- 19 Ağustos 2008
- 810
- 628
- 648
- 45
canım 3. bebebğim ve şu an 8 aylık şunu söyliyeyim önce uyku önemli tabi bi de benden size tavsiye tavuklu şehriye çorbası tel şehriye artıı fındık... sıvı çok önemli tabi ben humana falan kullanmadım ılık su içtim boll boll su soğuk olmsın sırtını üşütme ayağını sırtını sıcak tut sana yardımcı olabilecek birileri varsa bebeğine baksınlar sende biraz dinlen canım ... annen gibi konuştum dimi:)))
teşekkür ederim canım, çorbayı deniycem bu gün... arama yaparken karşıma çıktı,sana ait süt hikayesini okudum moral oldu bana... ben de azmettim, inanıyorum gelecek sütüm. gelince buraya yazıcam herkeze moral olcak inşallah...
canım benim yalnız değilsin. seninle aynı durumda olan onlarca anne var. benim kızımın 40 ı iki gün sonra çıkıyor daha sütüm yeni yeni coştu. sütün olması için herşeyi denemişsin, benden de sana bir tavsiye göğüslerine sık sık masaj yap, masaj süt hormonlarını uyarıyormuş, bende işe yaradı inşallah sende de yarar.
masajı hiç duymamıştım, hemen başlıycam. bir de sıcak su torbası koymamı önerdiler, akşam aldık. henüz sağmadım ama işe yaradı biraz sanki...
yazılan cevapları uzun uzun okuyacak vaktim olmadığı için hemen cevabımı yazıyorum. eczanelerde HUMANA STİLL TEA diye bir bitki çayı var. anne sütünü arttırıcı fiyatı 19,00 tl. ben de eczanede çalıştığım için biliyorum, alan bütün müşterilerimiz çok memnun. bitkisel olduğu için zararı yok zaten doktorlarda öneriyor. dene istersen. birde benim yengemin sütü 2 çocuğunada sonuna kadar yetmişti yaptığı tek şey bolbol su içmek. emzirmeye başladığı an hemen su isterdi 2-3 bardakta içerdi. başka bişey yapmana gerek yok bence
bol sütlü günler sana ve bebişine:ecrin_bebek:
iyi dileklerin için teşekkürler canım... ilk humanayı denedim canım, hiç işe yaramadı...