fananay anne oluyorum bennnn :)) Kayıtlı Üye 27 Mart 2011 1.635 53 113 Diğer 18 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fananay #1 kızlar şuan hamiileyim ve normalde nefret ettğim paça çorbasını resmen canım çekiyor eşim aldı geldi çorba önümde duruyor ama internete sakatat düşüğe yol açar fln diyo.. napmalıyım hemilelikte yiyen oldu mu aranızda? :44: sorun olur mu?? Son düzenleme: 18 Nisan 2014
kızlar şuan hamiileyim ve normalde nefret ettğim paça çorbasını resmen canım çekiyor eşim aldı geldi çorba önümde duruyor ama internete sakatat düşüğe yol açar fln diyo.. napmalıyım hemilelikte yiyen oldu mu aranızda? :44: sorun olur mu??
krizantem Guru Kayıtlı Üye 21 Şubat 2010 11.019 2.473 448 18 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fananay #2 ben olsam bir kasık alır nevsimi kuruturdum bu arada kaç aylıksın canım
fananay anne oluyorum bennnn :)) Kayıtlı Üye 27 Mart 2011 1.635 53 113 Diğer 18 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fananay #3 krizantem .!.: ben olsam bir kasık alır nevsimi kuruturdum bu arada kaç aylıksın canım Genişletmek için tıkla... Çok yeni canım 5 haftalık bilemedim ne yapacağımı:what: Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
krizantem .!.: ben olsam bir kasık alır nevsimi kuruturdum bu arada kaç aylıksın canım Genişletmek için tıkla... Çok yeni canım 5 haftalık bilemedim ne yapacağımı:what: Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
krizantem Guru Kayıtlı Üye 21 Şubat 2010 11.019 2.473 448 19 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fananay #4 fananay .!.: Çok yeni canım 5 haftalık bilemedim ne yapacağımı:what: Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... bu dönemler önemli kesinlikle kendini yormaaa ciddiyim
fananay .!.: Çok yeni canım 5 haftalık bilemedim ne yapacağımı:what: Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... bu dönemler önemli kesinlikle kendini yormaaa ciddiyim