merhaba ablalarım.kardeşlerim
ben 2yıl 3 aylık evliyim siz tecrubeli annelerden bilgi almak istiyorum belki belirtileriniz vesile olur 1bucuk yildir cocuk istiyoruz doktora gittik birseyiniz yok dedi baska hamile arkadaslara bakinca ben ve esim hemen istiyorux sizden ricam belirtileriniz nelerdir...yazarmisiniz...
Kizimda ilk belirti uykuydu ondan şüphelenip test yapmıştım bu minik kizimda ise ilk belirti yemek yaparken içim geçer gibi olmuştu bayilicak gibi hiç bayilmadim hayatımda suplendim test yaptım
merhaba ablalarım.kardeşlerim
ben 2yıl 3 aylık evliyim siz tecrubeli annelerden bilgi almak istiyorum belki belirtileriniz vesile olur 1bucuk yildir cocuk istiyoruz doktora gittik birseyiniz yok dedi baska hamile arkadaslara bakinca ben ve esim hemen istiyorux sizden ricam belirtileriniz nelerdir...yazarmisiniz...
sagolun kardeslerim.
adetime son 8 gun kaldi insallah hamileyimdir asiri kol uyusmazligi gece bir anda bacaklarimin agrisindan uyuyamadim.. kizlar duanizi esirgemeyin ismimle dua edermisiniz ismim ebru simdiden tesekkur ederim
kizlar benim adetime 8 gun var bugun farkettimde 3ve4 nokta leke gelmis ic camasirima peceteyle silince leke peceteye gecti ama ic camasirimda izi klmadi lutfen bu yorumumu yanitlarmisiniz
kizlar benim adetime 8 gun var bugun farkettimde 3ve4 nokta leke gelmis ic camasirima peceteyle silince leke peceteye gecti ama ic camasirimda izi klmadi lutfen bu yorumumu yanitlarmisiniz