Tecrübeli anneler yardim edin

Ebrum72

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
36
14
3
27
26 haftalık hamileyim. Ve Bebegim icin birakin hazirlik yapmayı daha ne alacağıma bile karar veremedim. Mesela park yatakmi alsam yoksa karyolami. Kıyafetleri nasil olmalı, bakım ürünleri hangi markayı onerirsiniz bebek alisverislerinin olmazsa olmazi neler. Lutfen yardımcı olurmusunuz. Simdiden teşekkürler. SAGLIKLA KALIN ❤

Dogumun sonbahara geliyor sanırım bolca kollu cıtçıt badi tulum alt üst takım alabilirsin ayaklı pijama cok alma cabuk buyuyorlar elinde kalır ayrı olarak cok fazla olmayacak sekilde ayaklı alt pijama alırsın zıbın ben hic giydirmedim ama bir iki takim elinde olsun hastane cikışı bir takım kutulu alırsın bir takımda ayrı icinde daha az parcasi olan var ondan alırsın battaniye cok lazim oluyor cok cabuk kirleniyor penye battaniye polar battaniye alırsın alt degistirme bezi cok gerekli paketle satılıyor ondan alırsın dalin marka sabunlardan aldım pişik kremi nivea aldım benim ucuncu cocuk oldugu icin etraftan kiyafet geldi elimde ne varsa giydiriyorum bide yaz cocugu benimki bol cıtcıtlı aldim bebek maģzasina gir ne gerekiyorsa zaten orda var hepsini biyerden al çık ben oyle yaptim saglikli dogumlar dilerim

Dogumun sonbahara geliyor sanırım bolca kollu cıtçıt badi tulum alt üst takım alabilirsin ayaklı pijama cok alma cabuk buyuyorlar elinde kalır ayrı olarak cok fazla olmayacak sekilde ayaklı alt pijama alırsın zıbın ben hic giydirmedim ama bir iki takim elinde olsun hastane cikışı bir takım kutulu alırsın bir takımda ayrı icinde daha az parcasi olan var ondan alırsın battaniye cok lazim oluyor cok cabuk kirleniyor penye battaniye polar battaniye alırsın alt degistirme bezi cok gerekli paketle satılıyor ondan alırsın dalin marka sabunlardan aldım pişik kremi nivea aldım benim ucuncu cocuk oldugu icin etraftan kiyafet geldi elimde ne varsa giydiriyorum bide yaz cocugu benimki bol cıtcıtlı aldim bebek maģzasina gir ne gerekiyorsa zaten orda var hepsini biyerden al çık ben oyle yaptim saglikli dogumlar dilerim
Ayyy cok yardimci oldunuz. Cok teşekkür ederim. Dediklerinizi aynen uygulayacağım.

26 haftalık hamileyim. Ve Bebegim icin birakin hazirlik yapmayı daha ne alacağıma bile karar veremedim. Mesela park yatakmi alsam yoksa karyolami. Kıyafetleri nasil olmalı, bakım ürünleri hangi markayı onerirsiniz bebek alisverislerinin olmazsa olmazi neler. Lutfen yardımcı olurmusunuz. Simdiden teşekkürler. SAGLIKLA KALIN ❤
Merhaba tecrübeli anne değilim ama heyecanlı bi anne adayı olarak alışverişe az biraz başladım bende :):KK9: bende paylaşayım istedim eksiklerimizi fark ederiz bylece.Öncelikle bebegım kasım aralık gibi dogacagı için zıbınlarını genellikle uzun kollu tercih ettim,şimdilik 6 tane kışlık alt aldım pijama gibi ,4 tane alt üst takım aldım,2 tane hastane çıkışı aldım içinden penye battaniye çıkıyor o yüzden polar battaniye aldım,alt açma aldım,3 tane yelek aldım,2 tane hırka aldım,bi 10 çift çorap almışımdır herhalde,3 tane önlük ve bir sürü el bezi aldım,Emzirme önlüğü aldım,Lansinoh marka gögüs pompası göğüs ucu çıkarıcı ve göğüs kremı aldım (ne olur ne olmaz dıye tabı).malum yaz mevsimi olduğu için bebek magzalarında hep yazlık kıyafetler dolu büyünce giyer diye azıcık da yazlık aldım büyük beden, pierre cardın 405 bebek arabası siparişinde bulundum 2 gün önce,sepet beşikler hoşumuza gitti onu aldık,henüz erken diye bebek bakım ürünlerini almadım ama onuda set olarak uni baby marka alıcam, 3-4 çift patik benzeri ayakkabı aldım,banyo havlusu aldım,kendime mayoral marka bebek çantası aldım,baş ucu yastıgı (takı yastıgı) yaptırdım,şimdilik bunlar mevcut bende. sıkıldıkca çıkarıp çıkarıp bakıyorum seviyorum :oops: aklımdakıler de şöyle; kendime lohusa gecelik takımı terlik falan alıcam,banyo aparatları ve kişisel bakım apartaları eksik,nuk marka cam bıberon alıcam ne olur ne olmaz dıye,oda sıcaklıgını ölçmek için bı alet de alınmalı,uyku setide eksik bide. Baya uzun oldu hakkını helal et :KK54::KK54:

