılık su iciriyorum.

Ateş ölçeriniz hatalı sizin ya da doktorun. Ve ben ateş varken ilaçla müdahale edilmesini doğru bulmuyorum. Kendi çabanızla düşürmeye çalışın derim. Çünkü ateş vücudun savunma mekanızması gibi bir şey. Hastalıklarla savaşınca doğal olarak ateş çıkar ama biz ateşi ilaçlarla düşürürsek yeterli seviyede bağışıklık kazandırmayız. Geçmiş olsun, öksürük de geçer inşallah.

Pekmez ve tereyağı yaptım bir miktar balgam kustu ama öksürmeden duramıyor

Pekmez ve tereyağı yaptım bir miktar balgam kustu ama öksürmeden duramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…