- 23 Haziran 2015
- 1.271
- 1.470
- 83
- 32
Canım öncelikle gazın çözümü yok ilk 4 ay bu tür sancılar uyanmalar ağlamalar normal. Ancak siz gazını çıkarmada yardımcı olup kısa süreliğine de olsa rahatlata bilirsiniz.Belki konumun yeri burasi degil ama bu da benim derdim ve ne yapacagimi bilmiyorum..
22 gunluk bir bebegim var. Son bir kac gundur gaz sancilari ile basimiz belada. Hemen hemen her yolu deniyoruz. Ondan vaz gectim artik.
Size sormak istedigim. Bebek sut icer icmez gazini cikarmak gerekiyor ama benim kizim memede uyuyor ve uzun sure birakmiyor. Tam uyudu diyorum yavvas agzindan almaya calisiyorum. Hemen yapisip yine emiyor. Bu durumda uzun sure memede kaliyor. Birde vuucuduna dokunulmayi hicc sevmiyor. Gazini cikatmaya calistigim zaman uyanip agliyor hemen. Zorlasam cikarmaya calissam daha cok agliyor. Yone uyutmak icin emzirmem gerekiyor. Uzun.uzun emiyor kisir dongu ne yapacagimi bilmiyorum. ( omzuma dayayip sirtini sivasliyorum yada dizime yuzu koyun koyup sirtini sivasliyorum) gazini cikarmadan yatinca da sanciyla uyaniyor...
Vucuduna dokunmi hic istemiyor. Emerken bile yavasca masaj yapinca sinirleniyor. Ne yapacagimi bilmiyorum..![]()
Çocuğunuzun sütünüzle doyduğuna emin olmalısınız. Belki yetmiyordur. Son olarakta meme ile uyumasın alıştırmayın. Tehlikeli sizde uyursanız allah korusun bebek boğulabilir. Karnının doyduğundan emin olduktan sonra yatağına yatırın biraz ağlasın yatağına alışsın.