- 31 Ocak 2016
- 68
- 10
- 88
- 30
- Konu Sahibi gulguzeliss
-
Benim kız 6 aylıkken yürüteçten çıkmayı öğrenmişti :))) o yüzden bilemicem ki5 bucuk aylik kizim var normalde kucagimda fazla basmaz. Yurutece ilk koydugum zamanlar oylece otururdu icinde ama son zamanlarda yurutecdeyken basmayi ogrendi ve geri geri gidebiliyor. Ama kucakta fazla basmiyo yinede. Bazi buyukler de bu kiz hic basmuyo falan deyip moralimi bozuyolar. 5 bucuk aylik bebek yurutecde ileri gidemez heralde daha yani ben oyle kendimi teselli ediyorum galibanirmal mi şuan kucaktayken fazla basmamasi ve yurutecle sadece geri gidebiliyo olmasi
bebeğin çok küçük daha.5 bucuk aylik kizim var normalde kucagimda fazla basmaz. Yurutece ilk koydugum zamanlar oylece otururdu icinde ama son zamanlarda yurutecdeyken basmayi ogrendi ve geri geri gidebiliyor. Ama kucakta fazla basmiyo yinede. Bazi buyukler de bu kiz hic basmuyo falan deyip moralimi bozuyolar. 5 bucuk aylik bebek yurutecde ileri gidemez heralde daha yani ben oyle kendimi teselli ediyorum galibanirmal mi şuan kucaktayken fazla basmamasi ve yurutecle sadece geri gidebiliyo olmasi
6 Aydan önce yasak değil miydi yürüteç ben mi yanlış hatırlıyorum
Gerçi arkadaş benim ki 5 aylıkken yürüteçten kendi çıkıyodu demiş, teknik olarak mümkün mü o kadar küçük bebeğin bunu yapması, sanmıyorum
6. Aydan sonra oturt yürütece ve hiç acele etme, yanlış bi zorlama belkemiği omurga sisteminde zarar verebilir, her şeyi zamana ve onun kararına bırak
Gecikmiş bişey yok
5 bucuk aylik kizim var normalde kucagimda fazla basmaz. Yurutece ilk koydugum zamanlar oylece otururdu icinde ama son zamanlarda yurutecdeyken basmayi ogrendi ve geri geri gidebiliyor. Ama kucakta fazla basmiyo yinede. Bazi buyukler de bu kiz hic basmuyo falan deyip moralimi bozuyolar. 5 bucuk aylik bebek yurutecde ileri gidemez heralde daha yani ben oyle kendimi teselli ediyorum galibanirmal mi şuan kucaktayken fazla basmamasi ve yurutecle sadece geri gidebiliyo olmasi
benim oğlum 7 aylık daha yeni yürüteçle yürümeye başladı ki sağ sol geri yapabiliyor 5,5 aylıkken ya duruyordu ya yana ya geriye gidiyordu dert etmeyin ...herkes konuşmaya yer arar..evladınızı en iyi siz bilirsiniz..yürüteçte çok durdurtmayın maksimum 10 dk dursun ayaklarını yamuk tutuyorsa düzeltin ki öyle alışmasın ben öyle yaptım şimdi kolundan tutunca öne öne adım atmaya başladı ama dediğim gibi daha çok erken ama her çocuk bir de olmaz tabiki.5 bucuk aylik kizim var normalde kucagimda fazla basmaz. Yurutece ilk koydugum zamanlar oylece otururdu icinde ama son zamanlarda yurutecdeyken basmayi ogrendi ve geri geri gidebiliyor. Ama kucakta fazla basmiyo yinede. Bazi buyukler de bu kiz hic basmuyo falan deyip moralimi bozuyolar. 5 bucuk aylik bebek yurutecde ileri gidemez heralde daha yani ben oyle kendimi teselli ediyorum galibanirmal mi şuan kucaktayken fazla basmamasi ve yurutecle sadece geri gidebiliyo olmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?