tecrubeli anneler yardim

emirvesafaninannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
704
102
123
arkadaslar benim bi oglum var 2,5 yasinda 3aylikta hamileyim cok korkuyorum yas farki az olunca zor oluyomu oglum cok aglayan hic uyumayan bi bebekti ayri odaya bile daha alistiramadim 2. de oyle olursa napcam bilmiyorum 3 yas olcak aralarinda tecrubeli anneler yardim edin

Benim oglumla kizimin arasi 2yas 8 ay simdiden oğlunu bi düzene sokman gerekir çünkü bebek gelince düzenleri zaten bozuluyo benim oğlumun tuvalet aliskanligi olma sina rağmen 15 gün bilerek üstüne yapti çok şükür sonra atlattik siz yeni bebek gelene kadar oğlu uzun tüm düzenini oluşturun yoksa çok zor olur

Benim henüz bir cocugum var ama ben de bu konularda tereddütlü oldugum icin ikinci cocukla arasina bir 4 sene koymayi düsünüyorum. Cocugun en kadar anlayisli olduguyla da baglantili bir durum bu. Benim kizim var sükür bir yasindan bir odasinda uyuyor sorun yok, düzenine cok sadik kaldim ama kendim gezmedim, isimi yapmadim cocugumla ilgilendim.
Simdi bir bucuk yasinda. Benim düsüncem su kizim tuvalete gitmeyi ve konusmayi ögrenene kadar ikinci cocuk fikrinden uzagim. O zamana kadar da bol bol sevmeyi düsünüyorum. Ileride eksikligine hissetmesin diye. Hamile karnimi ona gösterip ona dogacak olan kardesinin de sorumlulugunu yüklemek istiyorum. Yani ayni cephedeler savas ortami olsun, o öbürünü kisaknsin istemiyorum. Herkesin yöntemi farkli ama benim icin bütün bunlarla basa cikabilmem icin arada bayagi bir yas farki olmasi gerekiyor.
ama madem sizin olmus büyügünü de dahil edin islerinize, kardesiyle ilgili basit sorumluluklar verin ve onu da bol bol öpün. Sarilin ve sevdiginizi hissettirin. Benim recetemde sevgiden baska birsey yok =)

Back
X