Doğuma Hazırlık Tecrubeli anneler hastane cantasinda olmazsa olmazlar nelerdir

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

wibalaw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
4
0
86
İstanbul
Ben 30 haftalik hamileyim. Artik yavas yavas hastane cantasini hazirlamak istiyorum. Eksik bisey olmasini istemedigim icin cantada bulunmasi gereken veya almam gereken seyler konusunda alisveris yapmadan once sizin tecrubelrinizi ve yardimlarinizi rica ediyorum

tesekkurler simdiden
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

enaz iki tane önden açılan emzirmek için gecelik pjama bana kalırsa gecelik daha rahat oluyo,hastanede yürümek için terlik,el havlusu,ıslak mendil,kesinlikle şarz aleti teller ogün hiç susumuyo çünkü:),emzirme atleti veya sütyeni,yedek çamaşır,orkid,kırmızı kurdela yada taç fiyonklu falan,şimdilk aklıma gelenler bunlar.ayy bisküvi börek çörek koy bide diyet hastane yemekleriyle aç kalırsın tuzlu alma ama çok serum alcağın için çok şişersin ben tatlı bisküvilere saldırmıştım resmen

canım ben çantama koyduklarımı yazayım
Kendim için:
bir gecelik
iki pijama tk.
atlet, külot, emzirme sütyeni, çorap, patik,
plastik bardağı sevmediğim için kupa.
fotoğraf mak.
şarj aletleri
tülbent (geceliğin yakası açık o yüzden)
kızmızı taç
yıkanabilen bir terliik
hijyenik ped

Bebek için
10lu hastane çıkışı
2 çift çorap
yedek 2 adet çıtçıtlı badi
kadife tulum
penye pijama tk.
Bir kalın bir ince battaniye
çocuk bezi
pişik kremi
yeni doğan için uni ıslak mendil

kağıt havlu

Canım mutlaka göğüs kremi bulundur. En iyisi lansinoh. Bir de ben emzirme sütyeni değil atleti aldım Çok kullanışlı, tavsiye ederim. Sütyeni hiç kullanmıyorum şimdi...

süt artırıcı bıseylr al yanına.ıncır hurma gıbı yada sut artıcı cay var humana ben cok memnunum ondan da alabılırsın.eczanelrde satılıyor
allah yardmcnz olsn

bende kendı hastane cantamdakılerı yazayım.
kendım ıcın:
2 adet gecelık (alt ust pıjama da aldım yanıma ama hıc kullanmadım. sureklı hemsıre gelıp pansuman falan yaptıgından gecelık en ıdealı)
1 adet terlık
temız ıc camasırı
ped
sarj aletı
foto mak
ıslak mendıl
kagıt havlu
tarak
gogus kremı (lansınoh)
çorap
temız havlu 1-2 adet

bebek ıcın:
2 adet hastane cıkısı (tam takım olanlardan)
1 kalın ve ınce battaniye
bebek bezi,ıslak mendil ve krem
yedek 1 alt ust kıyafet ve tulum

Back
X