tecrubeli anneler yardim lutfen ( yurutec sorunu)

5 buçuk ay hem yürüteç hem de bastırmak için erken. Yere bırakın kendi kendine dönsün sürünsün. Hatta oyun halısı alın.
Yürüteç omurga sistemi için şu anda zararlı bence.

Altıncı aya kadar kucakta bile oturtmuyo millet emekletmeyen duydum hasta olmasın diye hepsi yurudu bi fark yok zorlama bebeğini lütfen benim oğlum tutunarak kalktı 8 ayında ama bağımsız yurumesi 14 aylıkken oldu herkes niye yurumedi dedi durdu çok dert ettim hatta bi kere zorla elini bıraktım yuruyosun bırak elimi dedim nasıl ağladı kuzum bir dahada hiç birşey için zorlamadım kıyaslamadım ne konuşmasını ne zekasını ne yemesini onu onunla kıyasladım ne yapıyordu şimdi ne yapıyo gelişme varmı diye ikimizde rahatız herkese tıka kulağını bebeğini gozlemle

Aceleye gerek yok

Oğlum 11 aylık yürüdü yürüteci yoktu

Doktor bile şaşırdı nasıl erken yürüdü diye

Acele etmedim o isteyince kaldırdık elinden tuttuk vs

5 aylık bebek yatsın yerinde daha o düzgün oturamaz bile mama sandalyesi bile 6 aylıktan sonra oluyor

Yürüteci de anneye bir kahve molası tuvalet molası olsun diyorlar saatlerce bırakmayın diyorlar

Hiç almadım pişman değilim

Yürütecin zararları ile ilgili hiç araştırma yapmadınız galiba, ileride skolyoz rahatsızlığına sebep olabiliyor. Benim kız kardeşim bu rahatsızlık yüzünden 2 kez çok ağır bir ameliyat geçirdi. Tüm omurgasına titanyum be platin takıldı. Rahatsızlığı fark edildiğinde 7 yaşındaydı ve doktorlar geç kalınması durumunda ameliyatın olmayacağını ve erken yaşta kamburluğa sebep olacağını söylemişlerdi. Bu riski göze alabiliyor musunuz gerçekten? Bizim doktorumuz kesinlikle yasak demişti. Bilemiyorum ama bence o yürüteci kullanmayın.

Sen o çok bilmiş büyüklere karsi kulaklarini tika canim. Bayilirlar karsilastirma yapmaya. Sanki her bebegin bünyesi birmiş gibi.
Bebeğinde anormal bisey yok merak etme canim. Benim de 8 aylik kuzum var daha 1 ay öncesine kadar her yere yurutecle geri geri gidiyordu. Bu çocuk ileri ileri gitmicek herhalde derken bi baktim ileri doğru yardiriyo bizimki
Hic takma zamanki gelince herşeyi yapabilecek bebegin.
Ayrıca yurutec için erken daha 6 aydan sonra diyorlar.

Anne değilim tecrubem yok ama 5,5 ay çok küçük değil mi yürüteç ya da basma denemeleri için ?

5 buçuk aylık bebeğin yuruteçte ne işi var yahuu... onu alın yere yuz ustu koyun altına yumuşak şeyler serın debelensın dursun bebek 7 aylıkken yurmuo genel olarak 5.5 aylık bebek yurutece konulmaz yazıktır su gıbı daha o ... lutfen doktorlara sorun onlar sıze doğru yolu gosterırır...

hem kaslarını zedeleyebılır ondan adım atmasını beklemeyın beklıycegınız tek şey debelenmesı...

Ama bunun sagi solu acik...devrilir cocuk allah korusun
İyi de benden önce başka bir arkadaş da yazmış yürüteç sağlık sorunlarına yol açabilir. Hem yürüteç kullanınca kol kasları gelişmiyor. Benim resmini koyduğum yürüteç yürümeye alışması için. Bununla yürürken devamlı anne yanında olmalı.

Yurutec zararli. Bacak arkasindaki kaslar kisaliyo parmak ucuna basma gibi sorunlar oluyo. Zaten kalkip yurucek ne bu israr bu telas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…