- 9 Ağustos 2017
- 814
- 526
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkarken emzirsrm 2 saat sonra 60 cc verseler 2 saat sonrada ben gelsem emzirsrm doyar mı yani..
Malesef maddi durumlardan kaynaklı çalışmak durumundayım hic mama vermedim vermek istemiyorum da çaresiz kaldım![]()
Doyar benceÇıkarken emzirsrm 2 saat sonra 60 cc verseler 2 saat sonrada ben gelsem emzirsrm doyar mı yani..
Malesef maddi durumlardan kaynaklı çalışmak durumundayım hic mama vermedim vermek istemiyorum da çaresiz kaldım![]()
2 saat içinde mı az.. gitmeden hemen önce emzirsem 60 cc içse 2 saat sonra gelsem doymazmiBen arada bir mama verdiğim için kaç cc içtiğini az çok biliyordum. Zaten sütüm çok olmadı hiç bir zaman. Çıktığı kadarını dondururdum. Kv 2 paket ısıtarak dengelerdi.
4,5 aylıkken çalışmaya başladım. 3 aylık 60cc az bence.
Çalışmaya başlamadan önce sağıp vererek gözlemleyin ki ona göre sağdığınız sütü belki bölerek paketlersiniz.
Doymazsa huysuz olur uyumaz veya az uyur. Fazla gelirse sütünüz ziyan olur.
Ben öğlen eve gelip emzirip işe geri dönerdim ama yine de süt üretimi olsun diye işyerinde öğleden önce ve sonra sağardım..
Off o ilk 1 yılım aklıma geldi de şimdi Allah yardımcınız olsun..
Evde sürekli emziriyorum bazen yarim saatte bir bile oluyo doymasa kilo alamazdı dimi her ay 1 kiloya yakın aldıDoyar bence
Bende böyle yaptım çünkü
Şuan evdeyken ne siklikla emziriyorsunuz
Ama kendinizi illa da 60 ccye şartlamayın daha az veya daha çok da olabilir
Her annenin sütü kendi bebeğinin doyacagi kadar![]()
Oyu maşallahSadece emziedigim için kaç cc içiyor bilemiyorum..ilk kez sağdım 60 cc çıktı ama elimle sıkınca fışkırıyor ama pompada akmıyor bile sanki..en pahalısı otomatik olanlardan aldım...beslenmesi iyi olmasa gelişimi olmazdı dimi gün içinde sürekli emziriyorum saati beklemeden hatta hemşire de bana sağ buzluğa at sütün çok demişti ama neden bu kadar az çıktı ki