Benim henüz bir cocugum var ama ben de bu konularda tereddütlü oldugum icin ikinci cocukla arasina bir 4 sene koymayi düsünüyorum. Cocugun en kadar anlayisli olduguyla da baglantili bir durum bu. Benim kizim var sükür bir yasindan bir odasinda uyuyor sorun yok, düzenine cok sadik kaldim ama kendim gezmedim, isimi yapmadim cocugumla ilgilendim.
Simdi bir bucuk yasinda. Benim düsüncem su kizim tuvalete gitmeyi ve konusmayi ögrenene kadar ikinci cocuk fikrinden uzagim. O zamana kadar da bol bol sevmeyi düsünüyorum. Ileride eksikligine hissetmesin diye. Hamile karnimi ona gösterip ona dogacak olan kardesinin de sorumlulugunu yüklemek istiyorum. Yani ayni cephedeler savas ortami olsun, o öbürünü kisaknsin istemiyorum. Herkesin yöntemi farkli ama benim icin bütün bunlarla basa cikabilmem icin arada bayagi bir yas farki olmasi gerekiyor.
ama madem sizin olmus büyügünü de dahil edin islerinize, kardesiyle ilgili basit sorumluluklar verin ve onu da bol bol öpün. Sarilin ve sevdiginizi hissettirin. Benim recetemde sevgiden baska birsey yok =)