Çocuk Hastalıkları Tecrübeli anneler bir bakabilir mi ?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Haklısınız dün gece ilaç vermeden sürekli bezi suyla ıslatıp kompres yaptım. En son duşa soktum. Ama bana mısın demiyor hiç faydası olmadı

Vicks krem sürüyorum sırtına benim kızım da aynı direk öksürüyor bunlar bize iyi geliyor .

Haklısınız dün gece ilaç vermeden sürekli bezi suyla ıslatıp kompres yaptım. En son duşa soktum. Ama bana mısın demiyor hiç faydası olmadı
Büyük ihtimalle salgından kaptı. Bu salgın öksürük yapıyor eşim de öyle aşırı öksürüyor. Geçer inşallah üzülmeyin.

2 gündür şiddetli bir şekilde devam ediyor .
Kasigin icine bal koyup ustune limon sikip ver canim,bogazini yumusatir.Ilik su da katabilirsin.Turp bal,sogan bal da ayni sekilde ama en etkilisi bal limon. Benim kizimin bugun 7.gunu. Ilk iki gun ates,7 gun boyunca oksuruk burun tikanikligi oldu.Bugunse oksuruk cok cok azaldi,tamamen kybolmasina 2 gun var. Arka arkaya surekli ayni seyler oldugu icin sogukkanli olmayi ogrendim.Ilac gereksiz antibiyotigin zarari var cunku gripler sadece

Çok geçmiş olsun, yavrunuz küçük olduğundan öksürük için bir tavsiye de bulunamayacağım, yalnız bu ara su çiçeği salgını var, yeniden başka bir doktora götürüp net bir teşhis koyulmasını sağlasanız iyi olur sanki.

Akciğerinde enfeksiyon varmış yavrumun Buradan annelere tavsiyem mutlaka bir kaç doktora görünün bir doktorun verdiği tedaviyi hemen uygulamadan söylediklerine hemen güvenmeden hele de ikna etmediyse ve çocuğunuz iyileşmiyorsa başka doktora götürün. Ben doktora güvenseydim şimdi ne durumda olurduk bilmiyorum ! Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin benim kuzuma da inşallah. Dualarınızı esirgemeyin hastaneden çıkalım sağlıklı bir şekilde

Çok saolun göründük bugün başka doktora hemen yatırdılar sürekli hava veriyorlar

Çok saolun göründük bugün başka doktora hemen yatırdılar sürekli hava veriyorlar
Canım ne kadarlık bebeğin .
Benim bebeğim de öksüyor bugün .
Genel olarak bile halsizlik varmıydı üzerinde başını kaldırmıyor benim ki yerden .

Canım ne kadarlık bebeğin .
Benim bebeğim de öksüyor bugün .
Genel olarak bile halsizlik varmıydı üzerinde başını kaldırmıyor benim ki yerden .
3 yaşında canım. Bence mutlaka görün ve ayak üstü muayene ederlerse ayrıntılı bakmalarını söyle biraz abart. Yoksa her doktor ilgilenmiyor ilaç yazıp gönderiyor. Bizim film çekmeselerdi akciğerinin enfeksiyon kaptığını bilemeyecektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…