tecrübeli anneler yardım

bebekdemekaskdemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
61
2
36
İzmir
merhaba arkdaşlar bende hala olucam nasipse agustos ayında geliyor oglumuz kıyafetlerini hallettim ama banyo küveti nasıl alınır hangi şampuan kullanılmalı bana biraz fikir verebilirmisiniz tecrübelere ihtiyacım var

küvetimi bende almadım canımcım ama ilk bebeklere doktorlar dahil sebamed şampuan krem vs. öneriyorlar.. bazı arkadaşlarım başka ürünlere başladı çocukta hassas cilt olduğu için alerji yaptı doktor sebamed verdi şimdi onu kullanıyor

teşekkürler bende bütün gereçleri yazdım sebamed kremini kullanıyoduk baktıgım bebekte alerji yaptı oyüzden tercih etmemiştim kafam çok karışık nivea nın şampuanıda çok güzel çok fazla çeşit var ama en dogrusu saglıklısı hangisi bilmiyorum bide mustela diye konak şampuanı varmış onuda önerdilerr :s ne alsam bilemedim denicem hangisi iyi gelirse artık

o alerji ciltten cilde değişir belki yeğeninizde yapmaz belli olmaz ama
mustella konak şampuanı çok iyiymiş diye duydum konak varsa ilk yıkamada gidiyomuş konaklar yalnız göz yakabiliyomuş dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…