Benimde tesellim aynı şekilde henüz çok küçük ve ilgiye sevgiye muhtaç olmaları, umarım dediğiniz gibi olur hareketlenince ama öncesinde de bir çözüm önerisi olan tecrübeli anneler olur belki.Yazinizi okurken kendimi gordum, benim de bebegim iki aylik, kucagimda uyumayi gectim uyanikken bile kucagimdan inmiyor. Tam daldi diyorum yatiriyorum bes dk icinde uyaniyor, cozum nedir bilen varsa lutfenbenim de tek tesellim ilk aylarda cocugun anneye doymasi lazim gorusu, biraz hareketlenmeye baslayinca kucaktan da dusuyolarmis, umarim oyle olur.
Yatarak hiç emzirmedim, öneri için teşekkürler ama uyuyacağı zamanlarda aç bile olsa pek memeyi bile tutmuyor kucağımda sallayıp uyutulmadıkça huysuzlaşıyor. Birde o şekilde de zor dışarı da olunca nasıl uyutulur o durumda. Sizin de işiniz zormuş.Her cocuk farkli oluyor iste
Benimki de kucakta asla uyumaz cok zorlaniyorum ille emerken uyuyacak ve yanindan kalkmayacagim
Kalkarsam uyaniyor
Size kolay gelirse bir de yanina yatarak emzirmeyi deneyin belki uyur
Ben emzirme onluguyle gidiyorum her yere mecburen cunku asla uyumaz baska turluYatarak hiç emzirmedim, öneri için teşekkürler ama uyuyacağı zamanlarda aç bile olsa pek memeyi bile tutmuyor kucağımda sallayıp uyutulmadıkça huysuzlaşıyor. Birde o şekilde de zor dışarı da olunca nasıl uyutulur o durumda. Sizin de işiniz zormuş.
Emzirme önlüğünü rahat kullanabiliyorsanız bir çözüm tabii, ben de aldım ama ben sadece beslemek için emzirmek üzere bile kullanamıyorum dışarıda, bilemiyorum bir türlü beceremedim kullanmayı her an açılacak gibi geliyor. Önce takıp kıyafetimin önünü açıp sonra alttan bebişi alıyorum doğru mu bu şekliyle? Bu konuda da siizn tecrübenizden faydalanayım. Sizin bebiş ne kadar?Ben emzirme onluguyle gidiyorum her yere mecburen cunku asla uyumaz baska turluhep de disaridayim sanki inadina yapar gibi
Evet şimdi tecrübesizlik ile birlikte gece uykusuzlukları vs üstüne birde sallamadan uyumayınca hepsi birden zor geliyor ama insan üZerinden zaman geçince bu anları da özler mutlaka, bir yandan da anın kıymetini bilmek ve tadını çıkartmaya çalışmak lazım. Bunu hatırlattığınız için teşekkürlerbebeğim kolikti . 6 ay boyunca geçmedi.. ne yaptım ne denedimse hiç biri işe yaramadı..
6 ay hep kucağımda uyuttum. bazen bende onla uydum ..
şimdi sallayarak uytuyorum bazen özlüyorum kucağımda sarılarak uyumalarını....
Aynen dogru ben de oyle yapiyorumEmzirme önlüğünü rahat kullanabiliyorsanız bir çözüm tabii, ben de aldım ama ben sadece beslemek için emzirmek üzere bile kullanamıyorum dışarıda, bilemiyorum bir türlü beceremedim kullanmayı her an açılacak gibi geliyor. Önce takıp kıyafetimin önünü açıp sonra alttan bebişi alıyorum doğru mu bu şekliyle? Bu konuda da siizn tecrübenizden faydalanayım. Sizin bebiş ne kadar?
Evet şimdi tecrübesizlik ile birlikte gece uykusuzlukları vs üstüne birde sallamadan uyumayınca hepsi birden zor geliyor ama insan üZerinden zaman geçince bu anları da özler mutlaka, bir yandan da anın kıymetini bilmek ve tadını çıkartmaya çalışmak lazım. Bunu hatırlattığınız için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?