Merhaba kıslar, şu ara alışverişimizi tamamlamak üzereyiz tek eksiğimiz arabamız ve beşiğin içine yatağımız kaldı....ne dertmiş bi türlü karar veremedim yatak yarı ortepedikmi hangi marka yok hangi bebek arabası stresten gerim gerim gerildim
(( kullanan yada bilen arkadaşlardan özellikle tavsiye istiyorum aşağıda linkini verdiğim 3 araba arasındayım ve 4. katta asansörsüz bi evde oturuyorum arabayı kolay kapatıp taşımalıyım ve evimde az yer kaplamalı odam küçük...birde yenidoğandan itibaren kullanılanlarmı avantajlı yoksa 3 ay ve sonrası yeterli oluyormu ...ayrıca ana kucağı takılanlar çok teferruatlı geliyor bir kalemde olayı bitirmek istiyorum zaten arabam yok ana kucağı çok elzem bişi gibi gelmiyor...ama tecrübesizlik işteeeeee yardım bekliyorum arkadaşlar ilk bebeğim herşeyin en güzelini istiyorum ama imkanlar dahilinde ve kullanışlı olanı çok şeymi istiyorum ne :)))
cybex onyx topaz yada callisto, mclaren , Trends For Kids Buggster S işte bu üçü arasında kaldım. tabi mclarende dada bisürü var ..Maclaren Quest en ideali gibi geldi bilemiyorumkiii
(( linkleri ekledim resimlerini görmeniz için özellikleri yazıo yardımcı olursanız sevinirim. 

Maclaren Quest Sport Bebek Arabası Blue / Mist - e-bebek.com
Trends For Kids Buggster S , Trends For Kids , Bebek Arabaları hellobaby.com.tr
eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Cybex Onyx Baston Puset Krmz

cybex onyx topaz yada callisto, mclaren , Trends For Kids Buggster S işte bu üçü arasında kaldım. tabi mclarende dada bisürü var ..Maclaren Quest en ideali gibi geldi bilemiyorumkiii

Maclaren Quest Sport Bebek Arabası Blue / Mist - e-bebek.com
Trends For Kids Buggster S , Trends For Kids , Bebek Arabaları hellobaby.com.tr
eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Cybex Onyx Baston Puset Krmz