Evet evet bu sefer kıyaslamalar başlarbu gidisle bebek dogsa "dur hele dogdu ama omru ne kadar olur bilinmez" diyecek
kes selami sabahi ya allahin nursuzu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet bu sefer kıyaslamalar başlarbu gidisle bebek dogsa "dur hele dogdu ama omru ne kadar olur bilinmez" diyecek
kes selami sabahi ya allahin nursuzu![]()
Benim ilk 6 hafta çoktu sonra bir gün oldu bir gün olmadı kasık ağrım çoktu mesela sadece çok azcık belli belirsiz oluyor artıktabii ki normal
bende basindan beri hicbir belirti yok, ne mide hassasiyeti ne koku ne öğürme ne yorgunluk, bas donmesi... son gunlerde yataktan cikasim yok ama tembellikten bence:)
hic takilma bile, kendini dinlememeye calis:)
saglikla dogar merak etme
Evet bende hepsini değerlendiriyorum ücretsiz sonuçta gideyim diyip etrafımın ağzını kapatıyorumsizi çok iyi anlıyorumkızımda bende aynısıydım kaygıdan çok merak vardı ama nasıl ne kadar büyüdü bu sefer nasıl göreceğim merakı 10 gün içinde ikinci muayene hakkı ücretsiz oluyor ya hiç kaçırmadım diyebilirim kimisine göre uygun olmayabilir sürekli gitmek görmek ama insan merak ediyor heyecanlanıyor
Ay okurken bile icim karardi. Ne boyle felaket tellaligi yapip sizi de korkutmus. Bosverin gorusmeyin bu surecte. Tarama testleri oncesinde de sizi strese sokar, bosuna hem kendinizi hem de bebeginizi etkilersiniz.İlk öğrendim daha keseyi görmeden sevinme Kimyansal olabilir dedi keseyi gördüm daha dur içinde bebek var mı yok mu ona bakman lazım bende kese oldu bebek olmadı kürtaj oldum dedi bebeği gördük kalbini duycam daha sevinme dedi kalbini duyduk üç ay riskli belirtiler gidince ani bebek ölümü demek dedi hepsini kendi yaşamış çünkü ben afedersiniz ücretli bir kliniğe gidiyorum o normal bir hastaneye gitmiş o gittiğin yerde beni öldürüyorlardı bile dedi
Ekşi çok canım istiyordu midemde hafif bulanınca o rahatlatıyordu sanki onun haricinde çok belirtim olmadıEvet bende hepsini değerlendiriyorum ücretsiz sonuçta gideyim diyip etrafımın ağzını kapatıyorumee ilk bebeğim bir de 7. Haftada ki ultrason resmine bakıp bile aa benim bebeğim çok güzel diyorum tam bir aptallık
bu arada önemli olan sağlık Allah sağlıklısını versin ama benim gönlümden de kız geçiyor nasıl belirtilerihiz vardı
Ay ne kadar güzel aslında ama bi yandan da çok merak etmez misinizAy okurken bile icim karardi. Ne boyle felaket tellaligi yapip sizi de korkutmus. Bosverin gorusmeyin bu surecte. Tarama testleri oncesinde de sizi strese sokar, bosuna hem kendinizi hem de bebeginizi etkilersiniz.
Ben yurtdisindayim burada ilk randevu 8-10 hafta arasinda veriliyor, anne adayi geldiginde kese, kalp atisi hepsi bir kere gorulebilsin diye. Ya da ultrason eger saglikli ve risksiz bir hamilelik ise 3 veya maks 4 kere doguma kadar. Cok sik doktora gitmenizin inanin size bir faydasi yok. Insallah hamileliginiz ve dogumunuz saglikli bir sekilde ilerlerSiz icinizi ferah tutun, bir aksilik olsa doktorunuz sizi bilgilendirir.
Uyku isteği falan benim de hep ekli istiyor ama aşırı bulantım yok normalEkşi çok canım istiyordu midemde hafif bulanınca o rahatlatıyordu sanki onun haricinde çok belirtim olmadı
Insan merak ediyor tabii. Hatta Turkiyede birkac ay arayla hamile olan arkadaslarim vardi onlar her kontrolde ultrasona giriyorlardi. Benim sondan bir onceki ultrason herhalde 20.haftada yapilan detayli tarama zamaninda oldu sonuncusu da 30kusur haftada, tam hatirlamiyorumAy ne kadar güzel aslında ama bi yandan da çok merak etmez misiniz
Çok teşekkür ederim canım haklısn doğru söylüyorsun bende istiyorum ama işte mecburhayırlı ugurlu olsun canım görümcenle arana mesafe koyman lazım
Doğru dimi zaten olumsuz bir şey olsa hissederdim zaten illa ki vücudum belirti verdirirdi yani dimiInsan merak ediyor tabii. Hatta Turkiyede birkac ay arayla hamile olan arkadaslarim vardi onlar her kontrolde ultrasona giriyorlardi. Benim sondan bir onceki ultrason herhalde 20.haftada yapilan detayli tarama zamaninda oldu sonuncusu da 30kusur haftada, tam hatirlamiyorumHatta ben bir ara ben neden hic ultrasona girmiyorum, kendim parasiyla ultrasona girmek istiyorum diye hastaneyi aramistim. Sizin hamileliğiniz riskli degil neden riskli ve yakin takip gereken hamileler icin ayrilan ultrason takvimini mesgul etmek istiyorsunuz diye bir de bana sitem etmislerdi
Onlar oyle diyince utanip daha da bir sey diyememistim artik. Yani doktorunuz, ebeniz bir riskiniz varsa size soyler merak etmeyin icinizi ferah tutun. Hamileliginizin keyfini cikarin
![]()
Evet suan kirmizi renkli kanama olmadigi surece endiselenmeyin. Sonra zaten hareketlerini hissetmeye baslayacaksiniz. Hamilelik bu insanin bir gun midesi bulanir, bes gun bulanmaz. Benim midem hic bulanmamisti, arkadasim 12 hafta hep kustu bulanti icin ilac kullandi hatta. Uc gun dunyalari yersin, sonra istahin pat diye kesilir. Herkesin tecrubesi biricik ve kendine ozel. Sizinki de saglikli bir sekilde gecsin. Bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallahDoğru dimi zaten olumsuz bir şey olsa hissederdim zaten illa ki vücudum belirti verdirirdi yani dimi![]()