Merhaba tecrübeli anne değilim ama heyecanlı bi anne adayı olarak alışverişe az biraz başladım bende :):KK9: bende paylaşayım istedim eksiklerimizi fark ederiz bylece.Öncelikle bebegım kasım aralık gibi dogacagı için zıbınlarını genellikle uzun kollu tercih ettim,şimdilik 6 tane kışlık alt aldım pijama gibi ,4 tane alt üst takım aldım,2 tane hastane çıkışı aldım içinden penye battaniye çıkıyor o yüzden polar battaniye aldım,alt açma aldım,3 tane yelek aldım,2 tane hırka aldım,bi 10 çift çorap almışımdır herhalde,3 tane önlük ve bir sürü el bezi aldım,Emzirme önlüğü aldım,Lansinoh marka gögüs pompası göğüs ucu çıkarıcı ve göğüs kremı aldım (ne olur ne olmaz dıye tabı).malum yaz mevsimi olduğu için bebek magzalarında hep yazlık kıyafetler dolu büyünce giyer diye azıcık da yazlık aldım büyük beden, pierre cardın 405 bebek arabası siparişinde bulundum 2 gün önce,sepet beşikler hoşumuza gitti onu aldık,henüz erken diye bebek bakım ürünlerini almadım ama onuda set olarak uni baby marka alıcam, 3-4 çift patik benzeri ayakkabı aldım,banyo havlusu aldım,kendime mayoral marka bebek çantası aldım,baş ucu yastıgı (takı yastıgı) yaptırdım,şimdilik bunlar mevcut bende. sıkıldıkca çıkarıp çıkarıp bakıyorum seviyorum :oops: aklımdakıler de şöyle; kendime lohusa gecelik takımı terlik falan alıcam,banyo aparatları ve kişisel bakım apartaları eksik,nuk marka cam bıberon alıcam ne olur ne olmaz dıye,oda sıcaklıgını ölçmek için bı alet de alınmalı,uyku setide eksik bide. Baya uzun oldu hakkını helal et :KK54::KK54:[/QUOTE
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Mutlulukla buyutursun Bebeğini İNŞALLAH. Bu arada bravo gerçekten her seyi düşünmüşsün. Bana cok yardimci oldun tesekkur ederim.

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu :) Sağ sağlim bebeğini kucagına almanı diliyorum rabbim tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın inşallah.:KK46:

Park yatak cok rahat oyle şık bir oda yapma telasinda degilseniz oneririm yada oda yapin yaninjzda yatirmak icin ekstra park yatakta alin
Bakim urunleri mustela
Bez prima premiumcare
Islak mendil unibaby yenidogan
Biberon gerekirse avent
Kiyafetleri pamuklu olmali
Ona ozel minik tirnak makasi lazim
Ilk zamanlar agiz bezi
Tek kullanimlik alt acma ortusu
Liste boyle uzar gider :)

Back
X