Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Tecrübeli anneler lütfen bir bakar mısınız

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Benim oğlum 30 haziran doğumlu daha dönemiyor ve tam olarak ayakları üstüne basmıyor. Yüz üstü durmayı sevmiyor ama koyunca poposunu çekmeye çalışıyor. Endişe etmeyin her çocuk bir olmaz kıyas yapmayın

Benim oğlum 30 haziran doğumlu daha dönemiyor ve tam olarak ayakları üstüne basmıyor. Yüz üstü durmayı sevmiyor ama koyunca poposunu çekmeye çalışıyor. Endişe etmeyin her çocuk bir olmaz kıyas yapmayın
Evet öyle mutlaka kıyas iyi değil ama cevreninde etkisi oluyor biraz maalesef

Benim kızım 1 yaşında hala emeklemiyordu 1 yaş 2 aylıkken yurudu.her çocuk farklıdır takmayın kafaniza .hiç kipirdayamiyor olsa neyse birçok hareketi yapıyormuş Dr da anlardi bir sorun olsa.tabi icinizi rahatlatmak için başka Dr a gidin isterseniz ama yoktur sorun

Benim kızım 1 yaşında hala emeklemiyordu 1 yaş 2 aylıkken yurudu.her çocuk farklıdır takmayın kafaniza .hiç kipirdayamiyor olsa neyse birçok hareketi yapıyormuş Dr da anlardi bir sorun olsa.tabi icinizi rahatlatmak için başka Dr a gidin isterseniz ama yoktur sorun
Çevreden öyle çok laf gelince bende tedirgin oldum biraz ama içimi rahatlattiniz hepiniz çok teşekkür ederim :)

Canim bizde 2 hafta sonra 6 aylik olcaz. Donuyor fazlasiyla ama Bak mesela benim kizim ayağının üzerine basamiyor. Parmak ucu basıyor. Bende onu evham yapıyorum. Ama bende mesela oyleymisim belki de irsi bazı şeyler.

Canim bizde 2 hafta sonra 6 aylik olcaz. Donuyor fazlasiyla ama Bak mesela benim kizim ayağının üzerine basamiyor. Parmak ucu basıyor. Bende onu evham yapıyorum. Ama bende mesela oyleymisim belki de irsi bazı şeyler.
Olabilir belki benim eşim böyleymiş biraz tombis ve tembelmis bilmiyorum ki ya :)

Merhabalar erkek bebeğim var bir hafta önce 4 ay aşılarımızı olduk D vit ek olarak bide 8250 geldiği için 8 damla demir verdiler sadece emdiği için yavaş yavaş yeni tatlara şeftali armut yoğurt verebilirsin dediler gelişim olarak artık yavaş yavaş dönmeye başladı oyuncaklara hafiften uzanıyor tuttuğunu direk ağzına götürüyor bide elleri sürekli ağzında babası sakallarıyla gıdıklarsa gülüyo ama normalde çok gülen ses çıkaran bir bebek değil sağı solu acayip inceliyor yatmayı sevmiyor sürekli kucakta oyun halısında biraz oyuncaklara uzanıp sıkılınca alın beni der gibi çırpınıyor camdan balkondan arabaları takip ediyo nesne takibi var tv hiç açmıyoruz evde uyuyana kadar dediğim gibi sadece ses çıkaran agulayan bir bebek değil sizce nasıl normal mi sizinkiler nasıl acaba

Back
X