Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım çok zor oluyor Rabbim canlarını sağ etsin sizin ikizleriniz normal yollamı olduMerhabalar benimde ikizlerim var ama her cocuk ayni degil ikiside ayri karakterlerdeler suan uc yasindalar bebekliklerinde de biri daha sakin digeri daha hiperaktifti halada ayni sekilde devam ediyor daha yolun basindasiniz allah yardimciniz olsun
Benimde sezaryenle oldu çok şükür bi sorun olmadı bizde 37 haftayı doldurunca doktor alalım dedi hamile normalmi kaldın demek istemiştin benim 10 yıl olmadı o yüzden sormuştum evet kendim bakıyorum bazen ablam yardıma gelir gecelerinde eşim yardım eder sen naptin yalnız mı baktınHayir canim sezaryan ile dunyaya geldiler sizinkiler normal dogum mu sekiz aya girmek uzereydik dogdular canm erken dogum oldu benim kuvezde kaldilar 10 gun cok sukur hic bi sorun olmadan atlattik bi zaman sonra ikisininde ne istedigini neden agladigini anlarsin gayet normal suanki durumlari tek bi bakiyorsun ikisinede
Ne güzel sen sansliymissin ben 10 yıl evlat hasretiyle yandım çok şükür oldu.bende Ankaradayım çocukların kız erkek mi ne kadarlikken yürüdülerEvet normal genetikmis amcamlar ikiz babanneden toruna gecmis hatta bizim ilk gece de oldu bi defadabende yanliz bakiyorum canm yakinlarim bursada ben istanbuldayim kendi basima baktim buyuttum cok sukur uc yasindalar simdi
Amin canım ne güzel bizim ikizlerin birinin hareketleri ve gelişimi önde gidiyor diğeride bir iki hafta sonra gösteriyor.benimkilerde erkek aralarında kilo farkı varmıAllah doya doya bakip buyutmeyi nasip etsin ne mutlu ki iki tane birden bebisin olmus biri bir yasinda yurudu digdri bir bucuk yasinda ikiside erkek pasalarimin
Ne tesadüf bir ikiz annesiyle karşılaştım beni anlayan biriyle karşılaşmak şans mı tesadufmu acaba kaç yaşındasın çocuklara devit kullandinmiEvet benmde hep oyle gitti canm biri daha gerideydi iki hafta kiloda ise geri olan daha kiloluydu bir kiloya yakin fark vardi
İkizlerimin ikiside çok şiddetli öksürüyor hapşırık burun akıntısı var pedidus veriyorum etki etmedi daha başka ne yapabilirimSormak istidigin her seyi sorabilirsin canm yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana 25 yasimdayim daha canm kucuk annelerden
Banyo yaptırmıştım usuttuler herhaldeİkizlerimin ikiside çok şiddetli öksürüyor hapşırık burun akıntısı var pedidus veriyorum etki etmedi daha başka ne yapabilirim